Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να βαλω αυτο το GPU GTX 760 (ειναι νομιζω overclocked απο τον κατασκευαστη)

LINK : http://www.gigabyte.eu/products/product-page.aspx?pid=4663#ov

στο παρακατω System το οποιο θα ειναι ΟΝ 24/7 για gaming

CPU  i5-6500 3.2ghz

MoBo   Asus z170-a 

2x DDR4 4GB

SSD 850 evo

PCI TP-Link WLAN adapter

PCI x1 USB 3.0 controller

Gaming mouse x1 USB 3.0

Gaming keyboard x2 USB 3.0

Other USB devices 3.0 x5

RGB RF controller με περιπου 1 μετρο ταινια LED RGB

5x 120mm fans

PSU 

Corsair Power Supply 550W ATX 24 pin VS 2014 CP-9020097-EU Active-PFC Retail

Δοκιμασα καποια psu calc αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι βαζω σωστα την καρτα γραφικων..

μπερδευομαι με τα Core clock, memory clock και νομιζω οτι μου βγαινουν λαθος τα Watt.

Μπορει καποιος να μου πει αν ειναι κομπλε το παραπανω PSU για 24/7 χρηση ?

Δημοσ.

έχω σε 550αρι xfx

950 στα 4ghz  (τρομερά ενεργοβόρος)

3 dimms ram

HD 7850

6 σκληρους

5 χ120 fans

δεν ειχα ποτε καποιο θεμα , με την 760 δεν θα εχεις θεμα ακομα και 24/7

Δημοσ.

Τα corsair VS Series δε φημίζονται καθόλου για την ποιότητά τους, καλύτερα να πας σε κάτι πιο αξιόπιστο. Πες μας ένα budget αν και καλύτερα να απευθυνθείς εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/

Ενδεικτικά θα πρότεινα https://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html

• Like 4
Δημοσ.

Θέλει 500αρι σαν καρτα και του προτεινεις 450αρι? Οκ ειναι για full load αλλα και παλι ειναι βαρυ. Προσωπικα με 550W τροφοδοτικο της coolermaster τρεχω OC συστημα με 2 dimm ram maxwel i5 4790K στα 4.8GHZ με msi gtx970 gaming OC και περασε το stress test 12 ωρων χαλαροτατα. Βαλε και την ψυκτρα evo της arctic +3 σκληρους. Προσωπικα πιστευω οτι απλα δεν σου βγαζει πραγματικα 550W. Ανεβα λιγο παραπανω σε τροφοδοτικο πηγαινε για 650 ή 750W να εισαι οκ.

ΥΓ: η gpu σου δεν ειναι OC απο μαμα αλλα μπορει να γινει overclocked.

Δημοσ.

Σε full load οχι. Θα το ζορίσεις και θα το κάψεις. Βάλε ένα 650 - 750W όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω να είναι μέσα

Δημοσ.

εαν το εχεις ηδη το τροφοδοτικο το κρατας και εισαι οκ.

εαν δεν το εχεις,μπορεις να κοιταξεις και σε καλυτερες επιλογες

• Like 3
Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά σιγά την κατανάλωση του κλειδωμένου i5 και της GTX 760. Η GTX καταναλώνει 170W και ο i5 65W... Και δε θα του φτάσει το ποιοτικότατο 450 80+;

Τέσπα αν μόνο για ψυχολογικούς, και το τονίζω, λόγους δε σου γεμίζει το μάτι πάρε κάτι σε 500-550W. Από κει και πάνω είναι υπερβολή για το σύστημά σου. Όσον αφορά στο ζόρισμα και το κάψιμο δε θα το σχολιάσω, πρέπει να το ψάξετε λίγο το θέμα.

Edit: Και όσον αφορά στο 500ρι recommended, αυτό προτείνεται ώστε η nVidia να είναι καλυμμένη ακόμα και από κάποιο noName τροφοδοτικό, το οποίο θα βγάζει αρκετά λιγότερα Ampere από το XFX που παρέθεσα.

• Like 1
Δημοσ.

το PSU ΤΟ ΕΧΩ  

την καρτα την ΕΧΩ

το θεμα ειναι αν θα βαλω την καρτα...

αν ειναι να μου καει το PSU ΔΕΝ θα τη βαλω

Δημοσ.

Εφόσον το έχεις τι το συζητάμε :P. Κότσαρε την κάρτα λογικά θα είναι μια χαρά.

συζηταμε γιατι πολοι μου λενε οτι αν τη βαλω και το ζορισω.. θα καει το psu

αλλα μου λεει ο ενας αλλα ο αλλος ... καμια ακρη >.<

Δημοσ.

Δεν το νομίζω καθώς θα δουλεύει στο 70-75% του μέγιστου φορτίου του περίπου, μιλάμε πάντα για full load.

Δημοσ.

συζηταμε γιατι πολοι μου λενε οτι αν τη βαλω και το ζορισω.. θα καει το psu

αλλα μου λεει ο ενας αλλα ο αλλος ... καμια ακρη >.<

Δηλαδή περιμένεις να σου υπογράψει κανένας συμβόλαιο για το αν θα καεί ή όχι?

Το τροφοδοτικό σου είναι χαμηλής ποιότητας και δεν προτείνεται για 24ώρη χρήση όπως περιγράφεις.

Αν με 24/7 εννοείς ότι θα παίζεις 3-4ώρα και μετά θα ξεκουράζεται είναι τελείως διαφορετικό.

Για 24/7 το VS μάλλον δεν θα αντέξει.  Επίσης μάλλον πεθαίνοντας

μπορεί να πάρει και τίποτα άλλο μαζί του.

Μπορεί όμως και να ανταπεξέλθει μια χαρά.

Δεν νομίζω κανείς μας να έχει καμιά γυάλινη σφαίρα.

Αν πάρεις το ρίσκο να το ζορίσεις 24/7 φρόντισε να σε παίρνει

να καλύψεις την πιθανή απώλεια. Αν δεν σε παίρνει μη πάρεις το ρίσκο.

Δηλαδή είτε θα το ξεκουράζεις ανά διαστήματα, είτε θα βάλεις άλλο.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το overkill στα τροφοδοτικά είναι συνήθειο όλων μας για ψυχολογικούς λόγους. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με >=450 αξιόπιστο τροφοδοτικο. Μυαλό έχεις και αποφασίζεις χωρίς να σε μπερδεύει κανείς.

Δημοσ.

Gtx 760 και i5 6500 ζητημα να μην σου καινε τα μισα απο τα watt αυτα(δηλαδη δεν νομιζω να βγαζουν καταναλωση πανω απο 250-300watt σε gaming).καλα εκτως gaming τρελα χαμηλη καταναλωση.

Παρολα αυτα μιας και εχεις αξιολογο συστημα νομιζω οτι μπορεις να αγορασεις κατι καλυτερο και ποιοτικοτερο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,και να ειναι και ετοιμο για επομενη αναβαθμιση μιας και κακα τα ψεμματα η 760,ειδικα πολυ gaming δεν ειναι για πολλα πολλα(βεβαια ολα τα mainstream παιχνιδια ακομα και το overwatch θα τα τρεξει μια χαρα).

θελω να βαλω αυτο το GPU GTX 760 (ειναι νομιζω overclocked απο τον κατασκευαστη)

LINK : http://www.gigabyte.eu/products/product-page.aspx?pid=4663#ov

στο παρακατω System το οποιο θα ειναι ΟΝ 24/7 για gaming

CPU  i5-6500 3.2ghz

MoBo   Asus z170-a 

2x DDR4 4GB

SSD 850 evo

PCI TP-Link WLAN adapter

PCI x1 USB 3.0 controller

Gaming mouse x1 USB 3.0

Gaming keyboard x2 USB 3.0

Other USB devices 3.0 x5

RGB RF controller με περιπου 1 μετρο ταινια LED RGB

5x 120mm fans

PSU 

Corsair Power Supply 550W ATX 24 pin VS 2014 CP-9020097-EU Active-PFC Retail

Δοκιμασα καποια psu calc αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι βαζω σωστα την καρτα γραφικων..

μπερδευομαι με τα Core clock, memory clock και νομιζω οτι μου βγαινουν λαθος τα Watt.

Μπορει καποιος να μου πει αν ειναι κομπλε το παραπανω PSU για 24/7 χρηση ?

Ερωτηση αλλα τι εννοεις 24/7 gaming???Αντε πες οτι δεν δουλευεις γιατι εισαι φοιτητης(και καλα)ή ανεργος,τουλαχιστον δεν θα κοιμασαι καθολου?:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...