Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Χαιρετώ. έχω το συγκεκριμένο powerbank εδω και κανενα 3 μηνο. Στο διάστημα αυτό 2 φορές,κατα τη φόρτιση έχει "παγώσει" στις 3 γραμμές και δεν φόρτιζε αλλο. Το μέτρησα με βατόμετρο τοιχου. Μπορεί να φορτίσει κανονικά συσκευή όμως. Την πρώτη φορά το άφησα ολη νύχτα και το πρωί που έλεγξα μπορούσε να φορτίσει κανονικά αλλα επειδή το χρειαζόμουν λόγω πάσχα δεν έδωσα σημασία. Σήμερα ξανα-παρουσίασε το ιδιο θέμα. Το ειχα να φορτίσει απο άδειο,ηταν στις 2 γραμμές και πηγε στην 3η. Βγαινω απο το δωμάτιο, μπαίνω και το βλέπω να έχουν μείνει τα 3 LED αναμένα και το τελευταιο όχι. ισχύουν τα παραπάνω,φορτίζει κανονικά αλλες συσκευές αλλα αυτό όχι. Να το πάω πίσω; γίνεται καποιο reset μπας και έχει σκαλώσει; κανεις αλλος με το ίδιο θέμα;
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 λοιπόν,κάνω ενα μικρό update σχετικά: Το συγκεκριμένο θέμα το έκανε 2 φορές και έπειτα σταμάτησε αλλα δημιουργήθηκε κάτι αλλο. Ενω η συσκευή φορτίζεται και φορτίζει κανονικά συσκευές, ενώ είναι σε αδράνεια παραμένει ζεστή και σε διάστημα μιας νύχτας και το επόμενο πρωί,το μεσημέρι ειχε πεσει στην 3γραμμές. όπως είναι το πάω πίσω και τελικά γίνεται αντικατάσταση της συσκευής. Σήμερα λοιπόν και ενω είμαι στην 3η φόρτιση της συσκευής κόλλησε και τούτη και παραμένει ελαφρώς ζεστή.Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν δείχνει πότε έχει γεμίσει. Ανάβοσβήνει το τελευταιο λαμπάκι που σημαίνει οτι φορτίζει,ξαφνικά τρεμοπαίζουν για 1-2 δευτερόλεπτα,ακούγεται ενα σφύριγμα στην συσκευή και ξαναφορτίζει για 10-15 δευτερόλεπτα και η διαδικασία επαναλαμβάνεται. επίσης και σε αυτό το σημείο και ενω ο φορτιστής ειναι κρυος(το φορτίζω με τον επίσημο του S6-δεν είναι μούφα-απο αυτους που έδινε το eshop στα 9€)η συσκευή ΠΑΛΙ είναι σχετικά ζεστή στα ίδια ακριβώς σημεία(στην πρόσοψη δηλαδή και ενδιάμεσα των usb). Αυριο που είναι και η 7η μέρα που έχω το PB θα το πάω ξανά για εγγύηση και θα δω αν μπορώ να πάρω άλλης μάρκας. Δυστυχώς η tp-link απογοητεύει σε όλα της(πρώτα τα 8970 modem router,τώρα το powerbank) έχω αρχίσει να υποψιάζομαι τον φορτιστή αλλά τόσο καιρό φορτίζω όλες μου τις συσκευές με αυτό(ενα δευτερο powerbank platinet 8000mah και ένα GS3)και δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό σαν συσκευές.Επίσης έχω πάρει usb μετρητή ρεύματος/τάστης mantistek http://www.banggood.com/MantisTek-White-Tail-USB-Doctor-Voltage-Current-Detector-Power-Tester-p-1017785.html αλλα έχω μετρήσει ότι βγάζει σταθερή τάση σε όλες τις συσκευές που έχω φορτίσει χωρίς διακυμάνσεις.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 update: το πήγα πίσω και ζήτησα πιστωτικό το οποίο και εκδόθηκε στην τιμή αγοράς 24.90€ καμία πρόταση απο εκει πέρα; σκεφτόμουν το asus zenpower ΑΛΛΑ σε ροζ;;;
Xristaras12 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 update V2: είδα το adata apv150 στα 16.9€ και είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Κάνω τηλεφωνική παραγγελία,πάω παραλαμβάνω και παίρνω και 8€ επιστροφή απο το κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα