SpirosZ68 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μπορεις να τα παραγγειλεις με το configurator και ο'τι δεν υπαρχει στη λιστα να το βαλεις ξεχωριστα, να γραψεις στις παρατηρησεις ο΄τι οδηγιες θες (πχ "εχω βαλει ξεχωριστα παραγγελια την Arctic liquid freezer και το τροφοδοτικο ταδε γιατι δεν το εβρισκα στη λιστα, παρακαλω να χρησημοποιηθουν στην συνθεση" )
jay_D Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Θα παω αυριο ετσι κ αλλιως απο το μαγαζι και σκεφτηκα και να βαλω και το led της phanteks μεσα του 1μ! Δεν νομιζω να αλλαξω αλλο την συνθεση. Λογικα θα παρω και windows 10
jay_D Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλησπέρα και πάλι! Εκανα την παραγγελία! Με προβλιμάτισε όμως το παλικάρι που ήταν εκεί γιατί μου είπε να βάλω καλύτερα ενα 550W τροφοδοτικό και πως την υδρόψηξη δεν την χρειάζομαι και τόσο! Στην πορεία μπορεί να βάλω άλλες 2 8ρες μνήμες και μπορεί και κάρτα γραφικών! Μήπως να πάω σε μεγαλύτερο τροφοδοτικό? Τώρα για την υδρόψηξη που με ρώτησε δεν ήξερα να του απαντήσω αλλά αν κρατάει το σύστημα σε καλή θερμοκρασία θα την αφήσω εννοείτε! Επίσης μου μένουν 140ε απο το μπάτζετ κ έλεγα να βάλω άλλες 2 hyperx 8ρες Η 2 16ρες! Η αν υπάρχει καμία πρόταση να αλλάξω κάτι!
SpirosZ68 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καρτα γραφικων μεχρι GTX 950 (που σου ειναι αχρηστη στην κυριολεξια) σηκωνει το τροφοδοτικο αυτο το οποιο μαλιστα ειναι και εξαιρετικα αθορυβο.. Την υδροψυξη δεν στην προτεινα μονο για να κραταει τον επεξεργαστη κρυο αλλα και γιατι η συγκεκριμενη υδροψυξη ειναι και αθορυβη συν τοις αλλοις. Μνημη μπορεις να βαλεις απο τωρα αλλη τοση. Κακο δεν κανει.
jay_D Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Οκ! Τότε θα δοκιμάσω να δω πως θα είμαι χωρίς κάρτα γραφικών και βλέπω στην πορεία! Είναι υπερβολή να βάλω το ίδιο τροφοδοτικό αλλά στα 550w? Απλά με άγχωσε αυτός σήμερα
SpirosZ68 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ξεαγχωσου http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=313 http://www.silentpcreview.com/article1297-page5.html http://www.hardwaresecrets.com/seasonic-g-360-power-supply-review/11/ "The only problem is convincing the average user that 360 W is more than enough for most entry-level and mainstream PCs… Unfortunately, people tend to think that more wattage is better, which is not the case. Buying a high-wattage unit for an entry-level or mainstream PC is a waste of money, because you can buy a cheaper unit that will do the same job. Also, a high-wattage power supply installed on a mainstream PC won’t be providing its highest efficiency, which translates into a higher electricity bill." Και να συμπληρωσω βεβαια οτι αν και το δικο σου δεν ειναι entry level PC, λογω της ελλειψης καρτας γραφικων η καταναλωση του ειναι χαμηλοτερη απο entry level η mainstream PC
jay_D Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Το θέμα είναι πόσα παραπάνω μπορεί να σηκώσει αυτό το τροφοδοτικό? Γιατί για 50ε διαφορά που έχει να βάλω το 550w δεν με πειράζει! Αλλά οκ θα διαβασω αυτό που μου έστειλες πιο αργά για να ξε-αγχωθω!
jay_D Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ! Το παρέλαβα σήμερα το pc! Αλλά του έβαλα windows 7 μετά απο ψάξιμο μέσω usb! Αλλά επειδή έχω usb3 δν μπορώ να βρώ τρόπο να ΄βαλω τους drivers! Καμία ιδέα?
jay_D Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Οτι μου έχεις γράψει! Οχι φυσικά δεν έχει drivers και δεν έχω τρόπο να τα περάσω γιατί είναι όλα usb3 και τα windows 7 δν αναγνωρίζουν τπτ!
SpirosZ68 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 http://www.asrock.com/microsite/Win7Install/index.html
jay_D Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Το έκανα αλλά και πάλι μετά το setup δεν έχει drivers για τπτ και δεν μπορώ να κάνω τπτ! ουτε usb , ουτε external disc ουτε ethernet! Θα δοκιμάσω τα 8 αλλά δεν ήθελα καθόλου να τα βάλω!
SpirosZ68 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μπορεις να τους περασεις σε αλλο PC αν υπαρχει διαθεσιμο. Μου κανει εντυπωση ομως, ξερω αρκετους που εχουν βαλει 7αρια σε Skylake χωρις προβλημα
jay_D Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω πως να τους περάσω!Τώρα προσπαθώ να κάνω τον τρόπο με το mount απο την intel! Εχώ ξενερώσει τη ζωή μου και έχω φάει περίπου 4 ώρες χωρίς αποτέλεσμα!
jay_D Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ολα καλά με το desktopακι! Είμαι φουλ ευχαριστημένος ! Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα