CrazyGamer1234 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλησπέρα! Το ZooomBlock είναι η εφαρμογή που έφτιαξα πριν λίγο καιρό με γνώσεις από τη σχολή μου και γενικά από χομπυ. Χρησιμοποίησα Java, το android studio και την βιβλιοθήκη libGDX. Όποια τεχνική απορία έχετε απλά ρωτήστε από κάτω. Δυστηχώς λόγο του ότι το App Store της Apple έχει εγγραφή 99 ευρώ τα οποία και δεν διαθέτω αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή είναι μόνο για συσκευές Android και μπορείτε να τη βρείτε δωρεάν στο google play. Επέλεξα να μην βάλω πολύπλοκα γραφικά ή χειρισμούς και εστίασα στο να κάνω το παιχνίδι πιο arcade και retro στυλ που να σε δυσκολεύει αλλά να μη σου βαραίνει το κινητό (είναι 3 mega byte). Οτιδήποτε θέλετε να σχολιάσετε θα χαρώ να απαντήσω Ευχαριστώ guys! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fanis.flamourtzoglou 1
hackerW32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 μονο σε εμενα μου βγαινει να πατησω ανάποδα τα controlls? παταω το δεξι οταν θελω να παω πανω ενω ειναι το κατω. μήπως εισαι αριστερόχειρας κυριε; νταξυ, ενα game προφανώς εμπνευσμένο απο φλαπυ bird ειναι, αλλα τερμα μιλιμαλιστικο επισης κανε κατι εαν μπορεις με την διαφιμηση πανω, καθετε πανω απο τους στηλους, βαλε σε διαφορετικο μερος το ad και το παιχνιδι, να μην μπορω να παω πισω απο την διαφήμιση ή πιο σωστα οσο παιζω να μην ειναι εκει γιατι αποσπά την προσοχή, να εμφανίζετε οταν χανεις. αλλες ιδεες, πχ οταν φτανεις τους 10 ποντους να γραφει κατι ωραιο και να παιζει ενα bitακι απο πισω, μετα τιποτα power ups για low motion, wall hacks κλπ. ιδεες. 1
CrazyGamer1234 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 μονο σε εμενα μου βγαινει να πατησω ανάποδα τα controlls? παταω το δεξι οταν θελω να παω πανω ενω ειναι το κατω. μήπως εισαι αριστερόχειρας κυριε; νταξυ, ενα game προφανώς εμπνευσμένο απο φλαπυ bird ειναι, αλλα τερμα μιλιμαλιστικο επισης κανε κατι εαν μπορεις με την διαφιμηση πανω, καθετε πανω απο τους στηλους, βαλε σε διαφορετικο μερος το ad και το παιχνιδι, να μην μπορω να παω πισω απο την διαφήμιση ή πιο σωστα οσο παιζω να μην ειναι εκει γιατι αποσπά την προσοχή, να εμφανίζετε οταν χανεις. αλλες ιδεες, πχ οταν φτανεις τους 10 ποντους να γραφει κατι ωραιο και να παιζει ενα bitακι απο πισω, μετα τιποτα power ups για low motion, wall hacks κλπ. ιδεες. Φίλε hackerW32, σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου! Με κατάλαβες για τα controls και η αλήθεια είναι με βασανίζει το συγκεκριμένο θέμα. Μία πρόταση (από φίλο) ήταν ο παίκτης να έχει την επιλογή αν είναι αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας. Σε μια παρέα 8 ατόμων οι αριστερόχειρες έκαναν πολύ μεγαλύτερα σκορ και αυτό είναι άδικο. Το παιχνίδι το έφτιαξα ασυνείδητα έτσι Όσο για το flappy bird, ναι ήταν η αρχική έμπνευση γιατί ήμουν θαυμαστής του στυλ μανιμαλιστικών παιχνιδιών που προσφέρουν διασκέδαση και αν είχες δει την έκδοση 1.0 θα έβρισκες πολλές ομοιότητες. Παρ' όλα αυτά εξέλιξα και θέλω να συνεχίσω να εξελίσσω το gameplay για να ξεφύγει από την ιδέα του flappy bird, όπως εμπόδια που κουνιούνται και άλλα. Όσο για τη διαφήμιση, η μπάρα είναι προγραμματισμένη να ανοίγει κενό ΜΕΧΡΙ ένα σημείο της οθόνης που είναι κάτω από τη διαφήμιση, δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν θα εμποδίσει τον παίκτη από το να περάσει κάποιο εμπόδιο. Παρ' όλα αυτά αν όντως είναι ενοχλητική (και προσπάθησα αρκετά να μην είναι, γι αυτό την έβαλα πάνω και τα controls κάτω, για να μην υπάρχουν accidental clicks κλπ) θα αναθεωρήσω και θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τη συμβουλή σου! Και τέλος έχεις κάποιες πολύ καλές ιδέες μπορώ να πω, κάποιες από αυτές που δεν είχα καν σκεφτεί! Το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι θα ανανεώνεται συχνά και τα εμπόδια δεν θα μείνουν στάσιμα μέχρι να φτάσει σε κάτι ικανοποιητικό, κάτι καινούργιο, με νέα πράγματα. Σε ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα