giorgosmcmc Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παιδια ειναι φυσιολογικο που ο θορυβος των ανεμιστηρων της καρτας γραφικων της υπογραφης μου οταν παιζω βαρυ game ειναι πιο ''πριμα'' πιο ψηλος απο οτι στους αλλους ανεμιστηρες του κουτιου? Ξεχωριζει δηλαδη, ειναι φυσιολογικο αυτο? Ξερω πως ισως ειναι χαζη ερωτηση αλλα εχω την απορια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παιδια ειναι φυσιολογικο που ο θορυβος των ανεμιστηρων της καρτας γραφικων της υπογραφης μου οταν παιζω βαρυ game ειναι πιο ''πριμα'' πιο ψηλος απο οτι στους αλλους ανεμιστηρες του κουτιου? Ξεχωριζει δηλαδη, ειναι φυσιολογικο αυτο? Ξερω πως ισως ειναι χαζη ερωτηση αλλα εχω την απορια αναλογως τι θερμοκρασια και τι στροφες δουλευει... βαλε ενα msi afterburner να δεις που κυμαινεται και φιαξε ενα προφιλ στον ανεμιστηρα αν θες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο, παντως ο θορυβος αυτος ακουγετε σε ολα τα παιχνιδια μονο οταν ξεκιναει το gameplay και η θρεμοκρασια ειναι περιπου γυρω στο 47-50 βαθμους Αυτο ειναι το προφιλ: Σε αυτη τη φαση τωρα δε το κανει φυσικα αφου δε δουλευει καν γιατι ειναι σε idle γιατι στη 390 δε δουλευουν τα fun οταν ειναι σε idle αλλα και στα μενου των game που δουλευει παλι δε το κανει, μονο οταν μπαινει σε gameplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο, παντως ο θορυβος αυτος ακουγετε σε ολα τα παιχνιδια μονο οταν ξεκιναει το gameplay και η θρεμοκρασια ειναι περιπου γυρω στο 47-50 βαθμους Αυτο ειναι το προφιλ: Σε αυτη τη φαση τωρα δε το κανει φυσικα αφου δε δουλευει καν γιατι ειναι σε idle γιατι στη 390 δε δουλευουν τα fun οταν ειναι σε idle αλλα και στα μενου των game που δουλευει παλι δε το κανει, μονο οταν μπαινει σε gameplay οχι .. προφιλ στο msi afterburner λεω ... κατεβασε το και ψαχτο λιγο και θα καταλαβεις...με αυτο θα βλεπεις και μεσα στο παιχνιδι τα παντα ταχυτητες θερμοκρασιες κλπ.. και ρυθμιζεις και τις στροφες του ανεμιστηρα οπως θες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Χμμ ενδιαφερων ακουγετε, θα το δοκιμασω, παντως ο θορυβος ειναι φυσιολογικος σωστα? Θελω να πω δεν ειναι καποιο προβλημα hardware ή βρισκει καπου ο ανεμιστηρας ξερω γω ή γενικα εχει προβλημα σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Χμμ ενδιαφερων ακουγετε, θα το δοκιμασω, παντως ο θορυβος ειναι φυσιολογικος σωστα? Θελω να πω δεν ειναι καποιο προβλημα hardware ή βρισκει καπου ο ανεμιστηρας ξερω γω ή γενικα εχει προβλημα σωστα? τωρα δεν μπορω να ξερω πως ακουγεται ακριβως...αν ειναι σαν βουητο ας πουμε μαλλον νορμαλ ειναι οταν ανεβενουν οι στροφες τωρα το πριμα που λες αν ειναι σαν στριγκλισμα ας πουμε τοτε οχι δεν ειναι και τοσο νορμαλ...δες παντως με το προγραμμα που σου ειπα να δεις σε τι στροφες δουλευει κλπ και ποτε αρχιζει να κανει το θορυβο... επισης αυτο εισαι σιγουρος οτι ειναι απο εκει ? δοκιμασες να σταματησεις τον ανεμιστηρα με το χερι να δεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ναι σιγουρα ειναι απο κει, οχι δε θα ελεγα σαν στριγλισμα απλα πιο ''ψηλος'' ηχος σαν μοτερακι αλλα συγχρονισμενος, αν δε το παρατηρησω ισως δε το προσεξω καν Οριστε και τα στατιστικα μου εν ωρα gaming EDIT: Σε βαρυ game που εβαλα 5 λεπτα να τσεκαρω μου επιασε και 65 βαθμους η gpu στις 1700 στροφες και 35% usage τα ανεμιστηρακια. Να ρωτησω, αν πειραξω τις ρυθμησεις αριστερα core voltage κτλπ.. ή τις ανεβασω αρκετα μπορει να γινει ζημια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 μη πειραξεις τπτ απο αυτα που δε γνωριζεις... αν θες να κανεις καποιο οβερκλοκακι μπες διαβασε καλα μαθε και μετα πειραξε οτι θες... απο εκει και περα νορμαλ μου φενονται ολα αυτα που λες για τους ανεμιστηρες...σε θεμα ταχυτητας και θερμοκρασιας κλπ οσο για τον θορυβο αν σταματισες τους ανεμιστηρες και σταματισε και ο θορυβος τοτε ειναι απο καποιον ανεμιστηρα...δε ξερω κατα ποσο μπορει να διορθοθει...εκτος παλι αν ειναι κανα coil whine φαση αυτο που λες... επισης να ξερεις εκει που γραφει για το fan δεξια αμα πατησεις το κουμπι σαν γραναζι λειτουργουν με προφιλ μετα το οποιο μπορεις να ρυθμισεις ακριβως σε τι θερμοκρασια και τι στροφες να δουλευουν.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παντως ειναι αναιπεσθητος θορυβος, φαινετε φυσιολογικος απλα ειναι πιο ''ψηλος'' απο τα αλλα fun του case, ισως να ειναι ιδεα μου, αφου δεν ξερω και πολλα απο αυτα ειναι η πρωτη μου gpu, απλα επειδη το εχω τσεκαρει να γυρναει και γενικα δε το κανει ποτε παρα μονο οταν μπει στο κανονικο gameplay, υποψιαζομε πως ανεβαζει στροφες απλα και ειναι νορμαλ ο θορυβος αφου το κανει μονο εκει edit: Τσεκαρα, αυτο το θορυβο τον κανει απ τα 1350 rpm και επειτα, μηπως παιζει ρολο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 βρε παιδι μου το να κανει παραπανω απο τα αλλα φαν οταν πεζεις ειναι λογικο φυσικα γιατι ανεβαζει στροφες ενω τα αλλα δεν ανεβαζουν..."εκτος του επεξεργαστη φυσικα αναλογως την ψυχτρα" τωρα αν ειναι νορμαλ αυτος ο θορυβος ανεμιστηρα η κατι αλλο δε μπορω να ξερω αν δε το ακουσω... παντως αν σε ενοχλει μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις ενα προφιλ στης 1350 στροφες και να δεις τι θερμοκρασιες ανεβαζει η καρτα... αν ειναι κατω απο 70 βαθμους μπορεις να το αφησεις ετσι... εκτος αυτου μπορεις να κανεις και το αλλο... βαλε ενα παιχνιδι να πεζει και σταματα με το χερι σου ελαφρα παντα και με προσοχη ..εναν εναν τους ανεμιστηρες της καρτας... να δεις αν σταματησει ο θορυβος που λες..και σε ποιον απο ολους αν ειναι καποιος συγκεκριμενος... και αν εχει διαφορα ο ενας με τον αλλον... αν κανουν ολοι ξεχωριστα παρομοιο θορυβο τοτε ειναι νορμαλ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos130 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Με το afterburner μπορεις κατω χαμηλα να πειραξεις τους ανεμιστηρες. Καντο και δες ο θορυβος αυτος σε ποσο τις 100 αρχιζει???? Αν ξεκιναει ψηλα λογικα ειναι οκ αφου προφανως οι ανεμιστηρες εκεινη την στιγμη που παιζεις ανεβαζουν στροφες για να διατηρησουν η να ριξουν την θερμοκρασια. Παραλληλα με εναν φακο παρατηρησε αν γυριζουν νορμαλ. Αν δεν δεις κατι περιεργο ειναι οκ. Λογικα σε μαγαλες στροφες ο θορυβος ειναι ποιο πριμαριστος (περιπου κατι σαν ελαφρο σφυριγμα λογω μεγαλης ταχυτητας). Αλλα οπως σου ειναι δυσκολο και εσενα να περιγραψεις εναν θορυβο με λογια αλλο τοσο ειναι για εμας να καταλαβουμε. Παιξε με τις στροφες να δεις που το κανει......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Στα rpm που ανεφερα στο 28-30% νομίζω, νορμαλ γυρνάνε οι ανεμιστήρες τους έχω τσεκαρει καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα