toyo73 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δεν έχεις επιλεγμένο τον ssd αλλά τον σκληρό δίσκο WD. Από το βελάκι αντί για τον WDC...... επέλεξε τον ssd. Ναι.Επελεξε τον ssd, αλλα σε εμενα και ο μηχανικος ειναι alignment
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ναι.Επελεξε τον ssd, αλλα σε εμενα και ο μηχανικος ειναι alignment Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο φίλος. Αν έχει κάνει φρέσκια εγκατάσταση ή όχι. Και δεν ενδιαφέρει τι δείχνει το πρόγραμμα για τους σκληρούς. Το τρέχω μόνο για ssd.
alieus Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο φίλος. Αν έχει κάνει φρέσκια εγκατάσταση ή όχι. Και δεν ενδιαφέρει τι δείχνει το πρόγραμμα για τους σκληρούς. Το τρέχω μόνο για ssd. Ο SSD δείχνει οκ. Ναι.Επελεξε τον ssd, αλλα σε εμενα και ο μηχανικος ειναι alignment Σε ποιά θύρα συνέδεσες τον μηχανικό; 1
toyo73 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ωραιος.Ξεχασα να κοιταξω για την θυρα,αλλα δεν παιζει ρολλο.
alieus Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ωραιος.Ξεχασα να κοιταξω για την θυρα,αλλα δεν παιζει ρολλο. Να σαι καλά. Πάντως πρέπει να σου βγουν τα μάτια στο διάβασμα στο google για να βρεις άκρη. Είχα βρει την περίπτωση του μινιτουλ και άλλων αλλά τα δούλεψα λάθος στην αρχή. Μετά φτου ξανά μανά. Ούτε στις πανελλήνιες δεν διάβαζα έτσι! Τέλος καλό όλα καλά.
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Έχω motherboard την asus p5kc και πρόσφατα έβαλα ssd, όπου και εγκατέστησα τα windows 10.Έκανα install την custom rom p5kc-1203_slic-ahci_v2 πριν περάσω τα windows, άλλαξα μέσα από το Bios τους controllers από ide σε ahci και όταν μπήκα στα windows τσέκαρα κι έχω storahci αντί για iastor, με τους οδηγούς της Intel.Moυ εμφανίζονται ακόμα κι οι εσωτερικοί δίσκοι ως removable.Δοκίμασα να περάσω τους drivers Universal Intel RST Drivers+Software Set v11.2.0.1006 mod+signed by Fernando, πέρασα το win-raid certificate, αλλά όταν προσπαθώ να κάνω απευθείας install τους drivers δε γίνεται τίποτα και όταν κάνω setip, σταματάει με το μήνυμα "the setup program failed to install one or more device drivers. Setup will exit."Ούτε το intel control center δε μου γίνεται install.Κάνω κάτι λάθος; Πώς μπορώ να περάσω τους drivers;
jimakos234 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μια ερωτηση, σε Asus P5KPL-CM Που θελω να βαλω ενα 840 evo η διαδικασια ειναι η ιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα