Zergoulini Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα. Εχω τις 2 οθονες τις υπογραφης μου. Θελω να μεγαλωσω το επιπεδο κλιμακας μονο στην 2κ οθονη. Ειμαι απο win10. Οταν το κανω απο την μπαρα μου ζηταει να κανω εξοδος και εισοδος. Φυσικα μεγαλωνει και τις 2 οθονες. Ευχαριστω εκ των προτερων.
bazzil Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Απ ότι ξέρω δεν γίνεται. Η αλλαγή κλίμακας αφορά το σύνολο του συστήματος και όχι μέρος αυτού. Μπορείς να αλλάξεις ανάλυση μόνο.
Zergoulini Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Damm ουτε με κανα 3rd party προγραμμα φανταζομαι.. Ειναι πολυ μικρα στην 2Κ και στην 1080 ειναι τεραστια αν το βαλω πανω απο 125%. Anyway, ευχαριστω.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εγω εχω μια 1680*1050p και μια fhd. Οταν τις αποσυνδεω και τις ξανασυνδεω χαμηλωνει και μικραινει τα παντα στην fhd, αν εχεις radeon καρτα, πηγαινε στο catalyst/crimson εκει που λεει ψηφιακες οθονες, επελεξε την οθονη με το προβλημα και απο την κλιμακα μεγαλωσε το ωστε να την φερεις στην native της αναλυση και κλιμακα!
Zergoulini Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δεν βρηκα κατι σε αυτο που λες. Μπορεις να μου πεις ποιο αναλυτικα? Εγω εδω πηγα αν καταλαβα καλα αλλα δεν βρηκα καμια μπαρα κλιμακας.
Drake27 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αν της εχεις κανει σαν eyenfinity,δηλαδη να δουλευουν σαν μια οθονη,δεν θα μπορεσεις να το κανεις αυτο,δοκιμασε να της εχεις χωρια σαν οθονες,πηγαινε μετα στης ρυθμίσεις οθονης,επελεξε την οθονη που θες να αλλαξεις τα μεγεθη και δοκιμασε το.
Zergoulini Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Οχι δεν εχω eyefinity. Δεν βλεπω πουθενα τετοια ρυθμιση ρε γμτ. Μονο απο την κλιμακα των windows αλλα εκει τα μεγαλωνει και στης 2.
Drake27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Παράξενο,γιατί εγώ έχω 2 μόνιτορ απάνω και μπόρεσα και άλλαξα κανονικά την κλίμακα μέσα από της ρυθμίσεις της οθόνης. Δοκίμασε το εξής,δεξί κλικ ρυθμίσεις οθόνης,επιλέγεις ποια οθόνη θες αλλάξεις την κλίμακα και ακριβώς από κάτω έχει μια μπάρα που λέει "αλλαγή του μεγέθους κείμενου,εφαρμογών και άλλων στοιχείων" κανονικά μετά το log off/log in θα πρέπει να έχει αλλάξει η κλίμακα μόνο στην μια οθόνη από της δυο.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ιδιοτητες (ψηφιακη οθονη) -> επιλογη κλιμακωσης και μετα μεσω της μπαρας το βαζεις εκει που τερματιζει η οθονη χωρις ουτε να χανει ουτε να ειναι πολυ μεσα! Ελπιζω να βοηθησα, αν και αργησα! ;-)
Zergoulini Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Παράξενο,γιατί εγώ έχω 2 μόνιτορ απάνω και μπόρεσα και άλλαξα κανονικά την κλίμακα μέσα από της ρυθμίσεις της οθόνης. Δοκίμασε το εξής,δεξί κλικ ρυθμίσεις οθόνης,επιλέγεις ποια οθόνη θες αλλάξεις την κλίμακα και ακριβώς από κάτω έχει μια μπάρα που λέει "αλλαγή του μεγέθους κείμενου,εφαρμογών και άλλων στοιχείων" κανονικά μετά το log off/log in θα πρέπει να έχει αλλάξει η κλίμακα μόνο στην μια οθόνη από της δυο. Οταν αλλαζω αυτο δυστηχως αλλαζει την κλιμακα των windows οποτε παει και για τις 2 οθονες. Thanks παντως. Ιδιοτητες (ψηφιακη οθονη) -> επιλογη κλιμακωσης και μετα μεσω της μπαρας το βαζεις εκει που τερματιζει η οθονη χωρις ουτε να χανει ουτε να ειναι πολυ μεσα! Ελπιζω να βοηθησα, αν και αργησα! ;-) Δεν μπορω να το βρω πουθενα. Εβγαλα και ενα screenshot. Πηγα ακριβως εκει που μου ειπες αλλα τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα