Lazarba Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Γεια σας παιδια. Που λετε, ψαχνω εδω και καιρο ενα full tower το οποιο θα ειναι ομορφο και παραλληλα δεν θα ειναι τεραστιο(βλεπε 780Τ). Επιτελους πριν λιγους μηνες βρηκα το phanteks evolv Atx , το οποιο βρισκω αρκετα ομορφο, εχει κανονικο μεγεθος για full atx, και εχει και τα αναμενομενα features (pwm hub, full radiator support, καλο cable management etc). Ελα ομως που στην ελλαδα δεν το βρισκω πουθενα! Ουτε σε skroutz, ουτε σε eshop ουτε πουθενα! Το εχετε δει εσεις μηπως καπου? Και anyway γιατι να μην το εχουν? Εχουν και το miniITX και το mid tower edition , αλλα το full tower τιποτα.
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 To silver υπάρχει (eshop) αν θέλεις το μαύρο πάρε τους ένα τηλέφωνο και ζήτησε τους να στο φέρουν. Εδώ το δικο μου σε Silver αν θελεις να το δεις στην πραγματική του μορφή και χρώμα που δύσκολα θα το βρεις αποτυπωμένο στο διαδίκτυο.
Lazarba Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 To silver υπάρχει (eshop) αν θέλεις το μαύρο πάρε τους ένα τηλέφωνο και ζήτησε τους να στο φέρουν. Εδώ το δικο μου σε Silver αν θελεις να το δεις στην πραγματική του μορφή και χρώμα που δύσκολα θα το βρεις αποτυπωμένο στο διαδίκτυο. 13130988_10154123728465768_7237292929182766174_o.jpg Το silver evolv που εχει στο eshop ειναι midi tower ομως, και υποστηριζει μονο uatx και itx μητρικες. Εσυ ποτε το πηρες? Παντως σιγουρα θα παρω ενα τηλεφωνο να τους ρωτησω περι αυτου
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Κάτι λάθος νομίζω έχουν κάνει στην περιγραφή.. σε αυτή την τιμή μόνο το ATX μπορεί να είναι,αλλά και στις φωτο. Εγώ το πήρα κατ'οπιν αναμονής ενός μήνα από το Vission που μάλλον δεν το φέρνει πια.
Lazarba Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καταλαβα, αρα αρχιζω τα τηλεφωνα αν το θελω. Ευχαριστώ γισ τη βοηθεια φιλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα