ziaba Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Υπάρχει,για παράδειγμα το Lenovo A7000 αλλά διάβασα ότι εμφανίζει προβλήματα το touch.Ή το ZTE S6 αλλά και αυτό έχει τα προβληματάκια του και η ZTE δεν έχει ελληνική αντιπροσωπία. τωρα συγκρινεις αυτα με το μοτο χ που ηταν ναβαρχιδα της μοτορολα κ θα χει υποστηριξει για αρκετο καιρο εστω και ανεπισημα ενω με το ζτε και λενοβο που λες ποιος θα ασχοληθει?
Prophet Raven Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 πηρες το lite Σε ευχαριστώ για τη συζήτηση.Δεν το χρησιμοποιώ πολύ το forum και δεν το ήξερα ότι βοηθάτε τόσο γρήγορα εδώ.Αν δεν με επηρεάσει τίποτα άλλο θα το πάρω αύριο μάλλον από το You,έχει 5€ περισσότερο από την μικρότερη τιμή αλλά έχει μαγαζί στην Πάτρα και θα έχω πιο εύκολη υποστήριξη.
haHa Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εχε παντως υποψην σου οτι για τα 25€ (16% παραπανω) που κοστίζει το moto x, παιρνεις πανω απο διπλασιες επιδοσεις(αύξηση πανω απο 100%) σε gaming που σε ενδιαφέρει. Δινεις 16% παραπανω χρηματα, παιρνεις 100+% υψηλοτερες gaming επιδοσεις. Χωρια οτι ειναι γενικότερα αισθητα ανωτερη συσκευη(επιδοσεις, επεξεργαστης, λογισμικο, ποιοτητα, αντοχη στο χρονο). 1
ziaba Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστώ για τη συζήτηση.Δεν το χρησιμοποιώ πολύ το forum και δεν το ήξερα ότι βοηθάτε τόσο γρήγορα εδώ.Αν δεν με επηρεάσει τίποτα άλλο θα το πάρω αύριο μάλλον από το You,έχει 5€ περισσότερο από την μικρότερη τιμή αλλά έχει μαγαζί στην Πάτρα και θα έχω πιο εύκολη υποστήριξη. καλα μην περιμενεις τρελη υποστηριξη απο το you
d_gkal Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 νταξει, αν ηδη εχει κανει υπερβαση, το lite τον καλυπτει
Prophet Raven Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 τωρα συγκρινεις αυτα με το μοτο χ που ηταν ναβαρχιδα της μοτορολα κ θα χει υποστηριξει για αρκετο καιρο εστω και ανεπισημα ενω με το ζτε και λενοβο που λες ποιος θα ασχοληθει? Όχι,με το P8 Lite τα σύγκρινα. καλα μην περιμενεις τρελη υποστηριξη απο το you Καλύτερη από το τίποτα και η διαφορά τιμής δεν είναι τεράστια. Εχε παντως υποψην σου οτι για τα 25€ (16% παραπανω) που κοστίζει το moto x, παιρνεις πανω απο διπλασιες επιδοσεις(αύξηση πανω απο 100%) σε gaming που σε ενδιαφέρει. Δινεις 16% παραπανω χρηματα, παιρνεις 100+% υψηλοτερες gaming επιδοσεις. Χωρια οτι ειναι γενικότερα αισθητα ανωτερη συσκευη(επιδοσεις, επεξεργαστης, λογισμικο, ποιοτητα, αντοχη στο χρονο). Η διαφορά είναι αισθητή αλλά όχι τόσο μεγάλη. νταξει, αν ηδη εχει κανει υπερβαση, το lite τον καλυπτει Και όντως έχω ήδη υπερβεί το budget μου. 1
ziaba Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εχε παντως υποψην σου οτι για τα 25€ (16% παραπανω) που κοστίζει το moto x, παιρνεις πανω απο διπλασιες επιδοσεις(αύξηση πανω απο 100%) σε gaming που σε ενδιαφέρει. Δινεις 16% παραπανω χρηματα, παιρνεις 100+% υψηλοτερες gaming επιδοσεις. Χωρια οτι ειναι γενικότερα αισθητα ανωτερη συσκευη(επιδοσεις, επεξεργαστης, λογισμικο, ποιοτητα, αντοχη στο χρονο). 20 ευρω ειναι η διαφορα γιατι θελει p8 απο το you συμφωνω αξιζει να τα δωσει αν μπορει και να παρει το μοτορολα
haHa Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Η διαφορά είναι αισθητή αλλά όχι τόσο μεγάλη.Βασικα, η διαφορα ειναι ακομα μεγαλύτερη απο 100% στο gaming που σε ενδιαφέρει. Εχει σχεδον τριπλασιες επιδοσεις σε 3d/gaming το moto x απο το p8 lite με τη mali gpu. Κοιμως, με 16% παραπανω χρηματα παιρνεις φυρω στο 200% υψηλοτερες επιδοσεις σε gaming. Σε αλλες εφαρμογές(πχ browsing κλπ) , η διαφορα κυμαίνεται απο 50-100%. Παντα για μονο 16% παραπανω χρηματα. Δεν σου λεω να ξεπερασεις το budget σου, απλα σου λεω τα στο ωστε να ξέρεις οτι πας σε αισθητα υποδεστερες επιδοσεις στον τομεα που σε νοιαζει.
Prophet Raven Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 20 ευρω ειναι γ διαφορα γιατι θελει p8 απο το you συμφωνω αξιζει να τα δωσει και να παρει το μοτορολα Με αυτή τη λογική δε θα έπαιρνα ούτε το Moto X από το φθηνότερο μαγαζί.Τέλος πάντως βρήκα στο GadgetLab φθηνό το P8 Lite αλλά δε ξέρω αν μπορώ να το εμπιστευτώ.
BACK12345 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Υπάρχει,για παράδειγμα το Lenovo A7000 αλλά διάβασα ότι εμφανίζει προβλήματα το touch.Ή το ZTE S6 αλλά και αυτό έχει τα προβληματάκια του και η ZTE δεν έχει ελληνική αντιπροσωπία. Τι προβληματα ακριβως εχει το zte;
Prophet Raven Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τι προβληματα ακριβως εχει το zte; Λάθος,αυτό δεν έχει προβλήματα,μόνο το Lenovo απλά από τα 2 μου φαίνεται καλύτερο το P8 Lite. Βασικα, η διαφορα ειναι ακομα μεγαλύτερη απο 100% στο gaming που σε ενδιαφέρει. Εχει σχεδον τριπλασιες επιδοσεις σε 3d/gaming το moto x απο το p8 lite με τη mali gpu. Κοιμως, με 16% παραπανω χρηματα παιρνεις φυρω στο 200% υψηλοτερες επιδοσεις σε gaming. Σε αλλες εφαρμογές(πχ browsing κλπ) , η διαφορα κυμαίνεται απο 50-100%. Παντα για μονο 16% παραπανω χρηματα. Δεν σου λεω να ξεπερασεις το budget σου, απλα σου λεω τα στο ωστε να ξέρεις οτι πας σε αισθητα υποδεστερες επιδοσεις στον τομεα που σε νοιαζει. 100% φαίνεται τρελό όμως.Σκέψου και ότι το Moto X έχει μεγαλύτερη ανάλυση που θα μειώνει το performance.Η διαφορά τους πρέπει να είναι σε πολύ πιο λογικά νούμερα.Δεν εννοώ 5% αλλά καταλαβαίνεις.
haHa Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Λάθος,αυτό δεν έχει προβλήματα,μόνο το Lenovo απλά από τα 2 μου φαίνεται καλύτερο το P8 Lite. 100% φαίνεται τρελό όμως.Σκέψου και ότι το Moto X έχει μεγαλύτερη ανάλυση που θα μειώνει το performance.Η διαφορά τους πρέπει να είναι σε πολύ πιο λογικά νούμερα.Δεν εννοώ 5% αλλά καταλαβαίνεις. Φαίνεται τρελο, αλλα το p8 lite εχει μια απαράδεκτη mali gpu.
Prophet Raven Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Φαίνεται τρελο, αλλα το p8 lite εχει μια απαράδεκτη mali gpu. Απαράδεκτη δεν τη λες,είναι συνηθισμένη σε smartphones αυτής της κατηγορίας.Από την άλλη το Moto X έχει καλύτερη αλλά όχι και πάρα πολύ καλή.Σε antutu benchmark(ξέρω ότι δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος αλλά είναι ο μοναδικός που έχω),δεν έχουν τεράστια διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα