Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μου εχει μπει η σκεψη για αλλαγη μητρικης καποια στιγμη.Φυσικα να εχει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες απο αυτην που εχω τωρα.Εγω βασικα ασχολουμαι με προγραμματα βιντεο φωτογραφιας (power director,photoshop κτλ).Στα 100 ευρω περιπου υπαρχει κατι να μου συστησετε;Τα κομματια του pc που φοραω τωρα δειτε τα στην υπογραφη μου κατω.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλητερα να αλλαξεις καρτα γραφικων για την δουλεια που θελεις παρα να παρειε μητρικη.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο θες να πάρεις νέα μητρική; Αυτή που έχεις τώρα δε σε καλύπτει; Και αν όχι, σε τι υστερεί;

Δημοσ.

Εχω ανοιξει ενα θεμα για overclokc στον επεξεργαστη μου και μου γραψαν κατι φιλοι μας οτι αυτη η μητρικη δεν εχει πολλες δυνατοτητες...Για αυτο μπηκα στην ιδεα για αλλαγη.Για καρτα γραφικων θελω παλι να την αλλαξω γιατι αυτη που φοραω ειναι για κλαματα.Αλλα δε ξερω απο αυτα τι να κοιταξω σε καρτες χαρακτηριστικα κτλ.Εχετε να προτεινετε εσεις κατι;Ας ειναι κ μεταχειρισμενη καλυτερα για να την βρω και ποιο φθηνα.

Δημοσ.

Με 100€ δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Εγώ θα πρότεινα την αλλαγή της κάρτας γραφικών όπως ειπώθηκε από τον συνφορουμίτη πιο πάνω, αλλά για κάτι αξιοπρεπές (π.χ. GTX 960 - r9 280) θέλεις τουλάχιστον τα διπλάσια. Ακόμα και σε μεταχειρισμένα χρειάζεσαι 150 το ελάχιστο.

Όσον αφορά στο OC, ακόμα και να πάρεις νέα μητρική, με την ψύκτρα που έχεις δε θα μπορέσεις να κάνεις και πολλά παραπάνω.

Δημοσ.

Με 100€ δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Εγώ θα πρότεινα την αλλαγή της κάρτας γραφικών όπως ειπώθηκε από τον συνφορουμίτη πιο πάνω, αλλά για κάτι αξιοπρεπές (π.χ. GTX 960 - r9 280) θέλεις τουλάχιστον τα διπλάσια. Ακόμα και σε μεταχειρισμένα χρειάζεσαι 150 το ελάχιστο.

Όσον αφορά στο OC, ακόμα και να πάρεις νέα μητρική, με την ψύκτρα που έχεις δε θα μπορέσεις να κάνεις και πολλά παραπάνω.

Ας κοιταξω για καρτα μονο αφου ουτως η αλλως την εχω στο προγραμμα.Αυτη που λες ποιας εταιρειας ειναι για να την ψαξω η σε κατι παρομοιο με χαρακτηριστικα.Δε ξερω φιλε μου και να μην την πατησω.

Aυτη εδω θα με καλυψει στα περισσοτερα; http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/668231-gigabyte-amd-radeon-r7-360-2g-oc-%CE%BC%CE%B5-2-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7/

Δημοσ.

Δεν ξερω τις απαιτησεις του Power Director αλλα καρτα γραφικων κατωτερη απο GTX750ti η R7 370 δεν αξιζει να βαλεις για κανενα λογο.

• Like 1
Δημοσ.

Η R7 370 που ειναι ενα κλικ πιο δυνατη απο την 750ti εχει πεσει στα 122ευρω και ειναι καλυτερη αγορα πλεον https://www.skroutz.gr/s/7097176/XFX-Radeon-R7-370-2GB-R7-370P-2DF5.html?from=favorites_popup

Δημοσ.

Η R7 370 που ειναι ενα κλικ πιο δυνατη απο την 750ti εχει πεσει στα 122ευρω και ειναι καλυτερη αγορα πλεον https://www.skroutz.gr/s/7097176/XFX-Radeon-R7-370-2GB-R7-370P-2DF5.html?from=favorites_popup

Με αυτη φιλε μου θα ειμαι ενταξει ετσι.Θα με καλυψει κατα μεγαλο ποσοστο σε αυτο που θελω;

Δημοσ.

Με αυτη φιλε μου θα ειμαι ενταξει ετσι.Θα με καλυψει κατα μεγαλο ποσοστο σε αυτο που θελω;

Στο ξαναλεω οτι δεν γνωριζω τις απαιτησεις του Power Director. 

Λεει οτι υποστηριζει Hardware acceleration αλλα δεν βρηκα περισσοτερα στοιχεια.

Καθε προγραμμα εχει τα δικα του χουγια.

Το Premiere πχ προτιμα Nvidia καρτες και το Sony Vegas ATI, To PD δεν γνωριζω.

Απο τη στιγμη ομως που οπως λεει υποστηριζει hardware acceleration πιστευω θα εχεις βελτιωση στην αποδοση.

Δημοσ.

Στο ξαναλεω οτι δεν γνωριζω τις απαιτησεις του Power Director. 

Λεει οτι υποστηριζει Hardware acceleration αλλα δεν βρηκα περισσοτερα στοιχεια.

Καθε προγραμμα εχει τα δικα του χουγια.

Το Premiere πχ προτιμα Nvidia καρτες και το Sony Vegas ATI, To PD δεν γνωριζω.

Απο τη στιγμη ομως που οπως λεει υποστηριζει hardware acceleration πιστευω θα εχεις βελτιωση στην αποδοση.

Ωραια.Για photoshop κτλ λογικα θα δουλευει πιστευω.

Δημοσ.

Ωραια.Για photoshop κτλ λογικα θα δουλευει πιστευω.

Το Photoshop ελαχιστα επωφελειται απο την καρτα γραφικων αλλα δεν εχει και αναγκη. Δεν ειναι πολυ απαιτητικο ετσι κι αλλιως.

Εσυ τι προβλημα εχεις αυτην την στιγμη με την αποδοση σε αυτα τα προγραμματα?

Υπαρχει κατι συγκεκριμενο που σου κολλαει? κατι που δεν το κανει αρκετα γρηγορα και αναγκαζεσαι να περιμενεις τον υπολογιστη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...