Γιωργος Κα Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τον κοσμο τον ενδιαφερουν οι δοκιμασμενες επιλογες και σε αυτο βαζουμε μεσα και την εγγυηση που ειναι το μεγαλο αγκαθι των κινεζικων και γιατι ο κοσμος δισταζει να τα προτιμησει(ειδικα για αγορες απο εξωτερικο). Φθηνη επιλογη για αυτα που προσφερει ειναι και το Flex 2 οπως ειπα(καλη καμερα,κορυφαιο επεξεργαστη ναυαρχιδας,καλη καμερα)με καποια παραπανω χρηματα. Αλλωστε να με συγχωρεις αλλα ειμαστε και χωρα που και κριση και capital control που εχουμε,τα Iphone πουλανε τρελα(εξου και γιατι εχουν τα περισσοτερα αξεσουαρ)οπως και οι ακριβες ναυαρχιδες που τις αλλαζει ο κοσμος συχνα,αρα Ακομα και το Moto E(2015)για αυτα που προσφερει(εκτως απο κακη selfie και απουσια flash)σαν κινητο αυτο καθαυτο με 75περιπου ευρω ειναι τουμπανο,και το καλυτερο και με Android 6. Βεβαια ο περισσοτερος κοσμος δεν το ψαχνει ουτε ασχολειται με το ποιο κινητο πραγματικα αξιζει(γιαυτο και δεν εχουν κανει πωλησεις τα Motorola στην Ελλαδα)και αγοραζει περισσοτερο κινητα που βλεπει τους γυρω του να εχουν ή εχει ακουστα. Και σε αυτο στην Ελλαδα περισσοτερο iphone και Samsung βλεπεις(αντε και κανα LG ή πιο σπανια κανενα Sony). Εχουν ανοιξει και πιο παλια και αλλα παρομοια θεματα σαν το δικο σου,και μαλιστα για ολα τα χρηματικα ορια αλλα ενδιαφερον δεν υπηρχε και παλι ανοιγαν νεα θεματα το ενα πισω απο το αλλο... συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ο κοσμος προτιμα την μαρκα και οτιδηποτε αλλο αγοραζει η μαζα.. για το γεγονος το οτι εχουν ανοιξε προηγουμενως παρομοια θεματα με το δικο μου ζηταω συγνωμη σε περιπτωση που γινομαι γραφικος. παρ'ολα αυτα βλεπω καθημερινα οτι πολλοι συζητουν για κινητα με ανωτατο μπατζετ των 150-170 ευρω.. για αυτο φυσικα δεν ανεφερα και κινητα οπως το flex2 ,lgg3,xiaomi mi4 κ.α που σαφεστατα ειναι ο ορισμος των αξιοπρεπων midrange κινητων..απλα σκεφτηκα να προσαρμοσω το θεμα με την καθημερινοτητα και την οικονομικη πραγματικοτητα.
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ο κοσμος προτιμα την μαρκα και οτιδηποτε αλλο αγοραζει η μαζα.. για το γεγονος το οτι εχουν ανοιξε προηγουμενως παρομοια θεματα με το δικο μου ζηταω συγνωμη σε περιπτωση που γινομαι γραφικος. παρ'ολα αυτα βλεπω καθημερινα οτι πολλοι συζητουν για κινητα με ανωτατο μπατζετ των 150-170 ευρω.. για αυτο φυσικα δεν ανεφερα και κινητα οπως το flex2 ,lgg3,xiaomi mi4 κ.α που σαφεστατα ειναι ο ορισμος των αξιοπρεπων midrange κινητων..απλα σκεφτηκα να προσαρμοσω το θεμα με την καθημερινοτητα και την οικονομικη πραγματικοτητα. http://www.insomnia.gr/topic/595856-%CF%84%CE%B1-91-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-android-%CF%84%CE%BF%CF%85-2015-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-250-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-insomnia-%CE%B1%CF%80%CE%BF/?fromsearch=1 Φυσικα απο τα πολλα post εχει φτασει πλεον στην 36σελιδα αρα λογικο να μην το βλεπει κανεις. Ακομα και το θεμα αυτο σε μισο με ενα μηνα θα εχει παει παρα πολλες σελιδες πιο πισω και κλασσικα οι περισσοτεροι δεν θα το δουν καν και θα συνεχισουν να ανοιγουν θεματα
leo066 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 όπως αναφέρθηκε ήδη αυτά δεν είναι midrange, το redmi note 3 pro είναι high-end αν αυτά είναι midrange
instinct21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Redmi 3 pro απο εμενα Κ μιλαω για 5", οχι το note...
yimmiyimmi Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Xiaomi τα σπάει αλλά επειδή έχω δει το service της lg με το nexus 5,κινητό σα το 5x δε παίζει ,τι να κάνω τα specs όταν το κινητό φυσσαει+ ότι και το support να τελειώσει υπάρχουν απειρες custom rom παντού άρα τι να λέμε? Θέλω να πω δεν κοιτάς μόνο spec και προσωπικά δε θα πέταγα τα λεφτά μου 200 ευρώ για μη ξέρω τι μου ξημερώνει οταν το 5x είναι στα 240 και έχω service που ακόμα και με custom rom πάνω αυτοί δέχονται ακόμα και να στο αντικαταστήσουν,εκεί παίζει το xiaomi? Not
The_Judas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τι να το κανω το σερβις της lg αν μου βγαλει bootloops εκτος εγγύησης;
big7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 το nexus 5x δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα, τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα άρα δεν έχεις κάποιο λόγο για να ανησυχείς ιδιαίτερα. Αν εμφανίσει όμως κάποιο πρόβλημα αργότερα, αυτό είναι πιθανό να συμβεί και στο xiaomi, στο lg θα έχεις πολύ καλύτερη κάλυψη εγγύησης. Αν εμφανίσει εκτός εγγύησης όποιο κι αν έχεις το ίδιο είναι, απλά όπως καταλαβαίνεις εντός εγγύησης θα έχεις καλύτερη τύχη με το lg, μην εξηγούμε τα αυτονόητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα