Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως... ολα τα μαγαζια πρεπει να δηλωσουν καπου εδρα. Δε λεει κατι αυτο. Το οτι δεν απαντανε στα μαιλ ομως σε απλες ερωτησεις ειναι πολυ περιεργο οπως κ το γεγονος οτι ολοι εχουν τα win 120 euro και αυτοι 60

Βασικα ηταν ξεκαθαροι. Μου ειπαν οτι ειναι για μια και μοναδικη εγκατασταση/ενεργοποιηση. Και η ερωτηση μου ηταν ξεκαθαρη στο εαν μπορω να τα χρησιμοποιησω μετα απο φορματ. Και οταν ξαναρωτησα εαν αυτο ειναι νομιμο και εαν τα νοικιαζουν η τα πουλανε, δεν απαντησε κανεις. Δε μπορω να υποθεσω κατι αλλο. Και δε γινεται να εχεις μαγαζι με ονλινε παραγγελιες και να μην βλεπεις τα μαιλ σου. Anyways, θα τα παρω απο αλλου, δε θα ασχοληθω ουτε ποτε θα παραγγειλω τπτ απο εκει.

Είσαι ολίγων υπερβολικός φίλε μου.

Το κατάστημα προφανώς και εννοούσε ότι είναι για μια μόνο ενεργοποίηση.. δηλαδή σε ένα μηχάνημα και μόνο. Γνωρίζεις ότι στα win10 το κλειδί αποθηκεύεται στο bios και ότι απαγορεύεται από την Microsoft να το μεταφέρεις σε άλλο μηχάνημα αν είναι ΟΕΜ?

Άρα δεν φταίει το κατάστημα αν εσύ θέλεις να αποκτήσεις νόμιμη άδεια.. να είναι στα μισά χρήματα και να μπορείς και νόμιμα να το βάζεις και σε άλλο μηχάνημα (ή με άλλαγμα μητρικής)… Τότε αγοράζεις κανονικό κλειδί και το πληρώνεις διπλά..

Όσο για την φυσική παρουσία εσύ δήλωνες ότι «δεν εμπιστευομαι το καθε random σκρουτζομαγαζο που ξαφνικα πληρωνει για να ειναι εκει χωρις φυσικη παρουσια»

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είσαι ολίγων υπερβολικός φίλε μου.

Το κατάστημα προφανώς και εννοούσε ότι είναι για μια μόνο ενεργοποίηση.. δηλαδή σε ένα μηχάνημα και μόνο. Γνωρίζεις ότι στα win10 το κλειδί αποθηκεύεται στο bios και ότι απαγορεύεται από την Microsoft να το μεταφέρεις σε άλλο μηχάνημα αν είναι ΟΕΜ?

Άρα δεν φταίει το κατάστημα αν εσύ θέλεις να αποκτήσεις νόμιμη άδεια.. να είναι στα μισά χρήματα και να μπορείς και νόμιμα να το βάζεις και σε άλλο μηχάνημα (ή με άλλαγμα μητρικής)… Τότε αγοράζεις κανονικό κλειδί και το πληρώνεις διπλά..

Όσο για την φυσική παρουσία εσύ δήλωνες ότι «δεν εμπιστευομαι το καθε random σκρουτζομαγαζο που ξαφνικα πληρωνει για να ειναι εκει χωρις φυσικη παρουσια»

Ειμαι υπερβολικος?? εγραψα ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ το τι ρωτησα και τι μου απαντησαν.. Αρα η χαζο με λες, ή εισαι του μαγαζιου... Και ουτε ηξερα τι ειναι το ΟΕΜ, ουτε τι κλειδωνει, ουτε τι ξεκλειδωνει και ουτε με ενδιαφερει. Εγω πηγα να αγορασω ενα προιον..... Ειπε ενας αλλος πιο πανω οτι ΟΕΜ δεν επιτρεπεται να πωλουνται... Δεν το ειπα εγω. Και το μαγαζι δεν απανταει στο μαιλ μου.... Και επειδη μαλλον εισαι ασχετος, το μαγαζι ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ για τους πελατες του... Αυλο δεν ειναι, αλλα ειναι λειτουργει μονο διαδικτυακα. Αμα θες να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, μπορεισ να συνεχισεις να λες ο τι ναναι.

Δημοσ.

Ειμαι υπερβολικος?? εγραψα ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ το τι ρωτησα και τι μου απαντησαν.. Αρα η χαζο με λες, ή εισαι του μαγαζιου... Και ουτε ηξερα τι ειναι το ΟΕΜ, ουτε τι κλειδωνει, ουτε τι ξεκλειδωνει και ουτε με ενδιαφερει. Εγω πηγα να αγορασω ενα προιον..... Ειπε ενας αλλος πιο πανω οτι ΟΕΜ δεν επιτρεπεται να πωλουνται... Δεν το ειπα εγω. Και το μαγαζι δεν απανταει στο μαιλ μου.... Και επειδη μαλλον εισαι ασχετος, το μαγαζι ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ για τους πελατες του... Αυλο δεν ειναι, αλλα ειναι λειτουργει μονο διαδικτυακα. Αμα θες να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, μπορεισ να συνεχισεις να λες ο τι ναναι.

Πάω πάσο φίλε μου. Όλοι βγάλαμε τα συμπεράσματα μας… Αγόρασε ότι σε ευχαριστεί εσένα και ναι είμαι υπάλληλος του καταστήματος!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...