Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Δοκίμασα και εγώ να κατεβάσω την τελευταία έκδοση του heidoc. Όμως ενώ κανονικά όταν το τρέχω έχει τις επιλογές μεταξύ Win10, 7, 8 δεν με αφήνει να επιλέξω τα 7 αλλά μόνο τα 8 και 10. Γνωρίζει κανείς αν κάνω κάτι λάθος ή αν έχει σταματήσει η υποστήριξή τους;   Ευχαριστώ!!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KerverGos είπε

Καλησπέρα. Δοκίμασα και εγώ να κατεβάσω την τελευταία έκδοση του heidoc. Όμως ενώ κανονικά έχει τις επιλογές μεταξύ Win10, 7, 8 δεν με αφήνει να επιλέξω τα 7 αλλά μόνο τα 8 και 10. Γνωρίζει κανείς αν κάνω κάτι λάθος ή αν έχει σταματήσει η υποστήριξή τους;   Ευχαριστώ!!

Πήγαινε μια σελίδα πίσω και διάβασε τα μηνύματα

Δημοσ.
Στις 3/4/2017 στις 10:33 ΠΜ, micos000 είπε

Σε τι λειτουργικό είσαι; Στα 10άρια που το βλέπω τώρα δεν έχει πλέον την επιλογή για να κατεβάσεις το iso, μόνο το tool σου δίνει.

Όπως και να 'χει όμως, αυτός ο downloader leechάρει τα λινκ απευθείας από την ms για όποια έκδοση θέλουμε.

Μόλις το δοκίμασα και το λινκ για τα 7 ultimate x64 sp1 είναι το παρακάτω:

https://software-download.microsoft.com/pr/Win7_Ult_SP1_Greek_x64.iso?t=2363a045-ba7d-4690-be57-acde48bdad0f&e=1488702734&h=6f780e20350a6433f316cae76e7fb6a0

Το λινκ είναι απευθείας από τους server της ms οπότε είναι καθαρό το iso.

Στις 3/4/2017 στις 11:15 ΜΜ, micos000 είπε

Καλησπέρα, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;  Ψάχνω εδώ και πάρα πού καιρό να κατεβάσω τα Win7 καθαρό iso όπως είναι αυτό ακριβώς από πάνω που έχεις αναρτήσει μόνο που πλέον το λινκ δεν λειτουργεί. Μήπως το έχεις χωρίς να το έχεις επεξεργαστεί κατεβασμένο στον υπολογιστή σου να μου το στείλεις πχ με email;

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, KerverGos είπε

Καλησπέρα, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;  Ψάχνω εδώ και πάρα πού καιρό να κατεβάσω τα Win7 καθαρό iso όπως είναι αυτό ακριβώς από πάνω που έχεις αναρτήσει μόνο που πλέον το λινκ δεν λειτουργεί. Μήπως το έχεις χωρίς να το έχεις επεξεργαστεί κατεβασμένο στον υπολογιστή σου να μου το στείλεις πχ με email;

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Αν εχεις serial numbers τον Windows μπορεις να κατεβασεις απο εδω

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows7

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/1/2018 στις 12:01 ΠΜ, micos000 είπε

Αυτά τα direct link της ms δουλεύουν για 24 ώρες και το heidoc δεν κατεβάζει πλέον τα 7άρια.

Κατεβάζω αυτή τη στιγμή τα 7 home premium coem ελληνικα μια χαρα. 

επισης το https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows7 εχει προβλημα

Επεξ/σία από vag1453
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vag1453 είπε

Κατεβάζω αυτή τη στιγμή τα 7 home premium coem ελληνικα μια χαρα.

[...]

Σωστά! Ένα χρόνο πριν που πόσταρα δε δούλευαν τα λινκ για τα 7. Φαίνεται ότι μετά από έναν χρόνο το διόρθωσαν. :)

Επεξ/σία από micos000
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...