Padorkous Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 εγω παντως περιμενω το ζεπελιν που θα ειναι στην κηδεια του call of duty παιζωντας το soundtrack του battlefield 1. 1
panoskatos Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πολύ αναλυτικό το άρθρο και πραγματικά ολοκληρωμένο. Τρέχω αμέσως να δω το Battlefield 1,δεν γνώριζα για Α παγκόσμιο.
abdulah Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πείτε ότι θέτε. Το παιχνίδι συνουσιάζει και χειροδικεί. Και ναι, θέλω και space combat, και εξωσκελετούς και ανθρωποειδή και διαστημικούς σταθμούς και σεληνιακή βάση και .... shut up and take my money! 1
StrikeX Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν ξερω τι λετε για το Black Ops 3 αλλα εγω το βλεπω στην 8 θεση στο twitch και δευτερο στα UK Charts.
chrisxkar Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν ξερω τι λετε για το Black Ops 3 αλλα εγω το βλεπω στην 8 θεση στο twitch και δευτερο στα UK Charts. εχει αρκετα λιγοτερες πωλησεις απο τα προηγουμενα της σειρας και εχωντας στο νου οτι τα προηγουμενα ηταν λιγοτερο προωθημενα και διαφημισμενα δεν λες οτι γαμησε. Πείτε ότι θέτε. Το παιχνίδι συνουσιάζει και χειροδικεί. Και ναι, θέλω και space combat, και εξωσκελετούς και ανθρωποειδή και διαστημικούς σταθμούς και σεληνιακή βάση και .... shut up and take my money! προφανως δεν ανηκεις στην πλειοψηφια. edit συντομα στο νο4 ποιο hated video στο youtube
erevos_csd Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Με την σημερινή τεχνολογία, πόσο γ@μάτα θα ήταν μια Omaha Beach και ένα Stalingrad;
Gana Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ειναι πλεον το 5ο most dilsliked video στο youtube και σε λιγο θα πιασει το Gangnam Style στη 4η θεση. βοηθηστε!!!
pournaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εχει αρκετα λιγοτερες πωλησεις απο τα προηγουμενα της σειρας και εχωντας στο νου οτι τα προηγουμενα ηταν λιγοτερο προωθημενα και διαφημισμενα δεν λες οτι γαμησε. προφανως δεν ανηκεις στην πλειοψηφια. edit συντομα στο νο4 ποιο hated video στο youtube Αρα να υποθεσω οτι ολα αυτα τα εκατομμυρια ανθρωπων ου εκαναν dislike δε θα μπουν στον κοπο να παιξουν το παιγνιδι... Εκτος κι αν κανουμε dislike απλα για να κανουμε.
chrisxkar Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αρα να υποθεσω οτι ολα αυτα τα εκατομμυρια ανθρωπων ου εκαναν dislike δε θα μπουν στον κοπο να παιξουν το παιγνιδι... Εκτος κι αν κανουμε dislike απλα για να κανουμε. πολλοι θα μπουν να το παιξουν αρκετοι δεν θα το παιξουν εαν προκειται να ειναι τραγικο αρκετοι δεν θα ξαναγορασουν επομενο παιχνιδι της σειρας και ας μην εχει να κανει τιποτα με το προηγουμενο. Απλη κατανοηση του πως λειτουργει μια αγορα θελει (απλη λογικη). Σου αρεσουν 5 προιοντα μιας εταιρειας αγοραζεις και το 6ο αν το 7ο,8ο,9ο τα αγορασεις και ειναι χαλια την βγαζεις απο τις προτιμησεις σου. Εγω το εγραψα και προηγουμενος ειπα να δωσω μια ευκαιρια και αγορασα το BO3 εκλαψα τα λεφτα που εδωσα...δεν προκειται να δοκιμασω καν το infinite
iosifp86 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 1,5 εκατομύριο dislikes για ένα βίντεο και όχι για το παιχνίδι αφού δεν ξέρουμε ακόμα ποιότητα, gameplay, όπλα, μηχανισμούς του παιχνιδιού κτλ. Αυτό μάλλον δείχνει ότι ο κόσμος βαρέθηκε τη θεματολογία και την τροπή που έχει πάρει το παιχνίδι. Απ την άλλη θα μου πεις είναι και ένα τρεντ-μόδα να μπουν όλοι να κάνουν dislike να γίνει ντόρος. Αλλά και οι μισοί να έχουν κάνει σοβαρά dislike είναι τεράστιο το νούμερο και κάτι πάει να πει.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ολοι το κραζουν, αλλα οι περισσοτεροι αμεσως θα τρεξουν να το αγορασουν/κατεβασουν μετα την κυκλοφορια του. Κλασσική νοοτροπία neogamer. Αγοράζω και κράζω το ίδιο πολύ. Μπράβο, φοβερή νοοτροπία.
StrikeX Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εχει αρκετα λιγοτερες πωλησεις απο τα προηγουμενα της σειρας και εχωντας στο νου οτι τα προηγουμενα ηταν λιγοτερο προωθημενα και διαφημισμενα δεν λες οτι γαμησε. προφανως δεν ανηκεις στην πλειοψηφια. edit συντομα στο νο4 ποιο hated video στο youtube Δεν αντιλεγω φιλε μου αλλα παρολο που ειναι οπως ειναι το αγοραζει ο κοσμος.
bubu Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εγώ δεν κατάλαβα πως γίνεται σε κάθε refresh να παίρνει 20 dislike και τα views να παραμένουν σταθερά. Μπορεί να το εξηγήσει κάποιος;
mike299 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Call of Duty, Justin Bieber, το καινούργιο Ghostbusters... Η κατάντια του gaming, της μουσικής και του Hollywood αντίστοιχα Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τα 2 πρώτα (δεν εχω άποψη για το 3ο). Το κακό είναι όμως ότι βλέπουν το post οι CEO και γελάνε μαζί μας. Τα εκατομμύρια τους τα βγάζουν εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα