Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος κάποτε υπήρχε συνεργασία μεταξύ του digital river και της MS αλλά έχει λήξει.

Υup, ισχυει. Και εληξε περιπου την περιοδο που αρχισε να δινει η MS τα ISOs απο δικο της site.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το συγκεκριμενο link ΔΕΝ ειναι νομιμο, ανεξαρτητως του τι λεει η σελιδα με το tutorial, τι λεει αυτος που εχει ανεβασει τα ISOs και οποιοσδηποτε αλλος στο forum.

Το εχω αναλυσει αρκετες φορες και ειμαι παντα ελαστικος οταν το βλεπω να εμφανιζεται, καθως μπερδευει συχνα και το posting του ειναι καλοπροαιρετο. Τα ISOs πιθανοτατα ειναι ιδια με τα κανονικα (δεν τα ελεγξα ενα-ενα) αλλα αυτο ΔΕΝ κανει νομιμο το download τους απο την συγκεκριμενη πηγη, καθως δεν μιλαμε για καποιον επισημο διανομεα της MS.

Cheers

Η MS παντως δεν απασχολειται για το τι ISO χρησιμοποιουν οι χρηστες. Εξ αλλου αυτο που πουλαει ειναι η αδεια χρησης, κοινως το product key. Ο καθε OEM/System Builder συνηθως χρεωνει(!) το ISO. Δεν ειναι επισημος ο διανομεας, ωστοσο ο διαμοιρασμος αυτων των torrent ειναι απολυτως νομιμος, απλα οχι επισημος. Εχω ελεγξει τις εκδοσεις Home Premium, Professional και Ultimate OEM καθως και τη single language του 8.1 και ειναι κομπλε.

Δημοσ.

Η MS παντως δεν απασχολειται για το τι ISO χρησιμοποιουν οι χρηστες. Εξ αλλου αυτο που πουλαει ειναι η αδεια χρησης, κοινως το product key. Ο καθε OEM/System Builder συνηθως χρεωνει(!) το ISO. Δεν ειναι επισημος ο διανομεας, ωστοσο ο διαμοιρασμος αυτων των torrent ειναι απολυτως νομιμος, απλα οχι επισημος. Εχω ελεγξει τις εκδοσεις Home Premium, Professional και Ultimate OEM καθως και τη single language του 8.1 και ειναι κομπλε.

Δεν ειναι νόμιμος. Μπορεί η MS να μην ασχολείται, να είναι ασφαλή, που είναι σίγουρα, γιατί εμπιστευομαι τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αλλά δεν είναι νόμιμα.
Δημοσ.

Τι δεν καταλαβαίνεις? Εφόσον δεν είναι επίσημος ιστότοπος της MS δεν είναι και νόμιμο. Ξανά διάβασε τα προηγούμενα posts για να το καταλάβεις.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια το software και ο διαμοιρασμος του ειναι νομιμος, ειναι απλα backup. επισημο δεν ειναι και η MS δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη. ως εκει. τα αλλα ειναι παραλογισμοι.

Δημοσ.

εγώ δεν ξέρω εάν είναι νόμιμο ή παράνομο να κατεβάζεις από τορεντ κτλ  αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η MS δεν έχει ανοιχτή επίσημη ιστοσελίδα για να κατεβάζεις οποιοδήποτε λειτουργικό της (τόση καψα για τα win10)  

• Like 1
Δημοσ.

εγώ δεν ξέρω εάν είναι νόμιμο ή παράνομο να κατεβάζεις από τορεντ κτλ  αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η MS δεν έχει ανοιχτή επίσημη ιστοσελίδα για να κατεβάζεις οποιοδήποτε λειτουργικό της (τόση καψα για τα win10)  

γιατι υποστηριξη για OEM λογισμικο παρεχει ο εκαστοτε OEM

Δημοσ.

Έχει: Windows 7, Windows 8.1 και Windows 10.

Δημοσ.

ναι αλλα μόλις βάζεις το γνήσιο product key που είναι αυτοκόλλητο στο λάπτοπ τρως πορτα και σου

λέει επικοινώνησε με τον κατασκευαστή κτλ,κτλ,κτλ 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υup, ισχυει. Και εληξε περιπου την περιοδο που αρχισε να δινει η MS τα ISOs απο δικο της site.

νομιμα ενα iso windows 7 που μπορουμε να βρουμε 

Δημοσ.

θα πρεπει να κατεβασετε την OEM εκδοση ωστε να δουλεψουν τα κλειδια που εχετε στο κατω μερος του λαπτοπ. το προγραμμα που λεει στο pcsteps εχει αυτη την επιλογη

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

var _0x5c09=["product-edition","getElementById","innerHTML","<option value=' selected='selected'>Select edition</option><option value='2'>Windows 7 Home Basic SP1 </option><option value='4'>Windows 7 Professional SP1 </option><option value='6'>Windows 7 Home Premium SP1 </option><option value='8'>Windows 7 Ultimate SP1 </option><option value='10'>Windows 7 Home Premium N SP1 </option><option value='12'>Windows 7 Professional N SP1 </option><option value='14'>Windows 7 Ultimate N SP1 </option><option value='16'>Windows 7 Professional K SP1 </option><option value='18'>Windows 7 Professional KN SP1 </option><option value='20'>Windows 7 Home Premium K SP1 </option><option value='22'>Windows 7 Home Premium KN SP1 </option><option value='24'>Windows 7 Ultimate KN SP1 </option><option value='26'>Windows 7 Ultimate K SP1 </option><option value='28'>Windows 7 Starter SP1 </option><option value='48'>Windows 8.1 Single Language </option><option value='52'>Windows 8.1 </option><option value='55'>Windows 8.1 N </option><option value='61'>Windows 8.1 K </option><option value='62'>Windows 8.1 KN </option><option value='68'>Windows 8.1 Professional LE </option><option value='69'>Windows 8.1 Professional LE K </option><option value='70'>Windows 8.1 Professional LE KN </option><option value='71'>Windows 8.1 Professional LE N </option><option value='75'>Windows 10 Education (Academic) th1</option><option value='76'>Windows 10 Education KN (Academic) th1</option><option value='77'>Windows 10 Education N (Academic) th1</option><option value='78'>Windows 10 China Get Genuine Chinese Simplified th1</option><option value='79'>Windows 10 th1</option><option value='80'>Windows 10 KN th1</option><option value='81'>Windows 10 N th1</option><option value='82'>Windows 10 Single Language th1</option><option value='83'>Windows 7 Home Basic SP1 COEM </option><option value='85'>Windows 7 Home Basic SP1 COEM GGK </option><option value='86'>Windows 7 Home Premium N SP1 COEM </option><option value='87'>Windows 7 Home Premium SP1 COEM </option><option value='88'>Windows 7 Home Premium SP1 COEM GGK </option><option value='89'>Windows 7 Home Premium K SP1 COEM </option><option value='90'>Windows 7 Professional N SP1 COEM </option><option value='91'>Windows 7 Professional SP1 COEM </option><option value='92'>Windows 7 Starter SP1 COEM </option><option value='93'>Windows 7 Ultimate K SP1 COEM </option><option value='94'>Windows 7 Ultimate KN SP1 COEM </option><option value='95'>Windows 7 Ultimate N SP1 COEM </option><option value='96'>Windows 7 Ultimate SP1 COEM </option><option value='97'>Windows 7 Home Premium KN SP1 COEM </option><option value='98'>Windows 7 Professional KN SP1 COEM </option><option value='99'>Windows 10 (1511 th2) </option><option value='100'>Windows 10 Education (1511 th2) </option><option value='101'>Windows 10 Education KN (1511 th2) </option><option value='102'>Windows 10 Education N (1511 th2) </option><option value='103'>Windows 10 China Get Genuine Chinese Simplified (1511 th2)</option><option value='104'>Windows 10 KN (1511 th2) </option><option value='105'>Windows 10 N (1511 th2) </option><option value='106'>Windows 10 Single Language (1511 th2) </option>","backgroundColor","style","blue","color","yellow","fontFamily","consolas","submit-product-edition","Confirm (stelios4711)","log],_0x1d62=[_0x5c09[0],_0x5c09[1],_0x5c09[2],_0x5c09[3],_0x5c09[4],_0x5c09[5],_0x5c09[6],_0x5c09[7],_0x5c09[8],_0x5c09[9],_0x5c09[10],_0x5c09[11],_0x5c09[12]],edititonbox=document[_0x1d62[1]](_0x1d62[0]);edititonbox[_0x1d62[2]]=_0x1d62[3],edititonbox[_0x1d62[5]][_0x1d62[4]]=_0x1d62[6],edititonbox[_0x1d62[5]][_0x1d62[7]]=_0x1d62[8],edititonbox[_0x1d62[5]][_0x1d62[9]]=_0x1d62[10],document[_0x1d62[1]](_0x1d62[11])[_0x1d62[2]]=_0x1d62[12];

Ο κώδικας είναι έμπιστος;;

Μπορείς να κατεβασεις οποιοδήποτε ISO οποιασδήποτε γλώσσας/έκδοσης/αρχιτεκτονικής των windows απο Vista και μετα (7-8.1-10) με Direct Download Links απο την Microsoft αρκεί να χρησιμοποιήσεις ενα μικρο hack script

Τα βήματα που θα χρειαστει να κανεις είναι τα παρακατω:

1. Πήγαινε στο https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench

To link δεν δουλεύει. 

Δημοσ.

Το σκριπτακι πλεον δεν λειτουργει. Υπάρχει όμως ακόμη τροπος και πιο εύκολος. Έχει βγει tool το οποίο ανανεώνεται πολύ συχνα και κατεβάζει direct απο την microsoft την έκδοση που θες.

https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool

Είναι τελείως ασφαλές και τα isos είναι επίσημα. Δεν νομιζω οτι είναι παράνομο αυτό που ποσταρα. Αν είναι ας το διαγράψει κάποιος mod. Ελπίζω να βοηθησα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...