Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,ξαφνικα το fan του cpu ακουγεται σαν gsxr :P .Χωρις να εχω αλλαξει-εγκαταστήσει-πειράξει τπτ.Οι θερμοκρασίες παιχουν στους 35-50 ,τι μπορει να άλλαξε? :/

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιό  cooler έχεις?

Άνοιξε το κουτί και έλεγξε αν έχει μαζευτεί σκόνη, χνούδια, αρκούδες στο fan και στα fins της ψύκτρας.

Δημοσ.

Χαχαχα καλοοοο αλλα πέρα το οτι ειναι καινούριο το πς (άρα αποκλείω πάστα) το έχω καθαρίσει πρόσφατα :/ γιατί να ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες; btw οι θερμοκρασίες ειναι μετρημένες ενω έτρεχε μόνο το speecy( αν το λέω σωστά ) & έχω τον μαμα cpu fan.

Να προσθέσω οτι τον υπολογιστη τον είχα κλειστό χωρίς να ανοίξει καθόλου για περίπου ενα μήνα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο πουθενά αυτό.Μετα απο αυτό μου το εκανε

Δημοσ.

Κάνε τα παραπανω που λένε τα παιδιά, ίσως να ειναι λογο ζέστης, απο airflow πως πας ; Έχεις καλό κουτί ;

αρχικά απο antivirus εχω το eset απο ιο δεν εχω θέμα σίγουρα , τωρα απο θέμα ζέστης παλι δεν παίζει διότι ειναι σε δροσερό μέρος , ( κουτί ειναι το cosmos se ) , για airflow εχω δυο μπροστά να βάζουν και ένα πάνω +ένα πίσω να βγάζουν . Το θέμα ειναι οτι το πς ειναι όπως ήταν και πριν το αφήσω για εμα μηνα , το μονο που άλλαξε ειναι οτι του έβαλα 4 led ταινίες όσο το είχα αραχτο στην άκρη. Παίζει να φταίει αυτο;; Να προσθέσω οτι οταν το πρωτοανοιξα μου έβγαζε κατι σφάλματα του Windows και τετοια , επίσης παντα είχα συνδεμένα στην gpu tv, home,monitor,πλέον δεν μου παίζει αν εχω και τα τρία πάνω, δηλαδή οταν εχω το μόνιτορ με το χομε παίζει, αν συνδέσω και το hdmi της τβ θα σβήσει η οθόνη ( άσχετα αν λειτουργεί η οχι η τηλεόραση , δηλαδή με το που συνδεθεί 3 ο HDMI στην κάρτα μπερδεύει ). Παίζει να μου τα κανει αυτα απο τα ρεύματα των λεντ;

Ευχαρισρω για τον χρόνο σας παιδιά .

Δημοσ.

Για το cpu usage σε idle δεν απάντησες. Το eset δεν λέει τίποτα.

Μια χαρά μπορείς να έχεις κολλήσει ιό που ανεβάζει το cpu usage.

Δημοσ.

φίλε μου δεν μπορώ να τα δω τωρα θα τα κοιτάξω αυριο , όσο είχα το speecy ανοιχτά οι θερμοκρασία στον επεξεργαστή έπαιζε όλη την ωρα , δλδ : 35,43,56,61,45,32,45,57,34 τετοια φάση χωρίς να κανω τπτ.

Δημοσ.

Μια χαρά έισαι από αέρα λοιπόν, δεν νομίζω τα led να ενοχλούν, με τα monitors να ενοχλείται ο επεξεργαστής λογο υπέρ φόρτωσης της κάρτας γραφικών ; Δεν νομίζω.

Δημοσ.

η κάρτα ειναι γύρω στους 34 αλλα σταθερά , καλα ειναι; ( μονο με το speecy παλι αλλα και με το home πάνω) όσο για μόνιτορ μονο την οθόνη εχω τωρα πάνω .

Δημοσ.

Πόσο δύσκολο είναι να δεις το cpu usage?

Όσο δεν ξέρουμε τι usage έχει ο επεξεργαστής, οι θερμοκρασίες

από μόνες τους δε λένε τίποτα. 

Όταν ο επεξεργαστής είναι σε idle και ανεβάσει πάνω από 50 βαθμούς

τσέκαρε τοcpu usage για να επιβεβαιώσουμε ότι όντως είναι σε idle ^_^.

Δημοσ.

Πόσο δύσκολο είναι να δεις το cpu usage?

Όσο δεν ξέρουμε τι usage έχει ο επεξεργαστής, οι θερμοκρασίες

από μόνες τους δε λένε τίποτα. 

Όταν ο επεξεργαστής είναι σε idle και ανεβάσει πάνω από 50 βαθμούς

τσέκαρε τοcpu usage για να επιβεβαιώσουμε ότι όντως είναι σε idle ^_^.

ειναι δύσκολο διότι δεν ειμαι στον χώρο που ειναι ο υπολογιστής , θα το τσεκάρω αυριο και θα ενημερώσω .
Δημοσ.

Καλημερα,που ακριβως βλεπω το usage?Και δευτερον πλεον οταν ανοιγω το πσ μου δεν μου δειχνει την mobo οπως πρεπει απλα με το που πατησω το κουμπι ειναι μια μαυρη οθονη μεχρινα ανοιξει στα windows.Απο θεμα χρονου ειναι το ιδιο παντως δλδ γυρω στα 10 sec οπως πριν.τι μπορει να τα αλλαξε?μηπως ενα bios reset απο την μπαταρια στην μοβο τηα κανει τπτ? :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...