chrisxkar Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 περιττο να πω οτι ειναι το εβδομο most dilsiked video ever στο youtube και ανεβαινει edit πεμπτο most disliked
sk8harddiefast Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 περιμενα oi νεοι gamers να ειχαν περισσοτερη φαντασια! εξαλλου παιχνιδι ειναι, το αν βγει η ζηνα και ο ηρακλης να βοηθησουν να εξωντωσουμε τους εξωγηινους δεινοσαυρους γιατι να μας χαλαει? Ειναι εγκεφαλικο το θεμα. Στον ανθρωπο αρεσει η ασφαλεια που νιωθει σε κατι γνωριμο και γενικα ειναι ον που αν και τρομερα προσαρμοσιμο, προτιμαει τα στανταρακια. Οταν εχεις μεγαλωσει με μια εικονα για ενα παιχνιδι και ειναι τοσσα χρονια ετσι αντε τωρα να βαλλεις τον εαυτο σου στην διαδικασια να δεχτει οτι αλλαξε και δεν ειναι ποια ετσι αλλα αλλιως και πως τωρα δεν σκοτωνεις ανθρωπους αλλα εξωγηινους. Οταν βγηκε το NFS 2, most wanted, γ@μ0υ$3 και εδερνε. Κωλοφτιαγμενα αμαξια, κυνηγητα με μπατσους κλπ. Τωρα αλλαξε. Εχει μεσα μονο supercars και καθολου κωλοφταγμα. Ξερεις πως το βλεπω? Μια αηδια. Η ιδεα που εχω για το NFS ειναι απλα οτι ηταν τουμπανα παιχνιδια. Αλλα το τωρα ΝFS απλα δεν το υπολογιζω για ΝFS αλλα για μια μαλακια και μιση και το κεφαλι μου εχει μεινει στο παλιο καλο NFS που πρεσβεβαι τις κοντρες και την αλητεια στους δρομους και η αλλαγη δεν μου αρεσει. Η με ποιο απλα λογια. Το κεφαλι μας ειναι προγραμματισμενο να ψαχνει παντα να βρει και να ματσαρει γνωριμα μοτιβα. Ετσι λειτουργει. Οταν δεν βρισκει, μεχρι να οικειοποιηθει το καινουργιο και να το κανει μοτιβο επικρατει το χαος. 1
Vlad27 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ποιο mass effect οεο? Πες τα άνθρωπέ μου για την ύβρη που διάβασα!!!!
KnightRider Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Γενικα τα καινουργια παιχνιδια πλεον το μονο ωραιο ειναι τα γραφικα και αν είναι να βγαινουν τετοιου ειδους παιχνιδια στην πορεια τοτε ουτε pc δεν αξιζουμε να φτιαξουμε, ουτε κονσολα να αγορασουμε (παρα μόνο για Pro ή Fifa). Και η απαραδεχτη Sony που μας εβγαλε το PS4.5 να δουμε τι θα πουλησει με τετοια games που βγαινουνε. 1
kinitos Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν έχω καμία σχέση με τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Γιατί ρε παιδιά τόσα dislikes το COD? 1.γιατι για αλλη μια φορα θα ειναι για πεταμα 2.γιατι το μονο που κανουν ειναι να καταστρεφουν κατι καλο. δεν ξερω γιατι αλλα απο τοτε που ασχολουνται με κονσολες το παιχνιδι (γενικα) πεθανε 3
NickTG Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 δεν ξερω γιατι αλλα απο τοτε που ασχολουνται με κονσολες το παιχνιδι (γενικα) πεθανε Άρα έχει πεθάνει από το πρώτο γιατί και αυτό είχε βγει για κονσόλες.
kinitos Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 καλα καταλαβαινεις τι λεω οποτε δεν χρειαζεται αναλυση
NickTG Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καταλαβαίνω ότι δεν θυμοσουν ότι βγαίνει από την αρχή για κονσόλες. 1
Oxygene Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Call of Duty, Justin Bieber, το καινούργιο Ghostbusters... Η κατάντια του gaming, της μουσικής και του Hollywood αντίστοιχα 4
Tragic! Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Φανταστείτε αδυναμία εκεί οι master της εταιρείας στο να πλασσαρουν ένα νέο παιχνίδι, γι αυτό συνεχίζουν με το όνομα μιας επιτυχημένης σειράς games με παντελώς ομως άσχετο περιεχόμενο, άντε να αναμασήσουν 2-3 σχετικά χαρακτηριστικά για το έτσι, αλλα και πάλι δεν.
KnightRider Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Απορω γιατι αφηνουν οτι να ναι ατομα σε τοσο μεγαλες εταιριες που παλια ειχαν αξια ενω τωρα χαλανε ολα ??? πως γινεται εμεις οι απλοι πολίτες να εχουμε πολυ πιο καλυτερες ιδεες για παιχνιδια από οτι αυτοι που κανουν οι ιδιοι (δηθεν επαγγελματιες) ??
billxl Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εγώ έκανα like από αντίδραση ! Μ' αρέσουν οι αυτές οι υπεραναλύσεις στα videogames. Έχει διάστημα, so what? εχουν βγει αμέτρητα παιχνίδια με περίεργα ή αστεία σενάρια. Το θέμα είναι να ευχαριστιέται κανείς ένα παιχνίδι και να περνάει καλά, αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής τους. Δεν σ' αρέσει, μην το παίξεις, υπάρχουν εκατοντάδες άλλα shooter να διαλέξεις. Δεν θα κάτσω να προβληματιστώ γιατί βγάζει κάθε χρόνο ένα COD η Activision. 3
peterako Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 το MW το έπαιξα όταν είχε προτωβγει. Αρχικά νόμιζα ότι η επιτυχία της σειράς οφειλόταν στο αμερικανοστρατιωτικό πόρνο. Προφανώς έκανα λάθος, αλλά δεν μπορώ να πω πως έφτασα σε κάποιο συμπέρασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα