Προς το περιεχόμενο

Laptop και software

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω σε ολες τις διαφημησεις με Laptop να περιλαμβανοντε στην τιμη και τα HomeXP.Δεν μπορει καποιος να αγορασει ενα laptop χωρις να πληρωσει το λειτουργικο ήτε γιατι θελει να βαλει Linux ήτε γιατι το εχει αγορασμενο απο αλλο pc που χαλασε??? Και ετσι να γλυτωσει μερος των χρηματων???Λογικο δεν ειναι??? Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.
Μπα' date='δεν νομίζω,πακέτο μάλλον πάει.

Δενχάνεις τπτ όμως να ρωτήσεις τις "αλυσίδες".[/quote']

Ευχαριστω Μαριε...Θελει μια συναδελφος να το κανει δωρο στον αντρα της (αυτες ειναι γυναικες...!!!!) και λεω μπας και της γλυτωσω μερικα ευρω.... :D :D :D

Δημοσ.

Mpa gianni mono sto plaisio an kaneis tipota tetoio pou exei to ftiaxto mono sou...

kata ta alla den pisteuw se auta pou dinoun oi megales alysides na mporeis na tous peis oti den theleis to leitourgiko...axizei na prospathiseis omws....

(alitheia pou tha vrw mia tetoia gynaika kai egw???? :D :D :D )

Δημοσ.

Αν η συνάδελφός σου Γιάννη έχει καμιά κόρη γύρω στα 20-23, ενδιαφέρομαι να την γνωρίσω..Αν είναι γαλουχημένη μέσα σε τέτοιο οικογενειακό περιβάλλον...Centrino θέλω με 16'' οθόνη!!

Δημοσ.
Αν η συνάδελφός σου Γιάννη έχει καμιά κόρη γύρω στα 20-23, ενδιαφέρομαι να την γνωρίσω..Αν είναι γαλουχημένη μέσα σε τέτοιο οικογενειακό περιβάλλον...Centrino θέλω με 16'' οθόνη!!

Γιαννη εμενα και μεγαλυτερη να ειναι δεν με χαλαει! :P :P :P

Οσο για τα ΧΡ, καλυτερα ας τα παρεις ολα οπως ειναι πακετο (ετσι κι αλλιως στα λαπτοπ ειναι κατι σαν δωρο οποτε δεν μπορεις να το βγαλεις..). Ασε που αν παθει κατι μετα, μπορει να σου πουνε οτι δεν μας αφησες να σου τα βαλουμε εμεις και αρα δεν μπορουνε να σας πουμε γιατι κολλανε τα windows κτλ... Αλλα ετσι κι αλλιως στα λαπτοπ πανε πακετο...

Δημοσ.

Γιάννη, προ τριετίας, που άρχισε αυτό το "βιολί", είχα τσακωθεί στη Microland που βρίσκεται (βρισκόταν) δίπλα στο Πεντάγωνο (και έκλεισε προ τριμήνου)! :twisted:

Ήθελαν και καλά να χρεώσουν λειτουργικό σύστημα!

"Ωραία", λέω κι εγώ του πωλητή, "εγώ θέλω Linux!".

"Αααα... δε γίνεται!" μου λέει! "Πρέπει να είναι Microsoft!".

"Yπέροχα", του ξαναλέω... "βάλε MS-DOS"!

"Εχμ... ξέρετε... " μου κάνει, "πρέπει να είναι Windows! Ή Win98 θα είναι, ή WinME ή Windows 2000! Τίποτα άλλο!"

"Καλά", του λέω, "κι εγώ πάω απέναντι, που, και OS/2 να ζητήσω, δε θα πουν 'όχι'!" (Σημείωση: απέναντι ήταν το αντίπαλο δέος, η Computer Alpha) :twisted:

(Αλήθεια, αυτή την οθόνη την "αυτοκτόνησες", ή ακόμα; )

Δημοσ.

(Αλήθεια' date=' αυτή την οθόνη την "αυτοκτόνησες", ή ακόμα; )[/quote']

Οχι γιατι την χρειαζομαι μερικες μερες ακομα!!!!

Τελικα τι εκανες μα το Laptop????Και η Microland και το Computer Alfa εκλεισαν!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Απλά δεν το πήρα! Σκέφτηκα... με τα μισά λεφτά, δε φτιάχνω ένα desktop ακόμα, να έχω; Σιγά μήπως δώσω 80 χιλιάρικα μόνο για Windows...

Ακόμα και τώρα ψάχνω ένα ίδιο (με τότε) μεταχειρισμένο...

Δε βαριέσαι... o tempora o mores !

Δημοσ.

Ειδικά στα Laptop, επειδή μια σειρά φοράει το ίδιο chipset και gpu και το μόνο που αλλάζει είναι το μέγεθος του δίσκου και η μνήμη... αυτό που κάνουν στις εταιρίες είναι να κάνουν μια φορά setup σε ένα μηχάνημα και μετά με ghost να περνάνε το λειτουργικό σε όλα τα laptop πριν τα δώσουν... Αποκλείεται να κάθονται ξεχωριστά πάνω από κάθε Laptop... Απλά το λέω, για να δείτε ότι πληρώνετε κερατιάτικα... Εγώ πάντως το δικό μου το πήρα χωρίς win και έξτρα κόστος, αλλά με καταράστηκε ο πωλητής και μου κάηκε η οθόνη του μετά το πέρας της εγγύησης... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...