Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικη ερωτηση,ο επεξεργαστης μου (socker 1155) μπορει να μπει σε καποια απο τις καινουργιες μητρικες?

Δημοσ.

γενικη ερωτηση,ο επεξεργαστης μου (socker 1155) μπορει να μπει σε καποια απο τις καινουργιες μητρικες?

Προφανως και οχι. Εχεις επεξεργαστη που κυκλοφορησε πριν 5.5χρονια εννοειται οτι αν θες καινουργια μητρικη θα πρεπει να αλλαξεις και επεξεργαστη και αν μιλαμε για τις πιο καινουργιες μητρικες εν μερη θελει και αλλαγη ram ddr4.

• Like 1
Δημοσ.

Το   FULL MODULAR τι να το κανεις? αχρηστο ειναι..!  δεν θα βαλεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την τροφοδοσια σε μητρικη-επεξεργαστη?  

ακομα δεν εχω καταλαβει την υπαρξη των Full Modular..!!     παρε ενα SEMI Modular, αν σε καιει η τακτοποιηση των καλωδιων...!!

ΠΧ  http://www.skroutz.gr/s/314929/Seasonic-M12II-520-Bronze.html

http://www.skroutz.gr/s/4184806/CoolerMaster-G550M.html

http://www.skroutz.gr/s/4633547/Silverstone-Strider-Essential-600W-Bronze.html

http://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html

Αν θέλεις να βγάλει το τροφοδοτικό βγάζεις τα καλώδια που έχει πάνω του χωρίς να τα αφαιρέσεις από το κουτί. Για αυτό είναι χρήσιμο το Full Modular. Αν είναι semi-modular πρέπει να το βγάλεις μαζί με το 24πινο και το 8πινο.

Δημοσ.

Αν θέλεις να βγάλει το τροφοδοτικό βγάζεις τα καλώδια που έχει πάνω του χωρίς να τα αφαιρέσεις από το κουτί. Για αυτό είναι χρήσιμο το Full Modular. Αν είναι semi-modular πρέπει να το βγάλεις μαζί με το 24πινο και το 8πινο.

Χωρις παρεξηγηση Blue, δεν καταλαβα τι γραφεις εδω. :)

Δημοσ.

Χωρις παρεξηγηση Blue, δεν καταλαβα τι γραφεις εδω. :)

Στα semi-modular τροφοδοτικά δεν βγαίνουν τα 24πινο-8πινο από το τροφοδοτικό σε σχέση με τα Full-Modular. Αν θέλεις λοιπόν να βγάλεις το τροφοδοτικό που είναι semi-modular αναγκαστικά θα γουν και τα παραπάνω 2καλώδια και αυτό είναι ένα ένα πρόβλημα όταν αυτά είναι περασμένα μέσω των οπών στην πίσω πλευρά του κουτιά και δεμένα με δεματικά. Στα Full-modular δεν χρειάζονται να βγουν τα καλώδια. Απλά τα βγάζεις από το τροφοδοτικό. Τώρα ελπίζω να έγινα κατανοητός  ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Στα semi-modular τροφοδοτικά δεν βγαίνουν τα 24πινο-8πινο από το τροφοδοτικό σε σχέση με τα Full-Modular. Αν θέλεις λοιπόν να βγάλεις το τροφοδοτικό που είναι semi-modular αναγκαστικά θα γουν και τα παραπάνω 2καλώδια και αυτό είναι ένα ένα πρόβλημα όταν αυτά είναι περασμένα μέσω των οπών στην πίσω πλευρά του κουτιά και δεμένα με δεματικά. Στα Full-modular δεν χρειάζονται να βγουν τα καλώδια. Απλά τα βγάζεις από το τροφοδοτικό. Τώρα ελπίζω να έγινα κατανοητός  ^_^

Ναι σε καταλαβα τωρα αλλα εχω μια αλλη απορια,για ποιο λογο να βγαλεις το τροφοδοτικο? Εγω μονο για δυο λογους το  βγαζω,η επειδη το πουλαω γιατι εχω αγορασει καινουργιο,η επειδη αλλαζω κουτι ,οποτε και στις 2 περιπτωσεις, ουτως η αλλως θα βγουν ολα και το τροφοδοτικο και τα καλωδια.Αλλον λογο δεν μπορω να φανταστω. (Ουσιαστικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι απο πρακτικης αποψης δεν μπορω να δω ουσιαστικη διαφορα με το semi-modular.)

Δημοσ.

Φυσάς καλύτερα το τροφοδοτικό όταν είναι έξω από το κουτί. Επίσης άλλος λόγος είναι ότι πολλοί αλλάζουν καλώδια και βάζουν με διάφορα χρώματα κλπ και θέλουν να αλλάξουν όλα τα καλώδια κάτι που δεν μπορούν με το semi-modular.

Δημοσ.

Φυσάς καλύτερα το τροφοδοτικό όταν είναι έξω από το κουτί. Επίσης άλλος λόγος είναι ότι πολλοί αλλάζουν καλώδια και βάζουν με διάφορα χρώματα κλπ και θέλουν να αλλάξουν όλα τα καλώδια κάτι που δεν μπορούν με το semi-modular.

Κοιτα αν εχεις φιλτρο στην τρυπα του κουτιου απο κατω,στο μερος που παιρνει αερα το τροφοδοτικο,δεν υπαρχει λογος να το φυσηξεις, γιατι το φιλτρο προστατευει το τροφοδοτικο απο την σκονη. Εξαλλου αν το φυσηξεις με blower στην τρυπα του ανεμιστηρα,το μονο που κανεις ειναι να σπρωχνεις την σκονη αλλου μεσα στο τροφοδοτικο.

Για το διακοσμητικο που ανεφερες και τα χρωματισμενα καλωδια ,εκει ναι εχει νοημα αν και προσωπικα δεν το θεωρω σημαντικο λογο για να δωσω ενα ποσο μεγαλυτερο για ενα full modular.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν μου αναβοσβηνει η οθονη (χανει το σημα και επιστρεφει) και γενικα ο δεικτης παιρνει την μορφη απο τη φωτο σε παιχνιδια και μη ,παιζει η καρτα γραφικων να βαρεσε διαλυση? (το εκανε και πιο παλια, αλλα γινεται πιο συχνα τωρα)

post-330967-0-84880100-1471362269_thumb.jpg

Επεξ/σία από tsi7
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οταν μου αναβοσβηνει η οθονη (χανει το σημα και επιστρεφει) και γενικα ο δεικτης παιρνει την μορφη απο τη φωτο σε παιχνιδια και μη ,παιζει η καρτα γραφικων να βαρεσε διαλυση? (το εκανε και πιο παλια, αλλα γινεται πιο συχνα τωρα)

επισης, οταν παιζω καποιο παιχνιδι (συγκεκριμενα dota2) χωρις να πεφτουν τα fps και το ping να ειναι κοντα στο 110 μ κανει μικροκολυματα (διαφορα γραφικα φαινονται με καθυστερηση,να φταιει η συνδεση? οταν ειναι πανω απο 150 ping εχω παρατηρησει πως κολλαει απιστευτα αλλα τωρα στα 110?)!? και  για την οθονη π αναβοσβηνει τυχαια ειτε παιζω ειτε οχι (χανοντας το σημα), (και ο δεικτης μετα απο καποιο κολυμα γινεται οπως στην φωτο παιζοντας game ή οχι)

Δημοσ.

επισης, οταν παιζω καποιο παιχνιδι (συγκεκριμενα dota2) χωρις να πεφτουν τα fps και το ping να ειναι κοντα στο 110 μ κανει μικροκολυματα (διαφορα γραφικα φαινονται με καθυστερηση,να φταιει η συνδεση? οταν ειναι πανω απο 150 ping εχω παρατηρησει πως κολλαει απιστευτα αλλα τωρα στα 110?)!? και  για την οθονη π αναβοσβηνει τυχαια ειτε παιζω ειτε οχι (χανοντας το σημα), (και ο δεικτης μετα απο καποιο κολυμα γινεται οπως στην φωτο παιζοντας game ή οχι)

H GPU σου ειναι ετοιμη να παραδωσει πνευμα.

Επειδη απο τα προηγουμενα ποστς δεν εχω καταλαβει, τελικα το τροφοδοτικο το αλλαξες; Αν οχι τι περιμενεις; Να καει ολο το PC?

Δημοσ.

H GPU σου ειναι ετοιμη να παραδωσει πνευμα.

Επειδη απο τα προηγουμενα ποστς δεν εχω καταλαβει, τελικα το τροφοδοτικο το αλλαξες; Αν οχι τι περιμενεις; Να καει ολο το PC?

Ναι, το αλλαξα. Εχω ενημερωσει και την υπογραφη μου. ;) Απλα μ φαινεται περιεργο που δεν ριχνει τα fps! :/

Δημοσ.

Ναι, το αλλαξα. Εχω ενημερωσει και την υπογραφη μου. ;) Απλα μ φαινεται περιεργο που δεν ριχνει τα fps! :/

Δεν εχει σχεση αυτο. Δεν ξερεις ποιο component της καρτα ειναι που κανει το προβλημα. Μπορει να εχει να κανει με το chip της εξοδου και για αυτο να μην επηρεαζει τα fps που λες. To συγκεκριμενο παντως που δειχνεις και στο screenshot πιο πανω ειναι κλασικη ενδειξη προβληματικης GPU. Προφανως απο ολη την ταλαιπωρια που τραβηξε το pc σου τον προηγουμενο καιρο πριν αλλαξεις PSU χτυπησε στην καρτα. Μπορεις να το επιβεβαιωσεις δοκιμαζοντας τη σε ενα αλλο PC. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...