haHa Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Απαράδεκτη δεν τη λες,είναι συνηθισμένη σε smartphones αυτής της κατηγορίας.Από την άλλη το Moto X έχει καλύτερη αλλά όχι και πάρα πολύ καλή.Σε antutu benchmark(ξέρω ότι δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος αλλά είναι ο μοναδικός που έχω),δεν έχουν τεράστια διαφορά.Το antutu μετραει κ αλλους τομεις εκτος απο τις επιδόσεις της καρτας γραφικων, που ενδιαφερει εσενα λογω gaming. Δες πχ σε gfxbench offscreen (μετραει αποκλειστικά την καρτα γραφικών) τι διαφορά έχουν. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από haHa
Prophet Raven Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το antutu δεν μετραει μονο τις επιδόσεις της καρτας γραφικων, που ενδιαφερει εσενα λογω gaming. Δες πχ σε gfxbench offscreen (μετραει αποκλειστικά την καρτα γραφικών) τι διαφορά έχουν. Η Mali 720 είναι ακόμα χειρότερη από την 450;Η Mali 760 πρέπει να είναι καλύτερη ε;
The_Judas Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλύτερα να έπαιρνε το redmi 3 εφόσον δεν τον ενδιαφέρουν οι κάμερες. στο bestprice το έχει στα 160.
haHa Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Η διαφορά είναι αισθητή αλλά όχι τόσο μεγάλη. Βασικα, η διαφορα ειναι ακομα μεγαλύτερη απο 100% στο gaming που σε ενδιαφέρει. Εχει σχεδον τριπλασιες επιδοσεις σε 3d/gaming το moto x απο το p8 lite με τη mali gpu. Κοινως, με 16% παραπανω χρηματα παιρνεις γυρω στο 200% υψηλοτερες επιδοσεις σε gaming. Το antutu μετραει κ αλλους τομεις εκτος απο τις επιδόσεις της καρτας γραφικων, που ενδιαφερει εσενα λογω gaming. Δες πχ σε gfxbench offscreen (μετραει αποκλειστικά την καρτα γραφικών) τι διαφορά έχουν. Εδω gfxbench offscreen για το Huawei P8 με την Mali(δεν ειναι αυτο με τον snapdragon, ειναι το απλο που πιανει 10fps μονο): http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-review-1280p5.php Εδω το moto x 2nd gen: http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x_2014-review-1136p5.php Το moto x πιανει 27fps, το huawei p8 πιανει 10fps. Η διαφορα ειναι οπως βλεπεις πολυ μεγαλη σε 3d/gaming. Κοινως, με 16% παραπανω χρηματα παιρνεις πανω απο 100% υψηλοτερες επιδοσεις σε 3d/gaming.
PetrisMpekris Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν καταλαβαινω για πιο λογο ν μν πας σε moto x με λιγα λεφτα παραπανω.σ.σ:Ενας φιλος μου που εχει το p8 lite μου ειπε οτι εχει αρχισει να του κολαει μετα απο 4 μηνες.Με το moto x τετοιο ενδεχομενο δεν υπαρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα