dancer_69 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Στο κουτί μου έχω βάλει 4 ανεμιστήρες(1 μικρό και 3 μεγάλους). Υπάρχει ένας μεγάλος μπροστά(ήταν εγκατεστημένος ήδη) ο οποίος βάζει αέρα, πίσω υπάρχει ένας μεγάλος που βγάζει αέρα και στο πλάι αλλοι 2, ο επάνω είναι μεγάλος και βγάζει αέρα, ενώ ο κάτω είναι μικρός και βάζει. Το τροφοδοτικό είναι στο πάνω μέρος του κουτιού(δεν υπάρχει θέση για να μπει κάπου αλλού) ενώ ο επεξεργαστής είναι ΑΜD με την εργοστασιακή ψύκτρα η οποία έχει έναν ανεμιστήρα μικρό που βλέπει τους πλαϊνούς του κουτιού. Τι αλλαγές χρειάζεται(αν χρειάζεται) να κάνω ώστε να έχω την ιδανική ψύξη? Επεξ/σία 10 Μαΐου 2016 από dancer_69
dancer_69 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εννοείς τους πλαϊνους? Ο πάνω(μεγάλος) να βγάζει αέρα και ο κάτω(μικρός) να βάζει?
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ή δοκίμασε και οι δυο να βάζουν. Με δοκιμές και θερμοκρασίες θα δεις 1
Ghost007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εννοείς τους πλαϊνους? Ο πάνω(μεγάλος) να βγάζει αέρα και ο κάτω(μικρός) να βάζει? ποιο κουτι εχεις ? πανω δεν εχει θεση για ανεμιστηρες ?
dancer_69 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το κουτί είναι αυτό: http://www.aerocool.us/case/AE-2/ae-2-feature.htm
Ghost007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το κουτί είναι αυτό: http://www.aerocool.us/case/AE-2/ae-2-feature.htm οκ τοτε δε περνει και πολλα πολλα ...κανε οτι ειπε ο sheogorath τον κατω να βαζει και τον πανω να βγαζει... 1
tsacali Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Το κουτί είναι αυτό: http://www.aerocool.us/case/AE-2/ae-2-feature.htm οταν λες πανω-κατω εννοεις πλαινους,για να ξερουμε τι λεμε. το κουτι σου ηδη εχει μικροτερη εισαγωγη απο εξαγωγη,φαινεται εδω http://www.aerocool.us/case/AE-2/ae-2-spec.htm αν προσθεσεις οτι το psu τραβαει αερα απο το κουτι αυξανει η διαφορα. για να διατηρησεις θετικη πιεση στο κουτι πιθανον να χρειαστει να βαζουν αερα και οι 2 πλαινοι. δοκιμασε και θερμοκρασιες-θορυβος θα σου δειξουν τι ειναι καλυτερο. παντως οπως το εχεις στην αρχικη περιγραφη ειναι σιγουρα λαθος. για μενα το καλυτερο στησιμο fan ειναι:χαμηλα=εισοδος ψηλα=εξοδος συν εισαγωγη>εξαγωγης για πιο ξεκουραστη λειτουργια και καλυτερο αερισμο 1
dancer_69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αυτή τη στιγμή: 1 -> Βάζει 2 -> Βγαζει 3 -> Βγάζει 4 -> Βγάζει παρατηρώ επίσης ότι ο αέρας που βγαίνει και από τους πλαϊνούς αλλά και από τον πίσω είναι κρύος.
dancer_69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τους έβαλα και ο θόρυβος αυξήθηκε(ο μεγάλος ουσιαστικά). Για θερμοκρασίες δεν ξέρω ακόμη. EDIT:Μπήκα στο bios και η θερμοκρασίες ήταν 40 CPU και 35 MΗΤΡΙΚΗ(η μητρική ήταν γύρω στους 40 και πάνω συνήθως απ' ότι θυμάμαι). Μετά από κανένα 5λεπτο έπεσε και η θερμοκρασία της CPU στους 35. Οπότε φαίνεται ότι υπήρξε βελτίωση. 1
Ghost007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τους έβαλα και ο θόρυβος αυξήθηκε(ο μεγάλος ουσιαστικά). Για θερμοκρασίες δεν ξέρω ακόμη. EDIT: Μπήκα στο bios και η θερμοκρασίες ήταν 40 CPU και 35 MΗΤΡΙΚΗ(η μητρική ήταν γύρω στους 40 και πάνω συνήθως απ' ότι θυμάμαι). Μετά από κανένα 5λεπτο έπεσε και η θερμοκρασία της CPU στους 35. Οπότε φαίνεται ότι υπήρξε βελτίωση. αν και εγω πιστευω οτι ο πλαινος ο πανω θα ηταν καλυτερα να βγαζει αλλα τεσπα... αμα θες δοκιμασε παντως και αυτο... δλδ μπροστα βαζει πισω βγαζει πλαινος κατο βαζει πλαινος πανω βγαζει...
Ghost007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Έτσι ήταν πριν το αντιθετο ειχες πει...τεσπα... αμα εχεις καλυτερες θερμοκρασιες οπως εισαι αστο οπως εισαι...
dancer_69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ναι είχα γράψει στο 1ο post ότι ο πάνω μεγάλος έβαζε, το διόρθωσα. Επίσης ο μικρός δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί έχει πολύ μικρή δύναμη(θα βάλω άλλον στη θέση του όταν καταφέρω να αλλάξω το βύσμα του και να συνδέεται με molex καλώδιο). Στο post #9 ήταν τα σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα