jay_D Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μια χαρα ειναι! Ισως παω σε αυτο! Ειδα κ ενα δυο βιντεο κ μαρεσε σαν κουτι κιολας!
jay_D Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Υπάρχουν άλλα αξιόπιστα κουτιά μεχρι 100-150ε σε στυλ gaming?? γιατι αυτο με το Cd το σκεφτομαι ακόμα και η αληθεια ειναι οτι θέλω κατι με τζαμι φως μεσα (αποσο διάβασα το phanteks θελει να πάρεις extra τα led για μέσα! ) Μαρεσει πολύ της nzxt με την razer το κουτι αλλα είναι ακριβό χωρίς λόγο πιστεύω (200ε)!
SpirosZ68 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν μου αρεσει αλλα αντικειμενικα ειναι καλο κουτι http://www.e-shop.gr/case-nzxt-noctis-450-white-black-mid-tower-p-PER.663640
jay_D Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το Aerocool Aero-800 μου άρεσε αλλά δεν το έχει το e-shop! Θα δω και αυτό που μου έστειλες αλλά όντως είναι πολύ εξόγκωμα Ελπίζω να μην σε πρίζω φιλε μου κ σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!
jay_D Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μετα απο λίγο ψάξιμο μου αρέσει αρκετά το http://www.e-shop.gr/case-be-quiet-silent-base-800-silver-with-window-p-PER.643181! Μπορώ να πάρω Led απο αυτά που έχει στο case modding το e-shop και να βάλω πχ? Ολα τα υπόλοιπα απο τη σύνθεση σου λέω να τα κρατήσω όπως μου τα έβαλες! Και κάρτα γραφικών λογικά δεν θα χρειαστώ αφου έχει πάνω και hdmi η μητρική! ΑΚΥΡΟ! Παραμένω στον phanteks γιατι δεν μου χωράει λόγο υψους το be quiet! και το 600ρι δεν μου αρέσει κ τόσο! Θα κοιταξω 1-2 ακόμα και αφου μου βγαίνει κάτω απο 1000 το pc θα κοιτάξω μήπως του βάλω παραπάνω μνήμη Η κάποιον ακόμα ssd και έναν μεγαλύτερο hdd! Ram δεν νομίζω πως χρειάζομαι πιο γρήγορες επισης! 1
discoboyminimal Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 αν μπορεις να πας με το enthoo pro , πανε. εγω το εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!για τα λεφτα του νομιζω ειναι καλη επιλογη τωρα για το dvd rom , εχει μια 3ετια που δεν χρησιμοποιω. αν τυχει και θελω να κανω κατι με κανα cd , εχω το laptopακι , το περναω εκει και μετα στον σταθερο.η στην χειροτερη (για boot + install) βαζω ενα με καλωδια πανω στην μητρικη και κανω boot το Χ cd./dvd
jay_D Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ναι και εγώ στο λαπτοπ το έχω αφαιρέσει το cd! Οπότε δεν με ενδιαφέρει κ τόσο! Το enthoo pro το είδα αλλά μάρεσε πιο πολυ το eclipse! Ξέρω σας έχω πρήξει αλλα μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο παρόμοι συστημα απο πλαίσιο? Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το πάρω απο πλαίσιο με καλή έκπτωση γιαυτό και το λέω ξανα! Απο το e-shop τελικά δεν θα μπορώ να έχω εκπτωση!
ChubbyFatBoy Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 http://bto.plaisio.gr/MachineNew?state=2132257B49.9B1A2348268B335.9B1A2367963B132.9B1A2239922B80.9B2A2062003B119.9B1AD2016-5-9-19-22-32 Τωρα για σκληρους βαλε οτι θες και απο ψυχτρες στο πλαισιο μου φαινοντε ολες σκουπιδια.
jay_D Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ειναι τοσο χαλια ε? Απλά θα γλιτώσω κάποια λεφτά αλλά αν είναι να είναι τοσο κατώτερος σε κάποια θέματα δεν πειράζει πάω σε eshop! Δηλαδή θα έχω περίπου ένα 20% έκπτωση!
jay_D Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Η αλήθεια είναι οτι αφού πάω για κάτι που το θέλω για την δουλειά μου τότε καλύτερα να πάω σε κάτι καλό κ ας μην έχω την έκπτωση! Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σας ως τώρα! ! Το κακό είναι οτι έχει ελάχιστες επιλογές! Δεν με δελεάζει για να μην πάρω δηλαδή το άλλο απο e-shop κ ας δώςω 200 παραπάνω πχ!
ChubbyFatBoy Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τα ιδια πραγματα ειναι πανω κατω απλα εβαλα ενα κουτι που ισως να σου αρεσει και οι ψυχτρες που εχει στο plaisio ειναι turbo-x και fanz w/e that is, μια χαρα ειναι η corsair απλα διπλασια τιμη. Τωρα οσον αφορα τους σκληρους δεν κοιταξα καν δεν ξερω τι θες.
jay_D Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δίσκους ξέρω έναν 240gb ssd και 1tb hdd! Αυτό και η ram είναι τα μόνα που ξέρω! Απλά προσπαθώ να δω τι να κάνω με όλα τα άλλα! το προβλημα μου τωρα είναι οτι προσπαθώ να κάνω την σύνθεση στο e-shop κ δεν βρίσκω το psu και την υδρόψηξη στην λίστα!
SpirosZ68 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Οι ψυκτρες της Corsair ειναι πολυ θορυβωδεις για τη δουλεια που θες. Αν δεν βαλεις την Arctic βαλε μια αεροψυξη Noctua. To τροφοδοτικο http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-g-360-gold-360w-p-PER.640368 Και η υδροψυξη http://www.e-shop.gr/arctic-liquid-freezer-cpu-complete-watercooling-120mm-p-PER.816023 Ειδικα το τροφοδοτικο που ειναι απο τα πιο αθορυβα και τα πιο καταληλα για το συστημα ειναι σε προσφορα στο e-shop και το πλαισιο δεν νομιζω να το εχει καν τα τροφοδοτικα στο πλαισιο ειναι εμετος σκετος. Μπηκα για λιγο στο Πλαισιο να δω αν γινεται κατι και θυμηθικα για ποιο λογο ρωτησα στην αρχη αν πρεπει οπωσδηποτε η αγορα να γινει απο το Πλαισιο.Αν δεν ειχες πει οτι μπορει να γινει και στο e-shop δεν θα εμπαινα καν στο κοπο να ψαξω στο Πλαισιο. Η ποικιλια ειναι τραγικη. Ειναι αδυνατον να φτιαξεις οτιδηποτε αλλο εκτος απο ενα κλασικο mainstream PC γενικης χρησης 1
jay_D Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Eshop θα παω για πολλους λογους! Στο site τα βρισκω ξεχωριστα! Αν παω να κανω συνθεση για μα το συναρμολογισουν αυτοι δεν μου τα βγαζει Στο πλαισιο ειναι πολυ λιγες επιλογες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα