SpirosZ68 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εννοώ καμία φθηνή επιλογή από Coolermaster κλπ.. Εντελως περιττο. Αν εχεις υπολογισει χρηματα για ψυκτρα διεθεσε τα να παρεις ακομα καλυτερο επεξεργαστη (που ουτε αυτο δεν χρειαζεται...) https://www.skroutz.gr/s/4857140/Intel-Pentium-G3240-Box.html
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αν μπορείς περίμενε κάνα μήνα να δεις και το ΑΜ4 με καινούργια APU. ...here we go again ... 3
jumper_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αν μπορείς περίμενε κάνα μήνα να δεις και το ΑΜ4 με καινούργια APU. ...here we go again ... Και να ήθελα δε μπορώ.. Είναι της αδερφής μου και θα έρθει να ξηλώσει το δικό μου αν δεν έχει pc μέχρι το Σ-Κ..
pano Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ρε παιδιά δεν περνάει ήχος με αντάπτορα DVI->HDMI? Όχι δεν είναι στάνταρ αυτό,μόνο με hdmi είναι σίγουρο.
ChubbyFatBoy Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Απο amd πλεον μονο ο kabini ισως να αξιζει αλλα και αυτος σε πολυ συγκεκριμενα builds.
Aten-Ra Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Και να ήθελα δε μπορώ.. Είναι της αδερφής μου και θα έρθει να ξηλώσει το δικό μου αν δεν έχει pc μέχρι το Σ-Κ.. Πάρε τον Celeron με HDMI μητρική τότε.
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πάρε τον Celeron με HDMI μητρική τότε. Αφου είπε, δεν θα το βάλει ποτέ σε TV και έχει εξωτερικά ηχεία.
jumper_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πάρε τον Celeron με HDMI μητρική τότε. Αφου είπε, δεν θα το βάλει ποτέ σε TV και έχει εξωτερικά ηχεία. ΤΥ
artshadows Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 μηπως ομως η apu του amd ειναι πολυ καλυτερη και θα εκτιμηθει η δυνατοτητα gaming απο την αδελφη .(internet, FHD ταινίες και youtube, και κάνα χαζό browser game) το κανουν ολα τα σημερινα cpu
jumper_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 μηπως ομως η apu του amd ειναι πολυ καλυτερη και θα εκτιμηθει η δυνατοτητα gaming απο την αδελφη .(internet, FHD ταινίες και youtube, και κάνα χαζό browser game) το κανουν ολα τα σημερινα cpu Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησα αλλά πήρα αρνητική απάντηση. 1
artshadows Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 δηλαδη η apu του ιντελ ειναι καλυτερη;διοτι εγω ηξερα το αντιθετο. repeat (internet, FHD ταινίες και youtube, και κάνα χαζό browser game) το κανουν ολα τα σημερινα cpu Απο amd πλεον μονο ο kabini ισως να αξιζει αλλα και αυτος σε πολυ συγκεκριμενα builds. a8 7600 rules
jumper_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 δηλαδη η apu του ιντελ ειναι καλυτερη;διοτι εγω ηξερα το αντιθετο. repeat (internet, FHD ταινίες και youtube, και κάνα χαζό browser game) το κανουν ολα τα σημερινα cpu Από σελίδα 1.... Πάρε καλύτερα το celeron 2.8 με μια Η81. Με τόσο μικρό APU και τόσο αργές μνήμες θα σου σπάσει τα νεύρα. https://www.skroutz.gr/s/4857134/Intel-Celeron-G1840-Box.html https://www.skroutz.gr/s/6121203/Asrock-H81M-DG4.html Και φθηνότερα είναι και πιο γρήγορα. Τι τροφοδοτικό έχεις? Αλήθεια; Σε αυτά τα λεφτά με on board gpu πίστευα ότι η amd είναι μονόδρομος.. :/ Edit: Τροφοδοτικό έχω ένα corsair 450.. Μονόδρομος στα τετραπύρηνα apu's είναι η amd σε πολύ χαμηλά budget, ο συγκεκριμένος είναι πολύ χειρότερος από celeron g1820. Celeron δαγκωτό λοιπόν με πλήρη επίγνωση των λεγομένων μου.
SpirosZ68 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 δηλαδη η apu του ιντελ ειναι καλυτερη;διοτι εγω ηξερα το αντιθετο. repeat (internet, FHD ταινίες και youtube, και κάνα χαζό browser game) το κανουν ολα τα σημερινα cpu Για τη χρηση που θα κανει η ενσωματωμενη gpu του ιντελ φτανει και περισσευει ενω ο δυνατοτερος επεξεργαστης του Celeron θα δωσει συνολικα καλυτερες επιδοσεις απο τον Α4. Αν μιλαγαμε για κατι σε Α8 και κανονικο gaming τοτε θα ειχε βαση αυτο που λες. Αλλα δεν θα γινει τετοια χρηση και δεν υπαρχει το μπατζετ για τους AMD APUs που εχουν λογο υπαρξης (γιατι ο Α4 δεν) 2
artshadows Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Για τη χρηση που θα κανει η ενσωματωμενη gpu του ιντελ φτανει και περισσευει ενω ο δυνατοτερος επεξεργαστης του Celeron θα δωσει συνολικα καλυτερες επιδοσεις απο τον Α4. Αν μιλαγαμε για κατι σε Α8 και κανονικο gaming τοτε θα ειχε βαση αυτο που λες. Αλλα δεν θα γινει τετοια χρηση και δεν υπαρχει το μπατζετ για τους AMD APUs που εχουν λογο υπαρξης (γιατι ο Α4 δεν) να το πω αναποδα ;Για τη χρηση που θα κανει η ενσωματωμενη cpu του amd φτανει και περισσευει ενω η δυνατοτερη gpu θα δωσει καλυτερες επιδοσεις σε games απο τον ιντελ δηλαδη η apu του ιντελ ειναι καλυτερη; ξερει κανεις
pano Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 H αλήθεια είναι φίλε ts ότι ή τον celeron πάρεις ή τον apu,το ίδιο και το αυτό θα είναι για την αδερφή σου. Υ.Γ Φίλε artshadows δεν έχεις καταλάβει καλά την έννοια APU,δεν είναι μόνο τα γραφικά αλλά και ο επεξεργαστής μαζί (στα λέω χοντρά),και όχι δεν έχει καλύτερα γραφικά ο celeron από τον apu. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα