Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω ένα σκληρό δίσκο lifestudio hitachi εδώ και καιρό  όταν το συνδέω στο υπολογιστή κάνει τικ τικ και πρέπει να κουνήσω το καλώδιο του για  να το διαβάσει ο υπολογιστής αυτό μέχρι προχθές λειτουργούσε . τώρα όμως το βάζω και δε το ανοίγει βγαίνει το μήνυμα ο σκληρός θέλει διαμόρφωση άλλα εγώ δε το πατάω για να μη μου σβηστούν τα αρχεία . Ξέρει κάποιος πως μπορώ να σώσω τα αρχεία μου .γτ έχει σημαντικά έγγραφα εταιρείας και προσωπικό υλικό πολλών χρόνων .

ευχαριστω

Δημοσ.

Το τικ τάκ σημαίνει οτι μπορεί να εχει χτυπήσει ο δίσκος ή ενα κομμάτι του οποτε σε αυτην την περίπτωση μπορεί να ειναι και αργά .... καταρχάς δοκίμασε αλλο καλώδιο usb και δές λιγο με το hdsentinel την υγεία του δίσκου. Απο εκει και πέρα αν ο δίσκος δεν ειναι στην εγγύηση βγάλε τον απο την θήκη και δοκίμασε τον σαν εσωτερικό γιατι μπορεί η θήκη να εχει το πρόβλημα

• Like 2
Δημοσ.

http://www.hdsentinel.com/ για τον hd sentinel εδω

φίλε spank δοκιμάσαμε άλλο καλώδιο αλλά με crystal info  το crystal εδειξε 4500 ανακατανεμημενους τομεις

Αν μιλας για τον δίσκο του TS τοτε χαιρετιστε και το δίσκο χαιρετιστε και τα αρχεια, εκτος και αν ειστε διαθετημενοι να ξοδεψετε μερικές εκατονταδες ευρώπουλα σε εταιρεια ανακτησης....

Αλλιώς απο την επόμενη φορα θα ξερεται τι νοημα έχει το back το λιγοτερο σε 2 διαφορετικά μέσα!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις μαλον το χάσαμε το μακαρίτη από τι κατάλαβα . θα πάω βεβαία και σε ένα τεχνικό αν μπορεί να τραβήξει τα αρχεία μου .δεν έχω και πολλές επιλογές 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...