Alex-V Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εχω ενα hp compaq 101. Για καποιο παραξενο λογο, εδω και λιγο καιρο ανεβαζει παρα πολυ μεγαλες θερμοκρασιες ενω πιο παλια ηταν πιο καλα. Το θεμα ειναι οτι μεσα ειναι πεντακαθαρο απο σκονες στο fan και στον αεραγωγο και η παστα ειναι σχετικα φρεσκια. Το πιο παραξενο ειναι, οτι στον επεξεργαστη υπαρχει απλα ενας χαλκος και το ανεμιστηρακι απλα μπαινει μονο σε μια βαση. Δεν συνδεεται με τον χαλκο δηλαδη το fan οπως στα περισσοτερα laptop.
Cosmonaut21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Έχει πέσει και εμένα στα χέρια μου ένα hp mini 110 που είναι όπως περιγράφεις και ανεβάζει θερμοκρασίες. Το όλο σύστημα ψύξης είναι για γέλια.Ένα κομμάτι χαλκού πάνω από cpu& gpu δίπλα στο touchpad και στο σημείο αυτό είναι κλειστό από κάτω.Το ανεμιστηράκι είναι αριστερά μόνο του.Εγώ έβγαλα και καθάρισα-έριξα λάδι στο ανεμιστηράκι και αφαίρεσα το χαλκό για να αλλάξω πάστα.Ε,πάλι τις ίδιες θερμοκρασίες έχει.50+ βαθμούς idle και μόλις ανοίξει ο chrome χτυπάει αμέσως 60άρια.
Alex-V Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 110 σορρυ λαθος δικο μου. Οντως, απαραδεκτη η ψυξη.
Alex-V Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παιδια τιποτα. Ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες ακομη και στο τραπεζι ενω το fan γυρναει κανονικα. Διανομη linux πηγα να περασω και πανω στο install μου εσβησε απο θερμοκρασιες.
LambisElef Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Κάτι λάθος θα έχεις κάνει, δε βγάζει λογική αυτό που λες. Αποκλείεται το σύστημα ψύξης να είναι τόσο χάλια ώστε να μη λειτουργεί το μηχάνημα. Κάτι έκανες λάθος με την πάστα ή δεν έσφιξες καλά την ψύκτρα πάνω στη μητρική. 2
Alex-V Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Αυτο ειναι το θεμα, σπασω το κεφαλι μου να δω τι εχω κανει λαθος και δεν βρισκω κατι. Στον επεξεργαστη εχει thermal pad και στην γραφικων παστα και ειναι μια χαρα και τα 2 ουτε ξεραμενα ουτε τιποτα. Δες στην εικονα το συστημα ψυξης, ειναι πολυ παραξενο.
LambisElef Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Φίλε μου αν έχεις ανοίξει το χάλκινο κομμάτι πρέπει οπωσδήποτε να αντικαταστήσεις και την πάστα, να μην πω και το pad, καθώς διαφορετικά δημιουργούνται φυσσαλίδες αέρα κατά την επανατοποθέτηση με αποτέλεσμα να μη γίνεται σωστή απαγωγή της θερμότητας.
Alex-V Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Τα εχω αλλαξει και τα 2 ηδη!!! Αυτο αναφερω και πιο πανω!!Ανυ Anyway. Θα την ξανατοποθετησω απο την αρχη μηπως πηγε τιποτα στραβα.
Alex-V Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Τιποτα. Τα ιδια. Το παραταω γιατι θα το πεταξω απτον 7ο!
LambisElef Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω... Τσέκαρε ότι έχεις βιδώσει καλά τις βίδες στην χάλκινη πλάκα, αν και πιστεύω ότι το έχεις κάνει... Πραγματικά αδικαιολόγητο να τα κάνει αυτά... Και μάλιστα όταν ήταν μια χαρά παλαιότερα από θερμοκρασίες.
Alex-V Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ειναι ολα ελεγμενα. Ουτε φτιαχνω λαπτοπ πρωτη φορα. Οντως ειναι αδικαιολογητο. Παλια ηταν μια χαρα ναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Άνοιξες το ανεμιστηράκι? Μπορεί να έχει πιάσει σκόνη μέσα και δεν μπορεί να φύγει η θερμότητα.
Alex-V Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πεντακαθαρο και το ανεμιστηρακι και μεσα και εξω.
Euclides Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Σαν τελευταία λύση, βάλε thermal pads αντί πάστας στην όποια ψύκτρα διαθέτει. Μπορεί να έχει κάποια παραμόρφωση και να μην πατά καλά.
kousman Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 επειδη εχω και εγω ενα παρομοιο θεμα με ενα dell n5050 και ενω τα εχω καθαρισει ολα και εχω αλλαξει παστα οι θερμοκρασιες ειναι απο 70+ και αν ανοιξω 5-6 καρτελες ή τρεξω καποιο απαιτητικο προγραμμα τοτε εχω 90+ βαθμους. Εχω δοκιμασει να βαλω παστα και pad μαζι αλλα δεν ειδα διαφορα. ειναι λαθος τεχνικη? να βαλω μονο pad? ( η περιπτωση μονο με παστα δεν ειχε αποτελεσματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα