Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σας,

Έχει 3-4 μήνες που έχω φτιάξει έναν νέο Desktop από την αρχή με κουτί, motherboard, ram, κάρτα γραφικών κλπ. και το όλο σύστημα δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, τώρα.. η κάρτα γραφικών που έχω η Nvidia Geforce GT 740 (1GB), την έχω συνδέσει κανονικά με την κεντρική μου οθόνη μέσω VGA και δουλεύει κανονικά.. όταν πάω να συνδέσω μια δεύτερη οθόνη που έχω ή μέσω της τηλεόρασης, διαβάζει από (Ανάλυση οθόνης) ότι την έχει βρει κανονικά αλλά παραμένει μαύρη η τηλεόραση ή η οθόνη με αιτιολογία ότι δεν υπάρχει σήμα.

Ποιο αναλυτικά:

Η συνδεσμολογία που μου παρέχει η κάρτα γραφικών είναι VGA,DVI,HDMI.

Σύνδεση HDMI σε HDMI μέσω τις τηλεόρασης:

post-238262-0-99492200-1462719445_thumb.jpg

Εδώ βλέπετε ότι την έχει διαβάσει κανονικά + ότι μέσω printscreen άμα κάνω βλέπει κανονικά την δεύτερη οθόνη:

post-238262-0-11957900-1462719603_thumb.png

Το αποτέλεσμα όμως:

post-238262-0-27336200-1462719781_thumb.jpg

Σύνδεση HDMI σε VGA Convert σε οθόνη υπολογιστή:

post-238262-0-44746100-1462719896_thumb.jpg

Κάνει το ίδιο μαύρη οθόνη πάλι..

Σύνδεση DVI-D σε VGA Convert σε οθόνη υπολογιστή:

post-238262-0-37805800-1462720187_thumb.jpg

Κάνει το ίδιο μαύρη οθόνη πάλι..

Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής είναι DVI σε DVI οθόνη για τον λόγο ότι δεν έχω αυτήν την στιγμή κάποια οθόνη που να δέχεται τέτοιο καλώδιο..

Δεν ξέρω τι άλλο να σε σκεφτώ... τα έχω κάνει όλα, αν βγει μηδενικό αποτέλεσμα και από εδώ θα πάω την κάρτα γραφικών για έλεγχο μέσω εγγύησης...

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!

Δημοσ.
κατεβασε την αναλυση και τα hz στη τηλεοραση μετα δοκιμασε αλλο καλωδιο...

εχω την gt730 και ολα δουλευουν ρολοι και ταυτοχρονα η οθονη σε vga και η tv σε hdmi  μετα απο αλλαγη καλωδιου σε hdmi 1.4 απο 1

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω το "Σύνδεση HDMI σε HDMI μέσω τις τηλεόρασης"και το "όταν πάω να συνδέσω μια δεύτερη οθόνη που έχω ή μέσω της τηλεόρασης".Τι εννοείς "μέσω της τηλεόρασης'

Βάζεις στη κάρτα δύο καλώδια,ένα καλώδιο vga to vga για τη μία οθόνη και ένα hdmi to hdmi και δεν δίνει σήμα στη δεύτερη;

Έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή να δείχνει εικόνα και στις δύο οθόνες;

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω το "Σύνδεση HDMI σε HDMI μέσω τις τηλεόρασης"και το "όταν πάω να συνδέσω μια δεύτερη οθόνη που έχω ή μέσω της τηλεόρασης".Τι εννοείς "μέσω της τηλεόρασης'

Βάζεις στη κάρτα δύο καλώδια,ένα καλώδιο vga to vga για τη μία οθόνη και ένα hdmi to hdmi και δεν δίνει σήμα στη δεύτερη;

Έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή να δείχνει εικόνα και στις δύο οθόνες;

Όπως είδες και παραπάνω την βλέπει κανονικά την δεύτερη οθόνη και ναι έχω δώσει ενεργοποίηση επέκτασης ή αναπαραγωγής.

Δημοσ.

Ωραια..ένα ένα να φεύγουν από τη μέση.

Δεν απαντάς σε όλα με ένα μήνυμα,να τελειώνουμε;

Δημοσ.

Ωραια..ένα ένα να φεύγουν από τη μέση.

Δεν απαντάς σε όλα με ένα μήνυμα,να τελειώνουμε;

Εδώ δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου, έχω μια οθόνη κεντρική και δουλεύει κανονικά (VGA σε VGA) και έχω μια δεύτερη οθόνη και την συνδέω με το αντάπτορα που βλέπεις παραπάνω και δεν δίνει σήμα ή άμα την συνδέσω στην τηλεόραση μέσω HDMI καλώδιο κάνει το ίδιο.

Δημοσ.

και έχω μια δεύτερη οθόνη και την συνδέω με το αντάπτορα που βλέπεις παραπάνω και δεν δίνει σήμα ή άμα την συνδέσω στην τηλεόραση μέσω HDMI καλώδιο κάνει το ίδιο.

Την δεύτερη οθόνη συνδέεις στην τηλεόραση;

Γιατί αυτό προκύπτει από το κείμενό σου.

Δοκίμασες να συνδέσεις με vga to vga την δεύτερη οθόνη;

Και με το hdmi την πρώτη;

Δημοσ.

Την δεύτερη οθόνη συνδέεις στην τηλεόραση;

Γιατί αυτό προκύπτει από το κείμενό σου.

Δοκίμασες να συνδέσεις με vga to vga την δεύτερη οθόνη;

Και με το hdmi την πρώτη;

Ναι και κάνει τα ίδια..

Και είπα ότι έχω μια κεντρική οθόνη - μια δεύτερη οθόνη για υπολογιστή και την τηλεόραση ως εναλλακτική ώστε να δω άμα δουλεύει και εκεί..

Δημοσ.

Συνέδεσες με vga την τηλεόραση;

Και με hdmi την οθόνη σου;

Όχι δεν παίρνει VGA η τηλεόραση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...