Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, παρηγγειλα απο το Vickmall το Mi note pro και μου εστειλαν Email σημερα:

Dear customer,
I just stop your parcel,because i found all xiaomi mi note pro version is 2015501 now.
it means if keep original rom,you can not use it in Greece.
so we must install multi-language rom,then you can use the phone in Greece.
or you sent Greek rom to us,we install the Greek rom for you,then you also can use the phone.
Thanks very much,waiting for your reply
.

Να σημειωσω πως δεν θελω mutli-language rom θα περασω καποια αλλη ειτε Ελληνικη ειτε Cyanogen αλλα δεν θελω να πειραξω την κεραια μεσω του Software για να υποστηριζει τα δικτυα στην Ελλαδα εαν δεν ειναι φτιαγμενη για να το κανει απο το εργοστασιο.. Σε αυτη την περιπτωση τι κανω ζηταω Refund και το παιρνω απο αλλου? Ζηταω αλλο μοντελο? Η τα εχω λαθος στο μυαλο μου και η κεραια ειναι ενταξει ακομα και στην 2015501 ?

Στο forum της Miui μου λενε να αγορασω τo μοντελο 2015501 με δικο μου ρισκο και οντως δεν θελω η συσκευη μου να δουλευει εντως Ελλαδας ως τηλεφωνο μονο με Custom Rom. Οι διαφορες αναμεσα στις 3ης συσκευες ειναι μονο τα δικτυα με την 501 να υποστηριζει τα λιγοτερα. http://en.miui.com/forum.p...ra=#pid5014743

Δημοσ.

Οχι παρα μονο στο Aliexpress που σκοπευα να το παρω εξαρχης αλλα τελικα το πηρα απο Vickmall. Υπαρχουν παιδια που μου λενε οτι δεν υπαρχει προβλημα εαν περασω Custom Rom αλλα δεν θελω να δουλευει μονο ως πειραγμενο.. Και στο Vickmall την 021 λεγανε οτι δινουν στα σχολια αλλα τελικα δινουν την 501

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν ισχυει κατι αντιστοιχο και για το Mi4 που το περιμενω απο vickmall?

Δημοσ.
νομιζω οι κινεζοι σε δουλευουν για να ακυρωσεις τη συνναλλαγη επεδη δεν το χουν σε στοκ
Δημοσ.

νομιζω οι κινεζοι σε δουλευουν για να ακυρωσεις τη συνναλλαγη επεδη δεν το χουν σε στοκ

Δυσκολα το Vickmall να κανει τετοια πραγματα.. Παντως υπαρχουν κουτια που εξω γραφουν 2015501 ενω ειναι 2015021, 2015022 θα δειξει αυριο που θα μου απαντησουν τους ζητησα να κανουν ελεγχο την συσκευη με app

Δημοσ.

Δυσκολα το Vickmall να κανει τετοια πραγματα.. Παντως υπαρχουν κουτια που εξω γραφουν 2015501 ενω ειναι 2015021, 2015022 θα δειξει αυριο που θα μου απαντησουν τους ζητησα να κανουν ελεγχο την συσκευη με app

Όπως σου είπαν δίπλα,μόνο με την συγκεκριμένη εφαρμογή φαίνεται τι είναι. Τους είπες με τι να τσεκάρουν!?
  • Like 1
Δημοσ.

Όπως σου είπαν δίπλα,μόνο με την συγκεκριμένη εφαρμογή φαίνεται τι είναι. Τους είπες με τι να τσεκάρουν!?

Ναι τους εστειλα την συγκεκριμενη εφαρμογη που εβαλαν και διπλα. Και τους ειπα οτι γινεται και με Verify στην Xiaomi καπου το διαβασα αυτο..

Ξερει κανεις αν ισχυει κατι αντιστοιχο και για το Mi4 που το περιμενω απο vickmall?

Οχι δεν ισχυει κατι τετοιο δεν θα εχεις θεμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...