Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Μπηκα στο my cosmote και απενεργοποιησα* το ote wi fi fon ,παρολα αυτα στην αναζητηση δικτυων [ειτε στο ταμπλετ ειτε στο κινητο ειτε στο υπολογιστη] το δειχνει ! Πρεπει να κανω καποια αλλη ενεργεια; στο interface του ρουτερ δεν βρηκα κατι σχετικο...ευχαριστω παιδια!

*

rWFipvf.png 

Δημοσ.

Επίσης είσαι σίγουρος ότι είναι το δικό σου μήπως είναι κανενός γείτονα που απλά το έχει ανοιχτό και αυτός ρίξε και ενα τηλ στον ΟΤΕ

Δημοσ.

και αν επιτρέπεται γιατί θέλεις να το διαγράψεις αν και αν έχει κάπιος γείτονας ανοικτό πάλι θα το πιάνεις 

Δημοσ.

Ξερω οτι ειναι το δικο μου διοτι αν κλεισω το ρουτερ και κοιταξω απ το κινητο, δεν εντοπιζεται :P

Θελω να το κλεισω για προσωπικους λογους. Εχω πατησει απενεργοποιηση απο τη Μεγαλη Πεμπτη αλλα επειδη ηταν γιορτινες μερες λεω ε το 24ωρο τωρα θα ειναι μετα της Αναστασης :P απλα επειδη το εντοπιζω ακομα απορω... :)

Δημοσ.

πως να το κανω αυτο ?

κάνεις login στην σελίδα της cosmote  και μετά πατάς απλά απενεργοποιηση αλλιώς 13888 

post-291247-0-03052800-1462916842_thumb.png

Δημοσ.

κάνεις login στην σελίδα της cosmote  και μετά πατάς απλά απενεργοποιηση αλλιώς 13888 

to χω κανει ηδη αυτο , ευχαριστω για την απαντηση... οποτε 13888 υποθετω ..

εντιτ : ισως σε βολεψει το lightshot για να τραβας screenshot μονο την περιοχη οθονης που σε ενδιαφερει ! ;) :)

Δημοσ.

to χω κανει ηδη αυτο , ευχαριστω για την απαντηση... οποτε 13888 υποθετω ..

εντιτ : ισως σε βολεψει το lightshot για να τραβας screenshot μονο την περιοχη οθονης που σε ενδιαφερει ! ;) :)

το έχω αλλά δεν σκέφτηκα εκείνη την στιγμή να το χρησιμοποιήσω 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

θα παρακαλουσα τις γνωσεις σας για το πως να επιβεβαιωσω οτι πραγματι εχει γινει απενεργοποιηση του ΟΤΕ WIFI FON

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδες η τελευταια απάντηση απο πότε ήταν ;

Αλλά παίρνει καιρό όμως να απενεργοποιειθεί 

Επεξ/σία από bill2015
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω, εγώ έχω router cosmote, ομως στο κινητό χρισημοποιώ vodafone, ετσι δεν μπορώ να συνδεθώ στο my cosmote, και το fon είναι ενεργοποιημένο όμως δεν μπορώ να το χρισημοποιήσω, και μου μειώνει την ταχύτητα , πως αλλιώς θα μπορούσα να το απενεργοποιήσω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...