kostas Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλησπερα και Χριστος Ανεστη , εχω ενα θεμα και θελω να διορθοσω το boot.ini των windows 7 , αφου δοκιμασα να κανω επιδιορθοση με το cd και δεν μου βρισκει κατι,προσπαθησα με το EasyBCD , και παλι τιποτα ,ετρεξα τις γνωστες εντολες bootrec /fixmbr - bootrec /FixBoot - bcdboot c:\windows /s c: - δεν εκαναν τιποτα , τζιφος,. Το σφαλμα ειναι δικο μου , οταν τα ξαναπερασα,μου ταβαλε στο διαμερισμα D:\ kai οχι στο C:\ για να καταλαβετε εβγαλα εικονα απο το msconfig, ελπιζω ναναι ευδιακριτη , Πρεπει να σας πω οτι δεν εχω προβλημα εκκινησης , ουτε και τιποτα αλλο , αλλα θελω να το φτιαξω. Σας ευχαριστω. Σημ. η εικονα 2 ειναι αυτη που εχω τωρα,και θελω να διορθωσω
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Οι εντολές λογικό είναι να μην κάνουν τίποτα εφόσον γίνεται κανονικά η εκκίνηση... Με το easybcd δηλαδή τι έκανες; Αν διαγράψεις και της δυο αναφορές που έχει και φτιάξεις μια καινούργια από την αρχή δεν το κάνει;
kostas Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 αυτο που γραφεις , δεν το εκανα , πως θα το κανω ? γιατι του ειπα και εσβησε καποια επιλογη που μου προτεινε και μετα δεν ξεκιναγαν τα win 7 ετσι αναγκαστικα και εκανα restor.. Δεν με αφηνε να σβησω του D: και οταν το εκανα , δεν ξεκιναγε. Μηπως μπορω να κανω επεξεργασια του boot.ini και να το σβησω χειροκινητα ?Αλλα δεν ξερω πως? μετα θα ξεκινηση? Η μηπως να τα περασω απο την αρχη , με την επιλογη που σου κραταει τα αρχεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα