Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ποια ειναι premium quality για σενα φιλε? Ολα βγαζουν τα προβληματα τους αλλα παιζει ρολο και τι ειδος προβλημα ειναι

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

οτι και να παθει το αξιζει,ετσι για να μαθει να βαζει λογικες τιμες

Παλι καλα που ο ανταγωνισμος βαζει λογικες τιμες,βλεπε Samsung και Apple day one και η HTC ειναι η κακια :)

Δημοσ.

Αν είσαι πίσω σε πωλήσεις και θες να πάρεις μερίδιο, πρέπει να βγεις στις αγορές τουλάχιστον 100€ πιο κάτω. Η διαφήμιση στο cl, δε φτάνει. Είχα το Μ7 και νόμιζα τότε, ότι στα επόμενα χρόνια, διορθώνοντας και μόνο μπαταρία και κάμερα, με μια φυσιολογική εξέλιξη στα υπόλοιπα δε θα είχε ανταγωνιστή. Δεν έγιναν αλλά πήγε και πίσω σε κάποια. Δικαιολογημένα ο "πολύς" κόσμος πάει σε samsung αφού αυτό είναι το brand name. Μόνο η samsung στα γνωστά μεγάλα καταστήματα έχουν ξεχωριστό χώρο προβολής. Και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά πολλά από τα λοιπά κινητά τυχαίνει να μην είναι και φορτισμένα αρκετές φορές.

Τέλος πάντων, ας ρίξει λίγο τον εγωισμό της και ας τα κάνει πιο προσιτά στα ήδη ζορισμένα βαλάντια...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουμε να συγκρίνουμε Samsung με HTC. 

Έπιασα το S7 Edge στα χέρια μου και δεν ήμουν σίγουρος ότι δεν ήταν από αυτά τα ψεύτικα, τα πλαστικά, που βάζει ο Germanos στο ράφι, στην θέση των κανονικών κινητών. Ήρθε τότε η κοπελιά του μαγαζιού και με ρώτησε αν μου αρέσει και τότε κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα δεν ήταν ένα ψεύτικο αντίγραφο για να μην κλαπεί το κανονικό!

Με το συμπάθιο, αλλά δεν συγκρίνεται αυτό το κινητό με ένα HTC. Μόνο τα τελευταία iPhone συγκρίνονται σε αίσθηση ποιότητας.

Κατά τ' άλλα, τα έχουμε πει, και θα τα ξαναπούμε, το ότι φτιάχνει καταπληκτικά κινητά δεν σημαίνει και τίποτα. Μπορεί αύριο να κλείσει, αν δεν αντέξει στον ανταγωνισμό τόσο ισχυρών αντιπάλων. 

Εντάξει, τερματίστηκε μ ΄αυτό,οτι να 'ναι. Απλά να πάμε κόντρα στο ρεύμα για να το παίξουμε ψαγμένοι

Ο καθένας σχηματίζει άποψη με το τι είχε, είχα το 8S, το πιο ασθενικό κινητό που είχα ποτέ. Αν φτερνιζόσουν ενώ το κράταγες έβλεπες κα μια κανούρια ρωγμή. Οπότε μακριά.

Δημοσ.

Οταν τα κινητα της εχουν bezel αλλης εποχης, παχος που εχουν γενικοτερα αλλα φθηνοτερα κινητα, βαρος phablet χωρις να ειναι phablet, μπαταρια που δεν δικαιολογει το παχος της συσκευης, τοτε ειναι λογικο οι καταναλωτες να της γυρνανε την πλατη.

Ακομα και το HTC 10 που μειωσε καπως τα bezel ειναι πιο κοντα σε διαστασεις με το phablet s7 edge(αντι με το απλο s7), ενω φυσικα ειναι βαρυτερο κ χοντροτερο παρολο την μικροτερη μπαταρια και οθονη.

Εχασε κ το πλεονεκτημα του design/κατασκευης που ειχε εναντι του ανταγωισμου, μαις κ τωρα ο ανταγωνισμος βγαζει συχνα πιο refined συσκευες.

Εχει κ τιμες που παραμενουν ψηλα, ενω οι ανταγωνιστες τις ριχνουν, οποτε ελαχιστοι την προτιμανε.

• Like 1
Δημοσ.

Παλι καλα που ο ανταγωνισμος βαζει λογικες τιμες,βλεπε Samsung και Apple day one και η HTC ειναι η κακια :)

αυτοι κρατανε τις τιμες ψηλα γιατι τους τραβαει,ειναι σαν να προσπαθω να πουλησω παπακι κινεζικο στη τιμη της  Ηonda της 1000αρας  :-)  :-)  :-)

Δημοσ.

μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί προτιμούν το κλείσιμο από το απλό , του να μειώσουν την τιμή των προϊόντων τους σε λογικά επίπεδα. δε νομίζω πως θα έχανε αν το 10 για παράδειγμα είχε 150 ευρώ λιγότερα.

Το πιθανότερο είναι να το έχουν σκεφτεί ήδη αλλά να μην λαμβάνουν την απόφαση για κάποιους λόγους που θα έχουν.

Δημοσ.

Για να κάνει μειώσεις πρέπει να πείσει τους μετόχους. Συνήθως προτιμούν να φτάσουν μέχρι την άκρη του γκρεμού και μετά να πουλήσουν όλη τη φίρμα και να ρίξουν τα λεφτά τους αλλού. Αν αρχίσει να ρίχνει τιμές δεν ξέρει κανένας αν θα ανεβάσει πωλήσεις. Δεν είναι βεβαιο.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι συγκρινεις τιμες S7 με Htc One M10 οταν το πρωτο ειναι στην αγορα κοντα 2 μηνες????Για δες ποσο εκανε το S7 οταν πρωτοβγηκε να δουμε αν η HTC ειναι στον κοσμο της. Προφανως και οποιος θελει να αγορασει τωρα κινητο και κοιταζει αποκλειστικα τιμες θα παει στη Samsung μερια αλλα σε αυτο δεν φταιει η HTC.

δεν ειπα ποτε οτι με το που βγει θα κανω κατι τετοιο και δευτερον

οποιος θελει να αγοραει τωρα θα περιμενει λιγο να δει και το 10 ποσο θα κανει και θα περιμενει φυσικα,οταν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα.

Ενα μικρο κομματι το εχει και η htc  με της τιμες που κραταει ψηλα για πολυ καιρο.

Δημοσ.

η απαντηση σε ολα αυτα ειναι το Sense Ui το οποιο ειναι οτι καλυτερο απο αποψη αποδοσης αποκρισης και αισθητικης κυκλοφορει σε android αφου δε χρειαζεται καν τουμπανα specs για να τρεχει smoothly...

πιανω στα χερια μου τα νεα γυαλιστερα galaxy της Samsung και γελαω με τα το παιδικο ui τους

ακριβως το ιδιο νιωθω και εγω φιλε μου αλλα ενα ui δεν μπορει να δικαιολογησει τετοιες τιμες(λατρης του στοκ αντροιντ καθως τωρα εχω ενα moto g3) τελος παντων 

το ui δεν ειναι για πολλους ακομα τουλαχιστον σοβαρος λογος για να μην παρουν κινητο,γιαυτο και βλεπεις οτι η 

σαμυ πουλλαει τρελα,αλλα πρεπει να μιλαμε αντικειμενικα

παντα,φετος με αυτο το s7 η σαμυ το πηγε πολυ ψηλα τον πηχη,προσοπικα εγω βαζω στην ακρη το ui που τοσο σιχαινομαι της σαμυ καθως εχω 

+ μια πολυ καλη συσκευη στο χερι(το κρατησα στα χερια μου για 10 λεπτα απο εναν φιλο μου),παρα πολυ ωραιο σχεδιασμο,τρομερη οθονη καθως και η νεα καμερα της,αδιαβροχο,sd καρτα......χμμμ ναι νομιζω οτι θα εκανα στην ακρη λοιπον το θεμα τοu ui αλλα ενταξει γιαυτο και θα ηθελα να δω και απο κοντα πως ειναι το 10 για να εχω μια ολοκληρομενη αποψη.

Δημοσ.

Αν και αγαπώ την εταιρεία και έχω αλλάξει 3 συσκευές της, πολύ φοβάμαι ότι blackberrίζει επικίνδυνα πλέον. Εντυπωσιακό το πόσο δεν πουλάει τελευταία,παρόλο που σε γενικές γραμμές απολαμβάνει καλές κριτικές για τις συσκευές της. Απλά ο κόσμος δεν πείθεται.Σαφώς ο πιο αποτρεπτικός παράγοντας παραμένει η τιμή,ειδικά μετά την επέλαση των δεκάδων "μπιρ παρά" κινέζικων συσκευών.

Δημοσ.

ειναι λαθος να πιπιλατε τη καραμελα της υψηλης τιμης

μια και η Htc απευθυνεται σε premium χρηστες, και δεν παει να ανταγωνιστει τις κινεζιες που πουλανε plain specs με το κιλο,

απο τη στιγμη που μειωσε το budget της μοιραια δεν εχει χρημα για marketing οποτε δε μπορει να επικοινωνησει σωστα με το κοινο για να μαθουν αυτοι που εχουν το ποσο απιστευτα κινητα βγαζει

μη λεμε παλι τα ιδια και τα ιδια στο εξωτερικο συσκευες των 700-800 ευρω τις δινουν τζαμπα με συμβολαιο

Δημοσ.

Oι φωστηρες του insomnia παρεδωσαν μαθηματα διοικησης και παλι.

Να το βγαλει, λεει, 150-200€ πιο φτηνα, τιμολογει οσο και η Samsung. Λες και βγαζουν ξερω γω 500€ απο καθε κινητο και μπορει να κοψει 200 ετσι ανετα.

Να τι θα πω εγω:

Παει η Samsung με το fingerprint magnet κινητακι της και τιμολογει οσο η HTC.

Εχετε, μηπως, ιδεα τι κινητα πουλανε οι αλλοι που τιμολογουν φτηνοτερα;

Εχετε δει κανα G4; Κανα G5 με το μουφα μεταλο;

Κανα N6p που δεν μπορεις να κανεις gsm κληση (με το επισης μουφα μεταλο);

Premium quality πουλαει η HTC και ειναι ετη φωτος μπροστα απο τον δευτερο στο android.

Εκανε αλλες τρισαθλιες πατατες τοσα χρονια, με τα τεραστια αθλια bezels, με τα 2 (!!) capacitive buttons στο M7, με τις τρισαθλιες καμερες, με την ανυπαρξια της σε mid-low end κλπ

Το 10 ειναι βελτιωμενο παντου, μακαρι να το ειχε βγαλει νωριτερα να ειχε ιδια πορεια τιμης με το S7.

Για να δουμε τι θα κανει και με τα νεα Nexus, πραγματικα πιστευω οτι θα δουμε κατι καλο, το πρωτο πραγματικα premium nexus.

• Like 3
Δημοσ.

Oι φωστηρες του insomnia παρεδωσαν μαθηματα διοικησης και παλι.

Να το βγαλει, λεει, 150-200€ πιο φτηνα, τιμολογει οσο και η Samsung. Λες και βγαζουν ξερω γω 500€ απο καθε κινητο και μπορει να κοψει 200 ετσι ανετα.

Να τι θα πω εγω:

Παει η Samsung με το fingerprint magnet κινητακι της και τιμολογει οσο η HTC.

Εχετε, μηπως, ιδεα τι κινητα πουλανε οι αλλοι που τιμολογουν φτηνοτερα;

Εχετε δει κανα G4; Κανα G5 με το μουφα μεταλο;

Κανα N6p που δεν μπορεις να κανεις gsm κληση (με το επισης μουφα μεταλο);

Premium quality πουλαει η HTC και ειναι ετη φωτος μπροστα απο τον δευτερο στο android.

Εκανε αλλες τρισαθλιες πατατες τοσα χρονια, με τα τεραστια αθλια bezels, με τα 2 (!!) capacitive buttons στο M7, με τις τρισαθλιες καμερες, με την ανυπαρξια της σε mid-low end κλπ

Το 10 ειναι βελτιωμενο παντου, μακαρι να το ειχε βγαλει νωριτερα να ειχε ιδια πορεια τιμης με το S7.

Για να δουμε τι θα κανει και με τα νεα Nexus, πραγματικα πιστευω οτι θα δουμε κατι καλο, το πρωτο πραγματικα premium nexus.

Στο μονο που διαφωνω στα παραπανω που γραφεις ειναι στην εμφανιση που οντως ειναι υποκειμενικο το ολο θεμα.Βεβαια για μαυρες μπαρες και bezels(οπως και το κατω ηχειο που το αντικατεστησε με ενα ψευτο woofer στην κατω μερια του κινητου και παλι εχει πιο ελευθερο χωρο)εκει ναι ολοι λενε οτι εκανε καλη δουλεια. Και εγω ευχομαι να ερθει γρηγορα το κινητο για να πεσει και γρηγορα η τιμη του καθως ειναι το μονο κινητο(αντε πες και το G5)που επεσε δουλεια στο σχεδιασμο.

Τελος για τις τιμες που λενε μερικοι,με ιδια specs για να δουμε και ο ανταγωνισμος με τι τιμες ερχεται day one

Galaxy S7 αρχικη τιμη(την βλεπουμε στις τιμες αλυσιδων προ 2 μηνων κυκλοφοριας) 729ευρω

https://www.skroutz.gr/s/8332719/Samsung-Galaxy-S7-32GB.html

LG G5 699ευρω

https://www.skroutz.gr/s/8413492/LG-G5-32GB.html?from=catspan&keyphrase=lg+g5

iphone 6s 

789ευρω για την 16gb εκδοση

https://www.skroutz.gr/s/7423345/Apple-iPhone-6s-16GB.html

και για την 64gb εκδοση(αφου δεν υπαρχει υποστηριξη micro sd......)899ευρω

https://www.skroutz.gr/s/7504713/Apple-iPhone-6s-64GB.html

Nexus 6p 649ευρω

Κατα τα αλλα το Htc M10 ειναι το πανακριβο....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...