ilouko Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 αγόρασα προχτές ενα iphone 6s plus από αγγελία. Με τον πωλήτή καναμε απενεργοποίηση στο find my phone, κλείσαμε το imessage και μετά καναμε επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων . Εγώ το ενεργοποήσα ολα κομπλε και παει σφαίρα.Ομως 2 φορές που έκανα hard reset ενω ήμουν συνδεδεμένος με το δικό μου apple id μου πέταξε να συνδεθώ στο itunes με το apple id του προηγούμενου ιδιοκτήτη ενω ήμουν εγω συνδεδεμενος. Εκανα ακύρωση και προσπαθησα να κατεβάσω κατι απο itunes και appstore και μου τα κατεβασε κανονικά απο το δικό μου apple id. Ti να κανω να μην μου το ξαναβγάλει? Μηπως επειδή δεν κάναμε sign out απο το itunes πριν κάνουμε επαναφορά?
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 αγόρασα προχτές ενα iphone 6s plus από αγγελία. Με τον πωλήτή καναμε απενεργοποίηση στο find my phone, κλείσαμε το imessage και μετά καναμε επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων . Εγώ το ενεργοποήσα ολα κομπλε και παει σφαίρα.Ομως 2 φορές που έκανα hard reset ενω ήμουν συνδεδεμένος με το δικό μου apple id μου πέταξε να συνδεθώ στο itunes με το apple id του προηγούμενου ιδιοκτήτη ενω ήμουν εγω συνδεδεμενος. Εκανα ακύρωση και προσπαθησα να κατεβάσω κατι απο itunes και appstore και μου τα κατεβασε κανονικά απο το δικό μου apple id. Ti να κανω να μην μου το ξαναβγάλει? Μηπως επειδή δεν κάναμε sign out απο το itunes πριν κάνουμε επαναφορά? https://www.icloud.com/activationlock/ πατα εκεί και θα δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα