xpapias Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Γεια χαρά. Εχω ένα e-mail του πανεπιστημίου μου στο οποίο συνδέομαι μέσω web (outlook web app). Με το δεδομένο ότι η διεύθυνση αυτή θα πάψει να ισχύει σε 1 μήνα και επειδή εχω σημαντικά προσωπικά e-mails και επαφές υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τραβήξει 6 gb e-mails (με τα συνημμένα) για τοπική χρήση ανεξάρτητα από το αν θα ισχυει ο λογαριασμός μου; Ευχαριστώ.
White_Cat Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλησπέρα !Στην περίπτωση αυτή -κατά τη γνώμη μου- μπορείς να κάνεις το εξής :Κοιτάς στην ιστοσελίδα του παν/μίου η'ρωτάς τους διαχειριστές άμα ο λογαριασμός e-mail υποστηρίζει τα πρωτόκολλα POP3 ή IMAP.Άμα αυτό ισχύει, τότε σίγουρα κάπου στη σελίδα του παν/μίου θα έχουν δημοσιευθεί οι ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν σε προγράμματα e-mail όπως είναι το Microsoft Outlook ή το Mozilla Thunderbird.Προγράμματα όπως τα παραπάνω μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό που θέλεις σε λογαριασμούς POP3 ή IMAP, ώστε να έχεις όλα τα μηνύματα στο δίσκο για τοπική χρήση.Άμα το πανεπιστήμιο δεν υποστηρίζει ούτε το POP3, ούτε το IMAP, τότε (φαντάζομαι ότι) μέσα από το web interface του λογαριασμού σου θα υπάρχει κάποιο link που θα μπορεί να εξάγει τη βάση δεδομένων με όλα τα μηνύματα.Συνήθως αυτό το link γράφει export, ή export to file, ή κάτι σχετικό.Δεν μπορώ όμως να μιλήσω συγκεκριμένα γιατί δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο web interface. Καλύτερα ξέρει το τεχνικό τμήμα της σχολής σου.Φιλικά,Ο Άσπρος Γάτος 1
soteras Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Βαλε το ονομα του πανεπηστημιου και ρυθμισεις outllok πχ εμας το τει αθηνας αν θυμαμαι σωστα η ρύθμιση είναι mail.teiath.gr αν ειμαστε στο ιδιο μπορω να σου στειλω τη σελιδα απλα οταν τα κατεβασεις τοπικα θα πρεπει να τα αποθηκευσεις και στο δισκο καθως αν γινει μια βλακεια στο ουτλοοκ θα τα χασεις ολα μετα καθως ο λογαριασμος δεν θα υπαρχει
xpapias Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Σας ευχαριστώ πολυ και τους δυο. Η αλήθεια ειναι οτι εχω ρυθμισει το κινητο αλλα οχι το outlook. Λογικά μπορω, σωστά; Να προτιμησω το outlook ή υπαρχει καποιο καλυτερο πρόγραμμα για αυτο που θελω; Θυμιζω οτι σε 1 μηνα δε θα εχω καθολου προσβαση αλλά θελω ιδανικα να τα εχω ολα αποθηκευμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα