Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλησπέρα εντόπισα μέσω της εφαρμογής process explorer κάποια ύποπτα αρχεία τα οποία φαίνονται στην φωτό να ανησυχώ η δεν πρέπει, ας με ενημερώσει κάποιος γνώστης τεχνικός. Τα ύποπτα αρχεία είναι μέσα στο winlogon.exe και στον explorer.exe, και τα έχω βάλει σε τετράγωνο. Αυτό που με προβληματίζει είναι 3 λόγοι. 1ον Δεν αναγράφεται τίποτα στο desription και company. 2ον Το virus total αναγράφει unknown. 3ον Με προβληματίζουν τα αρχεία που είναι μέσα σε {αγκύλες} πχ {AFBF9F1A-8EE8-4C77-AF34-C647E37CA0D9}
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Όχι δεν είναι ύποπτα. Όλα είναι οκ. Το C-1252 έχει να κάνει με τη γλώσσα (αγγλικά).
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ισχύει ότι οι ιοί συνήθως κρύβονται μέσα στο winlogon και στο explorer.exe; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2016 από Χάρης Μυλωνίδης
micos000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλά κάνεις και προβληματίζεσαι. Έκανες όμως κανέναν έλεγχο με antivirus και antimalware (π.χ. adwcleaner, malwarebytes κτλ)
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλά κάνεις και προβληματίζεσαι. Έκανες όμως κανέναν έλεγχο με antivirus και antimalware (π.χ. adwcleaner, malwarebytes κτλ) έκανα έλεγχο με malwarebytes αλλά το μόνο που βρήκε είναι κάτι PUPs (Potentially Unwanted Programs) και toolbars. Καλού κακού τα σκάναρα χειροκίνητα μέσα απο το virus total και βγήκαν καθαρά όλα τα ύποπτα αρχεία. Εμένα αυτό που με προβληματίζεί παρά το γεγονός ότι δεν είναι ιοί, είναι τα αρχεία με τις αγκύλες. μήπως ξέρεις σε τι εξυπηρετούν;
micos000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Οι αγκύλες δηλώνουν καταχώριση στη registry, μάλλον στο HKEY_CLASSES_ROOT.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 υπάρχει περίπτωση ένα σπασμένο πρόγραμμα να έχει ενσωματωμένο keyloger;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μπορεί, ποτέ δεν ξέρεις τι πρόσθεσε αυτός που το έφτιαξε, από malware μέχρι keyloger.
Alex-V Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Προσωπικα δεν θα ανησυχουσα για κατι. Μην δινεις και τοσο μεγαλη σημασια, ειδικα αν εκανες με παρα πολλα προγραμματα ανιχνευση (malwarebytes, superantispyware, hitman pro, emsisoft emergency kit). Τα αγαπημενα μου.
actorgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 AdwCleaner,SpyHunter εξαιρετικα προγραμματα για ανιχνευση κακοβουλου λογισμικου,αν υπαρχουν σε portable προτιμησε αυτη την μορφη
Alex-V Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 SpyHunter Δεν το εμπιστευομαι καθολου. Ειναι "ιος" απο μονο του το προγραμμα.
actorgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 το εμπιστευομαι, το χρησιμοποιω και με βοηθησε.Απλως πρεπει να εχεις το καταλληλο,εχω αυτο
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 εγώ χρησιμοποιώ malwarebytes,hitman pro,rogue killer,emsisoft,tdss killer,adw cleaner τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα. Άλλωστε και το παλικάρι παρακάτω που είναι τεχνικός αυτά χρησιμοποιεί οπότε τον εμπιστεύομαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα