DimitrisMoutsos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τελευτεα σκεφτομαι την αγορα premium ακουστικων δε με ενδιαφερει να εχει μικροφωνο.Μετα απο πολυ διαβασμα ειμαι αναμεσα στα audio technica ath-m50x και τα sennheiser hd 598.Tα χρειαζομαι κυριως για μουσικη(rock,meta,hard rock) αλλα και για gaming οποιαδηποτε προταση ειναι καλοδεχουμενη.
discoboyminimal Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 και τα 2 ειναι καλα. σε τι ενισχυτη θα τα συνδεσεις?
DimitrisMoutsos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Προσωρινα θα τα εχω στο jack του υπολογιστη και οταν θελω να ακουσω μουσικη θα το βαζω σε ενισχυτη dennon.Αργοτερα θα αγορασω ενα καλο DAC για το pc.
booka Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Και τα δυο είναι καλές επιλογές αλλά διαφορετικού τύπου μεταξύ τους. τα Ath-m50x είναι over ear τα 598 open back. και τα 2 είναι καλά για μουσική και λιγότερο καλά για παιχνίδια. τα 598 έχουν διαρροή στον ήχο λόγω του τύπου τους και ακούγονται στον χώρο και θέλουν και κατάλληλο διαμορφωμένο δωμάτιο. γνώμη μου οποιος εχει τα χρήματα να προτιμήσει τα HD650 από τα HD598. τα ΑΤΗ είναι καταπληκτικά για τα λεφτά τους. κάποια στιγμή τα κουβαλούσα πάντα μαζί μου. και τα χρησιμοποιούσα άλλες φορές με ενισχτυτη και άλλες με κινητό ή ταμπλετ. όποιο και να πάρεις Οπωσδήποτε θέλει στρώσιμο , δηλαδή χρειάζονται 20-60 ωρες "παιξιμο" σε χαμηλή ένταση το είδος μουσικής που προτιμάς. κάπου πρόσφατα διάβασα σε ένα άλλο σαιτ ένα τύπο που έλεγε 100-500 ώρες αλλά το θεωρώ υπερβολή. το DAC είναι μια καλή λύση ειδικά αν έχεις μη συμπιεσμένα/μη απωλεστικα αρχεία μουσικής δηλ. WAV/FLAC λογοτερο ALAC. Επένδυσε και σε μια καλή πλαστική θήκη (από 20 Ε στην Ελλάδα λιγότερο αν φέρεις από Κίνα) για να μείνουν αθάνατα. δεν είναι πρακτική η θήκη που σου δίνουν στην συσκευασία. και προπαντός άκουσε τα πρώτα με τα αυτιά σου πριν κάνεις την όποια επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα