Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή περιμένεις να σου υπογράψει κανένας συμβόλαιο για το αν θα καεί ή όχι?

Ζητησα εγω να μου πει κανεις αν ντε και καλα θα μου κρατησει?

Ρωταω για να ξερω οτι δεν ειναι εντελως off to psu διοτι σε αυτη την περιπτωση θα μου καει σιγουρα!

Και ηθελα παραπανω γνωμες για να ειμαι σιγουρος ποιο ειναι το προβλημα σου?

Gtx 760 και i5 6500 ζητημα να μην σου καινε τα μισα απο τα watt αυτα(δηλαδη δεν νομιζω να βγαζουν καταναλωση πανω απο 250-300watt σε gaming).καλα εκτως gaming τρελα χαμηλη καταναλωση.

Παρολα αυτα μιας και εχεις αξιολογο συστημα νομιζω οτι μπορεις να αγορασεις κατι καλυτερο και ποιοτικοτερο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,και να ειναι και ετοιμο για επομενη αναβαθμιση μιας και κακα τα ψεμματα η 760,ειδικα πολυ gaming δεν ειναι για πολλα πολλα(βεβαια ολα τα mainstream παιχνιδια ακομα και το overwatch θα τα τρεξει μια χαρα).

Ερωτηση αλλα τι εννοεις 24/7 gaming???Αντε πες οτι δεν δουλευεις γιατι εισαι φοιτητης(και καλα)ή ανεργος,τουλαχιστον δεν θα κοιμασαι καθολου? :P

mmorpg.. μπορεις να κανεις πολλα πραγματα AFK

Επισκέπτης
Δημοσ.

@ iventz μαζεψουυυ..

@ whitefanged επίπεδο..

Δημοσ.

Το βαζεις και βλεπεις. θα δουλεψει. απλα το ποσο ειναι αλλο θεμα.

Για τα συγκεκριμενα Vs δεν ακουγονται και τα καλυτερα λογια οποτε εχε το νου σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι χαρακτηρισμοι και οι προσωπικες επιθεσεις απαγορευονται δια ροπαλου στο Insomnia(αλλα και στα περισσοτερα site)ακομα και αν εχεις δικιο.

Συνολικα οπως αναφερθηκε λοιπον το συστημα σου καλυπτεται απο το εν λογω τροφοδοτικο,παρολα αυτα το συγκεκριμενο τροφοδοτικο που εχεις δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο αν και φοραει πανω του το ονομα παγκοσμιου φημης εταιριας η οποια φυσικα φημιζεται περισσοτερο για το after sales support παρα για την ποιοτητα,ειδικα στα φθηνα προιοντα της.

Γενικα για τα corsair δεν ακουγονται καλα λογια γιαυτο και η corsair εχει γινει τοσο γνωστη με το after sales support της γιατι εχει πουλαει σχεδον τα παντα απο pc hardware και περιφερειακα και δεν παραγει τιποτα η ιδια.

Ακομα και εγω που εχω το TX 750 3χρονια και σιγουρα σκεφτομαι να το αλλαξω εντος του χρονου λογω των πολλων ελλατωματικων ακομα και στο δικο μου(οχι οτι με αλλο δεν γινεται να σου χαλασει,ακομα και στις καλυτερες στον χωρο εταιριες εχουν βγει ελλατωματικα καθως μιλαμε για ηλεκτρονικα προιοντα).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
Δημοσ.

ακομα και αν εχεις δικιο.

Υποννοούμενο φίλτατε?

@ whitefanged επίπεδο..

Δε λέω κακές λεξούλες πίσω απ΄το πληκτρολόγιο.

Το βρίσκω λίγο κάπως...

Δημοσ.

Υποννοούμενο φίλτατε?

Δε λέω κακές λεξούλες πίσω απ΄το πληκτρολόγιο.

Το βρίσκω λίγο κάπως...

Να σου πω την αληθεια δεν εκατσα να διαβασω αναλυτικα τι ειπωθηκε αλλα μονο και μονο που ειδα χαρακτηρισμους απεναντι σου εγραψα το παραπανω,γιαυτο και δεν ειδες να λεω προσωπικη γνωμη. Κοινως ακομα και αν ηθελε να πει την γνωμη του ή αυτο που γνωριζει/πιστευει δεν ηταν τροπος αυτος για να μιλησει/εκφραστει

Τα παραπανω που εγραψα πηγαιναν στον iventz 

Αν και απο οτι ειδα τα διορθωσε.

http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-861#entry54725819 

να υποθεσω οτι μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι που αναφερθηκε και τοτε?:P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είδα καμία ειρωνία από πλευράς whitefanged. Ο ts θα έπρεπε να διαβάσει καλύερα το τι γράφτηκε. Κάνω αυτή την παρατήρηση γιατί έχει συμβεί και σε εμενα να καταλάβουν εντελώς λάθος κάτι που έχω γράψει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παθαινει τιποτα, μια χαρα εισαι.

Δεν ειναι απο τα καλυτερα τροφοδοτικα που υπαρχουν αλλα μην ειμαστε και υπερβολικοι, αν δεν μπορεις να βαλεις μια 760 σε vs 550 να το κλεισουμε το μαγαζι :P Προχωρα αφοβα, εκτος αν σου περισσευουν χρηματα για να πας σε seasonic/supeflower.

Δημοσ.

Δεν παθαινει τιποτα, μια χαρα εισαι.

Δεν ειναι απο τα καλυτερα τροφοδοτικα που υπαρχουν αλλα μην ειμαστε και υπερβολικοι, αν δεν μπορεις να βαλεις μια 760 σε vs 550 να το κλεισουμε το μαγαζι :P Προχωρα αφοβα, εκτος αν σου περισσευουν χρηματα για να πας σε seasonic/supeflower.

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει το όλο θέμα καλά. Η ένσταση στην όλη ιστορία για τους περισσότερους τουλάχιστον θεωρώ είναι το 24ωρο και όχι αν αντέχει την 760.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...