Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχεις τρελλή διαφορά με τη βάση εφόσον σου ανεβάζει χωρίς να κάνεις τίποτα , το ανεμιστηράκι δουλεύει κανονικά ; :eek:

Δημοσ.

Κλασσικά προβλήματα κακών κατασκευών , δε νομίζω να το έχεις σε γυαλί που είναι επάνω σε ξύλο ; Βάση με έναν ανεμιστήρα θα πάρεις , όπως αυτήν , ελπίζω να σωθείς , σε λειτουργία youtube ανεβάζει ή σε οτιδήποτε λειτουργία ; 

http://plaza24.gr/vasi-sthrixhs-gia-laptop-me-fotizomeno-anemisthra-20-cm-sanling-cool-sl-2011.html B)

Ένας μεγάλος ανεμιστήρας είναι καλύτερος , επίσης πιο αθόρυβος :eek:

Ειπα να παρει εναν με 3 για να ειναι ενα αριστερα(να βαραει στον cpu) εναν στο κεντρο και εναν δεξια!

Δημοσ.

Ναι το ανεμιστηρακι ειναι πεντακαθαρο, με το λαδακι του με τα ολα του και γυρναει μια χαρα.

Δημοσ.

Ναι το ανεμιστηρακι ειναι πεντακαθαρο, με το λαδακι του με τα ολα του και γυρναει μια χαρα.

Αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας έχεις κάνει τώρα τελευταία ; Αν όχι πρέπει να κάνεις , εαν θες λεπτομέριες για αλλαγή πες μου να σου πω http://www.tomsguide.com/answers/id-1874198/mini-overheats-minutes.html B)

Δημοσ.

Θαυμάζω την υπομονή σου ένα μήνα τώρα.Όπως έγραψα και εγώ στην αρχή,είχα προσπαθήσει να αναστήσω ένα ίδιο μηχάνημα χωρίς αποτέλεσμα.Ακόμη το έχω και με το που ανοίγει είναι στους 55 βαθμούς.Έχει γίνει αλλαγή πάστας,καθάρισμα,λάδωμα στο ανεμιστηράκι το οποίο είναι πλέον αθόρυβο αν και γυρίζει τέρμα,defragment στο σκληρό,καθαρή εγκατάσταση windows 8.Και πάλι τίποτα.Υγεία δίσκου 80+% και στο task manager όλα normal.Antivirus δεν έχει και έχω κλείσει όλες τις ειδοποιήσεις-ενημερώσεις.

Αποτέλεσμα μηδέν.Το ξεκίνησα έτσι για να περνάει η ώρα αλλά το παράτησα.Είναι πολύ περίεργο γιατί αν και δεν έχει σοβαρό σύστημα ψύξης,όταν ήταν καινούργιο και για μερικά χρόνια δεν είχε ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ.

Cosmo οντως ειμαι της υπομονης και γενικα ειμαι ανθρωπος που αν πιασω κατι χαλασμενο στα χερια μου θα σκασω αν δεν το φτιαξω και δεν βρω το προβλημα. Αυτο που γραφεις στο τελος. Απαραδεκτο συστημα ψυξης αλλα παλι περιεργο που ενω ολα τα εχουμε καθαρισει να ανεβαζει.

Μια παρατηρηση. Ειχα ανοιξει ενα thread για ενα προβλημα που ειχα σε ενα desktop μου που ενω ολα ηταν καθαρα ανεβαζε 60 βαθμους idle και μου ειπε ενα μελος οτι αρχιζει και αλλοιωνεται ο επεξεργαστης επειδη τον εχω 8 χρονια τωρα και τον ειχα ζορισει παρα πολυ σε βαρυ gaming. Ισως να εχει συμβει κατι παρομοιο. Δεν ξερω.

Δημοσ.

Δύσκολο να αλλοιώνεται ο επεξεργαστής είναι η γνώμη μου , ανεμιστηράκι μήπως να δοκίμαζες καινούργιο ; Περίεργο με xp να υπάρχει αυτό το πρόβλημα B)

Δημοσ.

Ενταξει απλα αναφερω τι μου ειπανε γιατι ακομη δεν το εφτιαξα ουτε εκεινο το προβλημα. Που να ψαξω να βρω τωρα ανεμιστηρακι για αυτο. Δεν αξιζει κιολας.

Δημοσ.

Ενταξει απλα αναφερω τι μου ειπανε γιατι ακομη δεν το εφτιαξα ουτε εκεινο το προβλημα. Που να ψαξω να βρω τωρα ανεμιστηρακι για αυτο. Δεν αξιζει κιολας.

Από ebay 5 ευρώ έχουν , αν δεν είναι το ανεμιστηράκι όλο και κάποιον θα βρεις να το πουλήσεις/χαρίσεις , μετά πάρε βάση για να έχεις λογικά αποτέλεσμα αλλιώς κάνε το φουντάγιο για τη βάρκα σου B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...