Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Νο.1 για εμένα είναι το performance και από την άλλη δεν με πολυενδιαφέρουν οι κάμερες και ιδιαίτερα η μπροστινή ούτε και το ηχείο γιατί έχω headphones.Θα χρησιμοποιείται για gaming(όχι πολύ απαιτητικά παιχνίδια,κυρίως Hearthstone) και web browsing.Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα.Εσείς τι προτείνετε;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

να παρεις το huawei

Ευχαριστώ για την πολύ γρήγορη απάντηση.Το έχεις χρησιμοποιήσει εσύ ή κάποιος γνωστός σου;

Δημοσ.

και εγω και γνωστοι

Κάτι πιο συγκεκριμένο,έρχεται με βλακείες προεγκατεστημένες;Γιατί είχα ένα φθηνό Sony και μου έσπαγε τα νεύρα.

Δημοσ.

εχει κατι μαλακιουλες απ οσο θυμαμαι,

απο κινα μπορεις να αγορασεις;

αν ναι, στα ιδια ευρω παιρνεις ανωτερη συσκευη

Δημοσ.

εχει κατι μαλακιουλες απ οσο θυμαμαι,

απο κινα μπορεις να αγορασεις;

αν ναι, στα ιδια ευρω παιρνεις ανωτερη συσκευη

Όχι,το ανέφερα και στο post,δεν έχω τρόπο πληρωμής και μου αρέσει να έχω και τεχνική υποστήριξη γιατί την έχω χρειαστεί πολλές φορές.

Δημοσ.

ok, ποσα θα δωσεις;

160-170€,όσο κάνει και το P8 Lite.Φυσικά αν κάνει και λιγότερο ακόμα καλύτερα αλλά αμφιβάλλω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε μικρότερη τιμή.

Δημοσ.

Το Moto X το έχω δει αλλά ήδη έχω ανέβει από τα 140€ στα 160€ και το Lenovo P1m καλό φαίνεται το είχα κοιτάξει και αυτό όταν ήμουν στα 140€.Όσο για το Samsung δεν μπορώ να μπω πως με ενθουσιάζει,χειρότερα specs και βαρετό(για εμένα) design αλλά κοστίζει λίγο λιγότερο.Ευχαριστώ για όλα,μάλλον αύριο θα παραγγείλω το P8 Lite εκτός αν προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Από χαρακτηριστικά δε συγκρίνονται όμως,το ένα είναι για την μπαταρία ενώ το άλλο είναι σαν τα πιο πολλά της Huawei,δυνατό για τα λεφτά του.

Δημοσ.

δεν υπαρχει κατι αλλο μετα πας σε motox 

Υπάρχει,για παράδειγμα το Lenovo A7000 αλλά διάβασα ότι εμφανίζει προβλήματα το touch.Ή το ZTE S6 αλλά και αυτό έχει τα προβληματάκια του και η ZTE δεν έχει ελληνική αντιπροσωπία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...