panos- Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Γεια σας, Έχω το G4 και εκεί που το χρησιμοποιώ, ξαφνικά πετάει ενα μήνυμα ότι "Το Αποθηκευτικά Μέσα σταμάτησε να λειτουργεί". Οπότε το πετάει δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό. Είναι κάτι ανησυχητικό;
blueangel3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αφού δεν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα που να φαίνεται οτι επηρεάζει το τηλέφωνο,δεν είναι ανησυχητικό.Σου το εμφανίζει πολλές φορές ?
panos- Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Γύρω στις έξι φορές το εμφάνισε σήμερα. Τις άλλες μέρες δεν έδινα σημασία...
hackerW32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ειναι καποια εφαργμογη που επαθε κοκομπλοκο με λιγα λογια. πηγενε ρυθμισεις, εφαρμογες, βρες την και κανε της ενα delete cache και δεδομενων.
blueangel3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Γεια σας, Έχω το G4 και εκεί που το χρησιμοποιώ, ξαφνικά πετάει ενα μήνυμα ότι "Το Αποθηκευτικά Μέσα σταμάτησε να λειτουργεί". Οπότε το πετάει δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό. Είναι κάτι ανησυχητικό; Τελικά λύθηκε το πρόβλημα με κάποιον τρόπο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα