Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 RIP COD...!!! https://www.youtube.com/watch?v=c7nRTF2SowQ Ναι τρεξε κοσμε απο τωρα να δωσεις 80ευρω για την Digital deluxe για να παιξεις 3 μερες πιο νωρις το παιχνιδι και κατι χαζο dlc https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-1/pc-download/base-game/deluxe-edition Ευτυχως γιατι η EA ειναι καλυτερη και το απεδειξε αυτο με το να κανει το κλασσικο Medal of honor ενα κλωνο Battlefield http://www.metacritic.com/game/pc/medal-of-honor-warfighter
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν έχω καμία σχέση με τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Γιατί ρε παιδιά τόσα dislikes το COD?
tolisrx8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 παιζει να ειναι χειροτερο και απο το Call of Duty: Black Ops III,μιλαμε παρακαλουσα ποτε να τελιωσει για να φαει σβησιμο..Ευτυχως το ξεφορτωθηκα... 1
jim0912 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αν και μεγαλος fan του CoD πλεον αρχιζει να χανει την αξια του..Το Battlefield 1 αρχιζει να παιρνει πολλους ψηφους. (Αξιζει το CoD MW4 remastered που περιεχει η premium εκδοση του παιχνιδιου) 2
dimitris21gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εκλιπαρώ όσους σκέφτονται να το πάρουν μόνο και μόνο για το Remaster του MW (μέσα και εγώ) να κρατηθούν και να ρίξουν άκυρο μπας και συνέλθουν εκεί στην Activision. Αν έχουν τα κότσια ας τα πουλήσουν ξεχωριστά. ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ!
papahlamidas Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Για εμένα έπρεπε να το έβγαζαν με άλλο όνομα και να μην είχε καμία σχέση με την σειρά Call of duty.Δεν το κατάλαβαν με τα νούμερα του Black ops 3 θα το καταλάβουν τώρα μια και καλή. Ίσως βέβαια πιστεύουν ότι θα την γλιτώσουν βάζοντας και την remasterd του πρώτου. Πάντως αν βγάλουμε την λεζάντα του call of duty από το trailer το campaign πρέπει να τα σπάει.
Devil9697 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Φετος ειδα οτι το Battlefield θα ειναι στον 1ο παγκόσμιο πολεμο οποτε θα κανει παταγο!και προσωπικα cod1-2 κτλ που ειναι τα κλασικά παλια για 1-2 παγκοσμιου για εμενα είναι 10 φορες καλυτερα!το cod εχει γινει βαρετο καθε χρονο και +10 χρονια μπροστα παει,εμεις θελουμε -10. 3
tz3s Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 οι εποχες που επαιζα το cod σε πιστες και ειχαμε ομαδες Ναζι - Αμερικανοι με τα διαφορετικα οπλα τους (τα + και τα - τους) ο καθενας.... ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΛΩ ρε πουστη μου!! 1
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Η συγκεκριμενη σειρα μου ειναι εντελως αδιαφορη απο τον πρωτο κιολας τιτλο. Μαλιστα ο συγκεκριμενος τιτλος ειναι πιο πιθανο να μου αρεσει αφου μπαινει στα χωραφια του Killzone που ειναι και το μονο fps που ψιλοευχαριστιεμαι τα τελευταια χρονια. Αλλα ηθελα οπωσδηποτε να δημοσιευσω την παρακατω εικονα.. 1
Garuger Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 δεν πειραζει ετσι λιγο να ταρακουνηθουν και να παραδειγματιστουν και οι υπολοιποι, δηλαδη μετα απο το διαστημα τι? δεινοσαυροι? Δεινοσαυροι στο διαστημα που ειχαν παει στο παρελθον και εκαναν το κινημα των Ναζι με οπλα αντι υλης και laser turrets 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα