GENESIS122 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 καλησπερα σας εχω ενα μικρο προβλημα το οποιο ειναι οτι κατα καποιο τροπο δεν μου λειτουργει το (shutdown).οταν παταω να τον κλεισω αλλες φορες γινετε αμεσως αλλα τωρα δεν μου κλεινει καθολου.το κλεινω απο πισω.αυτο το προβλημα μου εμφανιστηκε οταν μου χαλασε ο norton antivirus 2004.τι μπορω να κανω για να μου επανερθει στα κανονικα επιπεδα;γνωριζει κανεις που μπορω να βρω κανενα προγραμμα το οποιο να βγαζει τα προγραμματα απο τον πινακα ελεγχου επειδη δεν μου βγαινουν καθολου.μου λεει οτι λειπει καποιο αρχειο και οτι δεν μπορω να το κανω απεγκατασταση.ειναι μεγαλη αναγκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 DOKIMASE TO REGCLEANER ALLA PROSEXE TI THA DIAGRAPSEIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lallasgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=367758 Diabase ayto to post kai pisteyw oti tha breis lysi.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GENESIS122 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 antonisf, το έχω δοκιμάσει αυτό αλλά τίποτα δεν έγινε.πάντως σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.