Prophet Raven Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Γειά σας,έκανα χθες ένα post επειδή σκεφτόμουν να πάρω το P8 Lite αλλά είδα το review του ZTE Blade S6 από Android Authority και επειδή έχει και καλύτερη GPU αποφάσισα να αγοράσω αυτό.Το παρήγγειλα νωρίτερα και έβαλα και σχόλιο γιατί είναι μαύρο ενώ αυτό που πουλάνε στο εξωτερικό είναι άσπρο και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι καινούριο το μαύρο.Από TechHut την έκανα την παραγγελία αλλά είναι και άλλα site στην Ελλάδα που πουλάνε το μαύρο.Επίσης στις φωτογραφίες του μαύρου δεν είναι φωτιζόμενα τα κάτω πλήκτρα.Φοβάμαι ότι μπορεί να είναι knock off,τι να κάνω;Το έχει κανένας από εσάς το μαύρο;Εδώ είναι το link http://techhut.gr/zte-blade-s6-flex-silver.html από TechHut και εκτός από αυτά που ανέφερα γράφει στα χαρ/κα ότι δεν είναι dual sim,ότι έχει μεγαλύτερο clock ο επεξεργαστής και πως έχει το Lollipop 5.1 εγκατεστημένο. Edit:Τώρα τους έστειλα και e-mail είτε να μου επιβεβαιώσουν την γνησιότητα του είτε να ακυρώσουμε την παραγγελία αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη.
bc00l Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ετσι που πατησα στο γοογλε ''ZTE Blade S6 Flex clone'' με μια γρήγορη ματια, δεν φανηκε να υπάρχει μαιμού εκδοση του... Λογικα legit θα ειναι
Prophet Raven Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ετσι που πατησα στο γοογλε ''ZTE Blade S6 Flex clone'' με μια γρήγορη ματια, δεν φανηκε να υπάρχει μαιμού εκδοση του... Λογικα legit θα ειναι Βρήκα και εγώ ένα review που λέει ότι υπάρχει και μαύρη έκδοση και με καθησύχασε λίγο αλλά θα ζητήσω από τον courier να ελέγξω το κουτί πριν το πληρώσω αν γίνεται.
big7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν γίνεται αυτό, ο courier σου παραδίδει το κουτί σφραγισμένο.
Zapee995 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Συμφωνα με GSM Arena, βγαινει σε White, Aurora purple, Tahiti brown, Venice gold, Baroque red, λογικα αναλογα με το region θα κυκλοφορουν και διαφορετικες εκδοσεις. http://www.gsmarena.com/zte_blade_s6-6954.php
Prophet Raven Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν γίνεται αυτό, ο courier σου παραδίδει το κουτί σφραγισμένο. Εννοούσα τα χαρακτηριστικά στη συσκευασία,όχι να το ανοίξω.
vaas93 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Κάνουν κλώνους για συσκευές που έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά. Για ποιον λόγο να κάνουν κλώνο το συγκεκριμένο κινητό ;
Prophet Raven Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Κάνουν κλώνους για συσκευές που έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά. Για ποιον λόγο να κάνουν κλώνο το συγκεκριμένο κινητό ; Δε ξέρω αλλά και πάλι μάλλον θα την ακυρώσω την παραγγελία.Δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα πάρω αυτό που θέλω.
@topos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Και εγω δεν πιστευω πως κανεις θα ασχοληθει να κανει κλωνους απο "ταπεινες και ασημες" συσκευες. 1
Belisarius Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Κατ αρχάς το αν είναι κλώνος θα φανεί από μια εφαρμογή phone info που θα λέει τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Χλωμό το κόβω να πρόκειται για κλώνος.
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δε ξέρω αλλά και πάλι μάλλον θα την ακυρώσω την παραγγελία.Δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα πάρω αυτό που θέλω. Δεν ειναι θεμα του τι θα παρεις αλλα οτι δυστηχως δεν γνωριζεις τιποτα απο αγορες κινητων απο σκρουτζομαγαζα και ενω τα παιδια παραπανω σου λενε 2 πραγματα εσυ περα βρεχει. Στο site λοιπον αναγραφει για το εν λογω κινητο(που τελικα η εκδοση αυτη λεγεται Silver) http://techhut.gr/zte-blade-s6-flex-silver.html Ελληνικης αντιπροσωπειας και εξουσιοδοτημενο service procordia. Οι κινεζικες απομιμησεις που αναφερεις δεν εχουν απο οσο γνωριζω επισημα service στην Ελλαδα και δεν ξερω και αν πουλανε γενικα τα μαγαζια κινεζικες απομιμησεις ακριβως επειδη δεν πολυ καλυπτονται απο εγγυησεις. Σε περιπτωση λοιπον που παραλαβεις το κινητο ή ακομα καλυτερα αν το παρεις απο αλλο καταστημα της Αθηνας(μιας και τα αλλα καταστηματα ιδιες πληροφοριες δινουν πανω κατω)και διαπιστωσεις οπως λενε τα παιδια παραπανω οτι προκειται για μουφα/απομιμηση εχεις δικαιωμα να επιστρεψεις την συσκευη πισω οπως την πηρες με την αποδειξη αγορας και ειτε να σου δωσουν την σωστη συσκευη ειτε να σου επιστρεψουν τα χρηματα σου πισω.
ziaba Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Γειά σας,έκανα χθες ένα post επειδή σκεφτόμουν να πάρω το P8 Lite αλλά είδα το review του ZTE Blade S6 από Android Authority και επειδή έχει και καλύτερη GPU αποφάσισα να αγοράσω αυτό.Το παρήγγειλα νωρίτερα και έβαλα και σχόλιο γιατί είναι μαύρο ενώ αυτό που πουλάνε στο εξωτερικό είναι άσπρο και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι καινούριο το μαύρο.Από TechHut την έκανα την παραγγελία αλλά είναι και άλλα site στην Ελλάδα που πουλάνε το μαύρο.Επίσης στις φωτογραφίες του μαύρου δεν είναι φωτιζόμενα τα κάτω πλήκτρα.Φοβάμαι ότι μπορεί να είναι knock off,τι να κάνω;Το έχει κανένας από εσάς το μαύρο;Εδώ είναι το link http://techhut.gr/zte-blade-s6-flex-silver.html από TechHut και εκτός από αυτά που ανέφερα γράφει στα χαρ/κα ότι δεν είναι dual sim,ότι έχει μεγαλύτερο clock ο επεξεργαστής και πως έχει το Lollipop 5.1 εγκατεστημένο. Edit:Τώρα τους έστειλα και e-mail είτε να μου επιβεβαιώσουν την γνησιότητα του είτε να ακυρώσουμε την παραγγελία αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη. το μαγαζί αυτό είναι κομπλέ δεν πουλάει κλώνους τι το πέρασες για κανα κινεζομαγαζο απο αλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα