Ονειρολογίτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Λοιπον. Θελω να ρωτησω το εξης. Θα μπορουσα με οποιδηποτε τροπο να εκτελεσω ενα αρχειο .exe μεσα απο ενα δικο μου προγραμμα, αλλα οχι απο resource files ?? Για παραδειγμα οπως καλουμαι ενα εξωτερικο .dll ΠΧ: second_exe scnd = new second_exe(); κατι αναλογο, μονο που το .exe αυτο αρχειο, να ειναι μεσα στο project. Δεν ξερω πως να το εξηγισω ακριβως. Το εχω δει σε αλλα προγραμματα να το κανουν, χωρις εξτρα recource files. Εψαξα στο διαδικτυο αλλα δεν βρηκα τιποτα. Φυσικα μιλαω για την γλωσσα C#.
Alithinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; using System.IO; using System.Diagnostics; namespace askisi_21 { class Program { static void Main(string[] args) { Process tade = new Process(); tade.StartInfo.FileName = "onomaArxeiou.exe"; tade.Start(); tade.Close(); Console.ReadLine(); } } } μη ξεχάσεις το using System.Diagnostics;
Ονειρολογίτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν πιστευα οτι θα δουλεψει η process.start. Και φαινεται να μην δουλευει. Μαλλον κανω κατι λαθος. Δειτε λιγο: http://prntscr.com/b1s4lt http://prntscr.com/b1s5ms Δοκιμασα και χωρις το .exe στο τελος. Βεβαια δειτε το path σε αυτη τη φωτογραφια: http://prntscr.com/b1s4za Προφανως κανω λαθος στο πως κανω import το αρχειο ε ? Εγω κανω δεξι κλικ πανω στο solution name, μετα add existing item και επιλεγω το αρχειο.
defacer Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Στα properties του solution item έχεις copy to output directory? Γενικότερα στο build φροντίζεις να βρεθεί κάπως το αρχείο εκεί που πρέπει; Ξέρεις ποιό είναι το working directory της εφαρμογής όταν την ξεκινήσεις μέσα από το VS (είναι διαφορετικό απ' ότι αν την τρέξεις μόνος σου αν θυμάμαι καλά)? Αν δεν ξέρεις ποιό είναι, πώς περιμένεις να σου δουλέψει το relative path?
Ονειρολογίτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Φιλος, ΑΝ καταλαβαινω αυτο που μου λες, αλλο λεω εγω, αλλο λες εσυ. Δεν θελω να βαλω το αρχειο test.exe στην current directory(του προγραμματος), για να το εκτελεσει το προγραμμα μου. Θελω το προγραμμα μου, να μπορω να το εκτελεσω ΜΕΣΑ απο το εκτελεσειμο αρχειο μου. Ισως οχι απευθειας, αλλα ετσι. Για να το πω διαφορετικα. Εχω ενα εκτελεσιμο αρχειο .exe(πτογραμμα δικο μου) με ονομα ΠΧ projectOne. Και εχω και ενα αλλο, ξενο .exe, που το λενε projectTwo. Θελω στο projectOne, να κανω embed το ProjectTwo, ετσι χωρις εξτρα αρχεια, να μπορω να τρεξω το αρχειο projectTwo ΜΕΣΑ απο το projectOne.
Alithinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δοκίμασες να γράψεις στο string ολόκληρο το path ? Ξεκινώντας από το όνομα του δίσκου (πχ C: ή D: κτλπ) και φτάνοντας έως και το .exe ? Για παράδειγμα αν θέλω το πρόγραμμά μου να ανοίξει τον Google Chrome, το string που θα έγραφα θα ήταν το εξής: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 θέλεις να κάνεις embed ένα exe, να το εξάγεις στο runtime και να το τρέχεις http://stackoverflow.com/questions/798655/embedding-an-external-executable-inside-a-c-sharp-program'
M2000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αντί να κάνει κάτι που σίγουρα δεν έχει άδεια από το κατασκευαστή, γιατί δεν επικοινωνεί μαζί του να μάθει αν μπορεί να πάρει κώδικα για το σκοπό που θέλει;
defacer Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Wat. Ποιόν κατασκευαστή; Δικό του πρόγραμμα είναι και θέλει να κάνει embed κάτι άλλο. By the way, αυτό που πας να κάνεις 1000% θεωρείται distribution του άλλου exe, πράγμα το οποίο εγείρει νομικά θέματα.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παιδια και το αλλο προγραμμα(το exe) ειναι δικο μου προγραμμα. Ειναι installer βασικα φτιαγμενο απο advanced installer, αλλα το προγραμμα που εγκαθηστα το installer, ειναι δικο μου. Δηλαδη τον κωδικα τον εχω του προγραμματος. Αν μπορουσα να κανω embed ενα VS project μεσα στο VS project, και να το κανει compile και αμεσως run εμενα παλι μου κανει. morehp θα δω το αρθρο αμεσως !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα