Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν καταφερνεις τιποτα με παστα και pad μαζι. Euklid θα δοκιμασω μονο με pad να δω.

• Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Euk να σε ρωτησω. Βρηκα πολλα thermal pads. Αλλο λεει 0.5mm αλλο 1.5 και παει λεγοντας. Ποιο ειναι καταλληλο για netbook?

Δημοσ.

Euk να σε ρωτησω. Βρηκα πολλα thermal pads. Αλλο λεει 0.5mm αλλο 1.5 και παει λεγοντας. Ποιο ειναι καταλληλο για netbook?

Mia που πριν είχε πάστα, θα σου πρότεινα το 0.5 mm

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βασικα τωρα δεν σβηνει. Ανεβαζει, αλλα οχι τοσο ωστε να σβηνει. Ειναι idle στους 68 βαθμους ο επεξεργαστης. Πανω σε γυαλινο τραπεζι το εχω.

Δημοσ.

Βασικα τωρα δεν σβηνει. Ανεβαζει, αλλα οχι τοσο ωστε να σβηνει. Ειναι idle στους 68 βαθμους ο επεξεργαστης. Πανω σε γυαλινο τραπεζι το εχω.

Αν δεν βαριέσαι να το ξαναλύνεις, δοκίμασε και με pads 1,5 mm.

Δημοσ.

Δεν δοκιμάζεις καμία βάση ψύξης ; Τι λειτουργικό έχεις ; Τι μοντέλο είναι ; Ένας φίλος με ένα asus eee το ίδιο πρόβλημα , πόση μνήμη έχεις ; B)

Δημοσ.

Πολλα ρωτας για μαζεψου χαχα :P Λοιπον. Βαση δεν δοκιμασα. Xp του εχω αλλα δοκιμασα και με linux συγκεκριμενα lxle. Μοντελο compaq mini 110c. Μνημη 1gb, αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο η μνημη. Με xp τρωει 180mb σε idle.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι με τα xp θα έπρεπε να μην έχει πρόβλημα , τi antivirus έχεις ; Έχεις βγάλει προγράμματα που τρέχουν στην εκκίνηση ; Ο δίσκος σου έχει διαθέσιμο χώρο ή είναι γεμάτος ; Μήπως έχει ο δίσκος κανένα πρόβλημα , κατέβασε αυτό

http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Hard-Disk-Sentinel.shtml

δώσε τις τιμές που θα σου πει Health/Performance και βλέπουμε B)

Δημοσ.

Δεν εχω antivirus και δεν εχω σχεδον τιποτα στην εκκινηση. Επισης ο σκληρος ειναι λιγο χτυπημενος με bad sectors και βγαζει 70% υγεια. Πιστευα οτι ειναι ο σκληρος. Ελα ομως που τον αφαιρεσα και μπηκα με live linux και ανεβαζε παλι θερμοκρασιες.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν τα χεις δοκιμασει ολα και δεν κατεβαινει με τιποτα η θερμοκρασια ανοιξε το καπακι απο κατω και βαλτου μια βαση με 3 ανεμιστηρια να βαραει κατευθειαν και εισαι τζι τζι(η μονη λυση)

Μηπως ανεβηκαν λογω καλοκαιριου;;

Δημοσ.

Δεν νομιζω, και το βραδακι που εχει δροσια τα ιδια κανει. Τωρα με το pad σαν να ηρεμησε λιγο αλλα παλι λιγο αδικαιολογητες οι θερμοκρασιες. Θα ψαξω για βασουλα.

Δημοσ.

Κλασσικά προβλήματα κακών κατασκευών , δε νομίζω να το έχεις σε γυαλί που είναι επάνω σε ξύλο ; Βάση με έναν ανεμιστήρα θα πάρεις , όπως αυτήν , ελπίζω να σωθείς , σε λειτουργία youtube ανεβάζει ή σε οτιδήποτε λειτουργία ; 

http://plaza24.gr/vasi-sthrixhs-gia-laptop-me-fotizomeno-anemisthra-20-cm-sanling-cool-sl-2011.html B)

Εαν τα χεις δοκιμασει ολα και δεν κατεβαινει με τιποτα η θερμοκρασια ανοιξε το καπακι απο κατω και βαλτου μια βαση με 3 ανεμιστηρια να βαραει κατευθειαν και εισαι τζι τζι(η μονη λυση)

Μηπως ανεβηκαν λογω καλοκαιριου;;

Ένας μεγάλος ανεμιστήρας είναι καλύτερος , επίσης πιο αθόρυβος :eek:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...