ozinus Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Γειά σας παίδες. Από χθες έχω ξαφνικά ένα πρόβλημα. Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν λειτουργούν σε περιβάλλον Windows, και όταν λέω περιβάλλον Windows εννοώ ακόμα και όταν πάω να κάνω φορματ κτλπ(Στα bios λειτουργεί κανονικά). Κάποια στιγμή το έφτιαξα κάνοντας clear το cmos και όλα ήταν οκ. Μετά δοκίμασα να κάνω τον ssd μου να δουλέψει σε ahci και από τότε δεν μπορώ να κάνω boot στα Windows, και δεν μου λειτουργούν πάλι ούτε πληκτρολόγιο ούτε το ποντίκι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τπτ. Και η ίδια λύση που μου το είχε φτιάξει πλέον δεν πιάνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
Gigamestin Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Γειά σας παίδες. Από χθες έχω ξαφνικά ένα πρόβλημα. Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν λειτουργούν σε περιβάλλον Windows, και όταν λέω περιβάλλον Windows εννοώ ακόμα και όταν πάω να κάνω φορματ κτλπ(Στα bios λειτουργεί κανονικά). Κάποια στιγμή το έφτιαξα κάνοντας clear το cmos και όλα ήταν οκ. Μετά δοκίμασα να κάνω τον ssd μου να δουλέψει σε ahci και από τότε δεν μπορώ να κάνω boot στα Windows, και δεν μου λειτουργούν πάλι ούτε πληκτρολόγιο ούτε το ποντίκι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τπτ. Και η ίδια λύση που μου το είχε φτιάξει πλέον δεν πιάνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Άλλαξε τις θυρες usb μηπως και φταιει αυτό.Κανονικά θα έπρεπε να στους βρίσκει αυτόματα και να τους εγκαθιστά αν μιλάμε για windows7.
ozinus Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ναι έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες ακόμα κ εξωτερικές. Έχω Windows 10 και ακόμα κ όταν πάω να κάνω φορματ από usb flash δεν μου λειτουργούν για να κάνω κάποιο repair κτλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα