Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, λέω να αναβαθμίσω το παλιό σύστημα μου από win7 σε win10 και η μητρική μου είναι η Asus p5kc. Στο site της Asus υπάρχουν drivers για μέχρι και για win 8.1 και λογικά δεν θα βγάλει για τα win10! 

Πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα αν κάνω την αναβάθμιση??? Την έχει επιχειρήσει κανείς???

Δημοσ.

Κάποιοι σς 775 έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα. τα βάζεις και βλέπεις. Αν δεις προβλήματα μένεις διαφορετικά γυρνάς στα 7.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους γιατί την άμεση απάντηση σας! Kalodrei ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα να ακούσω! Κάρτα ήχου και δικτύου ήταν εντάξει κατευθείαν ή χρειάστηκαν κάτι?

• Moderators
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους γιατί την άμεση απάντηση σας! Kalodrei ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα να ακούσω! Κάρτα ήχου και δικτύου ήταν εντάξει κατευθείαν ή χρειάστηκαν κάτι?

Σε οτι 775 εκανα αναβαθμιση ως τωρα δεν χρειαστηκε να περασω τιποτα απο driver ολα δουλευαν κανονικα

• Like 2
Δημοσ.

Eγω ειχα θεματα μονο με την καρτα γραφικων στην z97 της gigabyte οταν περασα τα 10αρια αλλα βρηκε driver κατευθειαν τα κατεβασε τα περασε και ολα μια χαρα!

Δημοσ.

Έχω 3 pc με socket 775 στο σπίτι,και τα 3 με windows 10.

Όλα λειτουργούνε ρολόι,το ένα έξ αυτόν με asus p5l-mx.

Δημοσ.

Παιδιά σας υπέρ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το θέμα μου δεν ήταν τόσο με το socket 775 όσο με το ότι η Asus δεν έχει βγάλει επίσημα drivers για το μοντέλο της motherboard μου! Έχει σταματήσει στα 8.1 οπότε πίστεψα ότι δεν θα έχει υποστήριξη αλλά μάλλον πίστεψα λάθος!

Δημοσ.

Μην κοιτάτε το socket 775, ότιδήποτε παίρνει conroe και μετά εγκαθίστανται χωρις κανένα απολύτως πρόβλημα, οκ στο 95% των περιπτώσεων, αφήνω ενα μικρό ποσοστόγια παανοικές καταστάσεις, τίποτα dell, turbo xi, hp locked μητρικές, λάπτοπ κλπ.

Πρόβλημα υπάρχει μ΄'ονο στους παλαιότερους επεξεργαστές pentium 4, (ολοι), pentium D, athlon 64, X2 κλπ, όπου μπορούν να δεχθούν μέχρι windows 8, όχι 8,1

• Like 1
Δημοσ.

Εχω windows 8.1 pro 32bit  σε pentium 4 630 και πριν κανα 2 εβδομαδες εβαλα εναν pentium d 925 πανω.Με drivers ολα οκ σε μητρικη P5LD2  και οσων αφορα την μητρικη που λεει ο ts δεν εχει καν drivers για windows 7 αλλα μεχρι vista! Απλα στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα γιατι τα windows τους περνανε με προτεινομενες ρυθμισεις και συμβατοτητα με προηγουμενα windows που υποστηριζονται και ολα βαινουν καλως..

Δημοσ.

Κανένα απολύτως.

Αν δεν σε πειράζει να μην έχεις ήχο,ίντερνετ και εικόνα βέβαια.

Όλα αυτά διορθώνονται με pci κάρτες,οπότε μη σε νοιάζει.

Αν έχει drivers για 8,1 τότε θα παίξουν μια χαρά, δεν ισχύει αυτό που λες. Και εγώ σε s775, με g41 chipset όμως, είχα μια χαρά εικόνα και ήχο με τις Onboard συσκευές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...