Ilzals Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σήμερα το πρωί το κινητό μου ενώ ήταν φορτισμένο έσβησε.Οσες φορές προσπάθησα να το ανοίξω με το κλασικό τρόπο ή με reset άναβε έδειχνε το μηλαράκι και μετά τίποτα.Πηγα σε γνωστό κατάστημα που το είχα αγοραση τον Φεβρουάριο του 15 και μου είπαν ότι έχω εγγυση 2 έτη.Το ένα από την apple παγκόσμια εγγύηση και το άλλο έτος είναι σύμφωνα με την ευρωπαικη νομοθεσία.Επίσης μου είπαν ότι θα κάνω στη χειρότερη περίπτωση 1,5 μηνα να το πάρω.Όλες τις αναβαθμίσεις τις είχα κάνει κανονικά νερο μεσα δεν πηρε ποτε,απο πεσίματα τα κλασσικα που τρώνε όλα τα τηλεφωνα αλλα δεν είχε γινει κάτι το τελευταίο διάστημα που να δικαιολογεί αυτό.Πριν το δώσω και μείνω χωρίς τηλέφωνο υπάρχει καμια ανάλογη εμεπιρια από κάποιον για να προσπαθήσω να τον φτιάξω αν φτιάχνεται??
DjVassel Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Απλα οταν το παραδοσεις, τραβα μπροστα τους φωτογραφιες του τηλεφωνου και κυριως τον αισθητηρα υγρασιας για να μην τυχον σου το βγαλουν εκτος εγγυησης για τετοιο λογο. 1,5 μηνα αποκλειεται να κανουν, 7-14 μερες κανουν
Ilzals Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Στις 8/5/2016 στις 3:59 ΜΜ, DjVassel είπε Απλα οταν το παραδοσεις, τραβα μπροστα τους φωτογραφιες του τηλεφωνου και κυριως τον αισθητηρα υγρασιας για να μην τυχον σου το βγαλουν εκτος εγγυησης για τετοιο λογο. 1,5 μηνα αποκλειεται να κανουν, 7-14 μερες κανουν που είναι ο αισθητήρας υγρασίας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα