Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει κάποια καμμένα pixel στο κινητό μου (LG L90), είναι αγορασμένο από Eshop,μέσα στην εγγύηση. Μπορώ να το πάω πίσω; Έχει τύχει κάποιος κάτι παρόμοιο; τα φώτα σας..

Δημοσ.

για να το πάω στην lg λογικά πληρώνω (?)

Εαν ειναι οντως εγγυησης ερχοντε κ το παραλαμβανουν αυτοι με curier.

Ψαξε στο site της lg για το τηλ.

Δημοσ.

κατευθειαν στην LG για να γλυτωσεις χρονο, εκτος και αν ειναι εντος περιοδου DOA.

Λιγο χλωμο για κινητο που βγηκε αρχες του 2014 :D

Δημοσ.

Η procordia μου ζητησε 140€ για αλλαγη οθονης και touch screen σε lg g3 d855 την στιγμη που η ζημια ειναι μονο στο touch screen και κοστιζει 20€. Η δικαιολογια τους ηταν οτι δεν τους αφηνει η lg απο την κορεα να αλλαζουν μονο τζαμακια, ενω γινεται! Ελεος, θα παραγγειλω απο κινα οθονη και τζαμακι 40€ και θα το αλλαξω μονος μου!

Δημοσ.

Η procordia μου ζητησε 140€ για αλλαγη οθονης και touch screen σε lg g3 d855 την στιγμη που η ζημια ειναι μονο στο touch screen και κοστιζει 20€. Η δικαιολογια τους ηταν οτι δεν τους αφηνει η lg απο την κορεα να αλλαζουν μονο τζαμακια, ενω γινεται! Ελεος, θα παραγγειλω απο κινα οθονη και τζαμακι 40€ και θα το αλλαξω μονος μου!

Αν μιλαμε για εργασια εκτως εγγυησης(ή εντος εγγυησης αλλα το προβλημα να το εχεις προκαλεσει εσυ)τοτε το κοστος ανεβαινει αρκετα.

Αν στα ειπανε αυτα ενω το εν λογω κινητο παρουσιασε προβλημα εντως εγγυησης που δεν το προκαλεσες εσυ,ειναι το λιγοτερο απαραδεκτοι.

Δημοσ.

Ξεχασα να αναφερω οτι εγω εσπασα την touch ΜΟΝΟ, αλλα αυτοι μου λενε οτι πρεπει να πληρωσω και για καινουρια οθονη ενω δεν χρειαζομαι καινουρια οθονη μιας και η δικια μου δεν εχει τιποτα! Αρα μαρα κουκουναρα, θα την αλλαξω μονος μου να τελειωνει το πανηγηρι

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος καμία εταιρεία δεν αλλάζει με αυτόν το τρόπο οθόνες για καλό τους και για καλό μας.Είναι αρκετά πιο δύσκολος τρόπος με πολλές πιθανότητες λάθους .Νομίζω ότι οι γνήσιες οθόνες βγαίνουν μαζί με το digitizer μαζί δεν το βγάζουν ξεχωριστά.Μου έχουν αλλάξει και σε Samsung και σε lg με εγγύηση έτσι οθόνες.

Δημοσ.

Εαν το digirizer ειναι κολλημενο με την οθονη ,δε νομιζω να καθονται να ξεκολλανε κτλ κτλ αρα δικαιολογημενο.

Το οτι το κοστος επισκευης κινητου φτανει πολλες φορες την αξια του,το ξερουμε.

Δημοσ.

Η wind με ζητησε 100€ για να αλλαξει μονο το τζαμι. Η δουλεια οντως ειναι δυσκολη οχι ομως αδυνατη. Δεν βρηκα κανενα καταστημα που να αναλαμβανει τετοιου ειδους αλλαγες αρα η κινα ειναι μονοδρομος δυστυχως! Αλλο 140 lg και αλλο 40€ κινα.

Η βλακεια ειναι οτι πρεπει να χρησιμοποιω το προηγουμενο μου (sony ericsson xperia neo v) μεχρι να φτιαξω το g3

Δημοσ.

Ξεχασα να αναφερω οτι εγω εσπασα την touch ΜΟΝΟ, αλλα αυτοι μου λενε οτι πρεπει να πληρωσω και για καινουρια οθονη ενω δεν χρειαζομαι καινουρια οθονη μιας και η δικια μου δεν εχει τιποτα! Αρα μαρα κουκουναρα, θα την αλλαξω μονος μου να τελειωνει το πανηγηρι

Είσαι σίγουρος για αυτά που λες;

Η οθόνη αλλάζει πακέτο στην αντιπροσωπεία. Την διαδικασία που δείχνει το παραπάνω βίντεο δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να κάτσουν στο επίσημο service να ασχοληθούν. Οι πιθανότητες τα γυαλάκια να γρατζουνισουν την LCD από μέσα είναι τεράστιες - και είναι χαμένος κόπος και χρόνος. Αν θες αποδέχεσαι την πολιτική της LG και όλων των κατασκευαστών, διαφορετικά υπάρχει το DIY που όπως βλέπεις δεν γίνεται έτσι απλά.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...