Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,που ακριβως βλεπω το usage?Και δευτερον πλεον οταν ανοιγω το πσ μου δεν μου δειχνει την mobo οπως πρεπει απλα με το που πατησω το κουμπι ειναι μια μαυρη οθονη μεχρινα ανοιξει στα windows.Απο θεμα χρονου ειναι το ιδιο παντως δλδ γυρω στα 10 sec οπως πριν.τι μπορει να τα αλλαξε?μηπως ενα bios reset απο την μπαταρια στην μοβο τηα κανει τπτ? :/

στο θεμα χρονου μαλλον κατι εχεις πειραξει στο βιος ισως εχεις βαλει κανα fast boot τπτ τετοιο... μπορεις να κανεις ενα default αμα θες και να φιαξεις παλι σωστα της ρυθμισεις σου...

το usage πατα κατο στη μπαρα δεξι κλικ και μπες task manager 

μηπως εχεις ανοιξει και κανα turbo boost κιολας γιαυτο εχει ανεβασει θερμοκρασια ...ισως...

οπως και ναχει παντως η στοκ ψυχτρες δε προτινονται για αυτους τους επεξεργαστες...καλο θα ηταν 

να παρεις μια ψυχτρουλα πριν το καλοκαιρι...

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο θεμα χρονου μαλλον κατι εχεις πειραξει στο βιος ισως εχεις βαλει κανα fast boot τπτ τετοιο... μπορεις να κανεις ενα default αμα θες και να φιαξεις παλι σωστα της ρυθμισεις σου...

το usage πατα κατο στη μπαρα δεξι κλικ και μπες task manager

μηπως εχεις ανοιξει και κανα turbo boost κιολας γιαυτο εχει ανεβασει θερμοκρασια ...ισως...

οπως και ναχει παντως η στοκ ψυχτρες δε προτινονται για αυτους τους επεξεργαστες...καλο θα ηταν

να παρεις μια ψυχτρουλα πριν το καλοκαιρι...

το θέμα ειναι οτι δεν έχω αλλάξει τπτ απολύτως , ούτε το fast start up έχω ανοιχτό ούτε τπτ. Πάντα τοσο ήθελε να ανοίξει , παίζει να άλλαξαν οι ρυθμίσεις μόνες τους ; Το είχα χώρις ρεύμα για κανένα μήνα οσο για το cooler δεν είχα ποτε θέμα με θερμοκρασία δεν κάνω και τπτ heavy duty για να χρειαστώ κατι παραπάνω . Με το lol μόνο πάει στους 55 βαθμούς χωρίς να κάνω τπτ άλλο, χωρίς να έχω τίποτα άλλο ανοιχτό .
Δημοσ.

το θέμα ειναι οτι δεν έχω αλλάξει τπτ απολύτως , ούτε το fast start up έχω ανοιχτό ούτε τπτ. Πάντα τοσο ήθελε να ανοίξει , παίζει να άλλαξαν οι ρυθμίσεις μόνες τους ; Το είχα χώρις ρεύμα για κανένα μήνα οσο για το cooler δεν είχα ποτε θέμα με θερμοκρασία δεν κάνω και τπτ heavy duty για να χρειαστώ κατι παραπάνω . Με το lol μόνο πάει στους 55 βαθμούς χωρίς να κάνω τπτ άλλο, χωρίς να έχω τίποτα άλλο ανοιχτό .

πεζει να εγινε κανα default στο bios ... ψαξε το βιος σου δες αν ειναι ολα οκ και κλεισε το τουρμπο μπουστ η οπως αλλιως λεγεται σε αμδ γιατι δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα...

55 βαθμους αν παει στο λολ δεν ειναι και τοσο πολυ μια χαρα ειναι...

Δημοσ.

πεζει να εγινε κανα default στο bios ... ψαξε το βιος σου δες αν ειναι ολα οκ και κλεισε το τουρμπο μπουστ η οπως αλλιως λεγεται σε αμδ γιατι δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα...

55 βαθμους αν παει στο λολ δεν ειναι και τοσο πολυ μια χαρα ειναι...

δεν ξέρω αν ειναι καλα η οχι το θέμα ειναι οτι δνεν ήταν ετσι :/ τεσπα θα το κοιτάξω , ευχαριστω , αν έχεις κάποιος καμία ιδέα ας ενημερώσει . Ευχαριστω για τον χρόνο σας

Δημοσ.

δεν ξέρω αν ειναι καλα η οχι το θέμα ειναι οτι δνεν ήταν ετσι :/ τεσπα θα το κοιτάξω , ευχαριστω , αν έχεις κάποιος καμία ιδέα ας ενημερώσει . Ευχαριστω για τον χρόνο σας

νταξ οπως και να ηταν μπες κανε ενα optimize default settings ...

κλεισε το τουρμπο και δες αν ολες οι συχνοτητες κλπ ειναι στη θεση τους και κανε save exit ...

Δημοσ.

νταξ οπως και να ηταν μπες κανε ενα optimize default settings ...

κλεισε το τουρμπο και δες αν ολες οι συχνοτητες κλπ ειναι στη θεση τους και κανε save exit ...

Γενικα σε idle με τον μαμα fan ποσο πρεπει να παιζουν οι θερμοκρασιες?Ακομα και την καρτα μου που ειδα επιανε 40-42 την ωρα του παιχνιδιου(league of legends-gtx 960 4gb g1 gaming).Καλα ειναι?

Δημοσ.

Γενικα σε idle με τον μαμα fan ποσο πρεπει να παιζουν οι θερμοκρασιες?Ακομα και την καρτα μου που ειδα επιανε 40-42 την ωρα του παιχνιδιου(league of legends-gtx 960 4gb g1 gaming).Καλα ειναι?

ε δε ξερω ποσο ε κανα 35-40 ξερω εγω αναλογως...

η καρτα ναι φυσικα και ειναι καλα...πολυ καλα μαλιστα αλλα νταξ δε πιανει και 100% χρηση φανταζομαι σε αυτο το παιχνιδι γιαυτο...

το τουρμπο το εβγαλες που σου ειπα...

και στον επεξεργαστη μια χαρα ειναι οσο λες απλα επειδη ειπες οτι ειχε λιγοτερο κλπ το ψαχνουμε...και πιθανον θα εχει να κανει με το τουρμπο μπουστ...

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτά απο οτι κατάλαβα μου μπέρδευε όλες τις ρυθμίσεις όταν συνδέσω και τα τρία HDMI , έκανα bios reset με την μπαταρία και default settings και όλα δούλευαν ρολόι , ούτε το fan Ακουγόταν , μου έδειχνε το λογκο της μομπο κανονικά όταν άνοιγε όλα κομπλε δηλαδή , όταν ξανά έβαζα το 3 ο HDMI (με κλειστή την τηλεοραση η και ανοιχτή , το ίδιο έκανε) μπέρδευε παλι τις ρυθμίσεις , δεν έδειχνε το λογκο στην αρχή , t fan Ακουγόταν καργα , θερμοκρασίες ... Μετα ακόμα και να το έβγαζα συνέχιζε να κάνει τα ίδια. Μεχρι που ξανά έκανα reset και δεν το ξανά έβαλα , τωρα όλα κομπλε. Γιατί γίνεται αυτό;

Δημοσ.

Κοιτά απο οτι κατάλαβα μου μπέρδευε όλες τις ρυθμίσεις όταν συνδέσω και τα τρία HDMI , έκανα bios reset με την μπαταρία και default settings και όλα δούλευαν ρολόι , ούτε το fan Ακουγόταν , μου έδειχνε το λογκο της μομπο κανονικά όταν άνοιγε όλα κομπλε δηλαδή , όταν ξανά έβαζα το 3 ο HDMI (με κλειστή την τηλεοραση η και ανοιχτή , το ίδιο έκανε) μπέρδευε παλι τις ρυθμίσεις , δεν έδειχνε το λογκο στην αρχή , t fan Ακουγόταν καργα , θερμοκρασίες ... Μετα ακόμα και να το έβγαζα συνέχιζε να κάνει τα ίδια. Μεχρι που ξανά έκανα reset και δεν το ξανά έβαλα , τωρα όλα κομπλε. Γιατί γίνεται αυτό;

τωρα αυτο αναθεμα...αλλο θεμα εντελως...

μπορει να τα εχει πεξει καποια θυρα η το καλωδιο και κανει καποιο conflict ξερωγω ....

Δημοσ.

τωρα αυτο αναθεμα...αλλο θεμα εντελως...

μπορει να τα εχει πεξει καποια θυρα η το καλωδιο και κανει καποιο conflict ξερωγω ....

μήπως δεν σηκώνει 3 HDMI ταυτόχρονα η κάρτα ; Αλλα να μου πεις και κλειστές να ειναι οι συσκευές ( home k tv ) παλι το κάνει ... Αν ποτε χρειαστώ απλα θα βγάζω την οθόνη και θα βάζω την τβ
Δημοσ.

Τελικα παω για την coolermaster hyper 212, γνωμες για την συγκεκριμένη?

Από τα πιο δημοφιλή budget coolers και από τα πιο αποδοτικά. Προχωράς άφοβα.

• Like 1
Δημοσ.

Από τα πιο δημοφιλή budget coolers και από τα πιο αποδοτικά. Προχωράς άφοβα.

Ευχαριστώ για την απαντηση σήμερα παω να την πάρω,απο πάστα ξερω οτι έχει μεσα,αλλα ξέρουμε αν ειναι καλή?? :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...