tsi7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Εχω ενα θεμα με την καρτα γραφικων μου.Πιστευω πως ειναι ο λογος που μου πεταει blue screen, αφου εχω δοκιμασει format αρκετες φορες (ελεγχος του software) αλλα και να βαλω εναλλαξ τις δυο ram χωρις να αλλαζει κατι... επισης πριν λιγο που μου πεταξε πολλες φορες Blue screen δοκιμασα μια-μια τις ram και το Pc δεν ανοιγε σταματουσε μολις επελεγα απο το menu ασφαλης λειττουργια κτλ, ενω με το που εβγαλα την καρτα γραφικων το Pc συνεχισε κανονικα... (το pc τραβαγε κανα freeze σε games αλλα και μερικες φορες πριν μου πεταξει blue screen, εκανε freeze τα χρωματα) Επειδη δεν ειμαι για αγορα καινουργιου η/υ, θα ηθελα να μου πειτε αν συμφερει να αλλαξω να βαλω ενα καιρουργιο τροφοδοτικο και μια καλη καρτα γραφικων για μακροχρονια αναβαθμιση ή να παρω μια παραπλησια με αυτη που εχω (π.χ. να παρω μια στα 2gb αντι στα 1gb)... Δεν παιζω πολυ απαιτητικα games αλλα τα θελω στο high (dota 2 , counter , και σε medium χαρ/κα τα πιο απαιτητικα), και θα ηθελα να εχω συνδεδεμενη με "ανεση" και μια δευτερη οθονη (οχι συνεχεια)(επισης δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο με την ποιοτητα του τροφοδοτικου μου ) και καμια προταση καρτα γραφικων?! .! Updated: και χωρις καρτα γραφικων μου πεταει blue screen Δοκιμασα την μια ram και παλι μου πεταξε, τωρα ειμαι με την δευτερη(σε αναμονη). (Λογικα αμα πεταξει και με αυτη πιστευω θα φταιει η μητρικη?!) 2nd generation Old School cpu: intel i7-2600 3,4-3.7ghz gpu: ati radeon 6850 1gb harddisk: samsung ssd 850evo 250gb motherboard: gigabyte h67m-d2-b3 power supply: deer 600W Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από tsi7
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 To τροφοδοτικό ποντάρω! Απορώ πως δεν στα έχει κάψει όλα έως τώρα... 5
SpirosZ68 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Συμφωνώ με τον Sheo. Ακόμα και το τροφοδοτικό να μην είναι η αμεση αιτία είμαι βέβαιος ότι θα ευθύνεται έμμεσα. Είναι η Νο1 αλλαγή που πρέπει να κανεις.
tsi7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ξερω πως ειναι βασικη αλλαγη καθως ποιοτηκα ειναι απο τα χειροτερα απο οτι εχω διαβασει. Απλα το θεμα ειναι να σιγουρευτω πριν παρω καινουργιο, γιατι εχω σκοπο να παρω ενα πολυ καλυτερο στα 100+ ευρο αλλα απο την στιγμη που δεν το ζοριζα τοσο το pc δεν το ειχα τοσο σε βιασυνη(λογω οικονομικων επισης). Ανεβαζω και εικονες με το Blue screen ,αν καποιος μπορει να αναγνωρισει το προβλημα!
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αν δεν σου πεταξει παλι μπλε κινεζιες τοτε μαλλον ειναι η αλλη μνημη προβληματικη.Αν σου πεταξει τοτε βαλε παλι την ιδια μνημη στο αλλο σλοτ για να δεις αν φταιει αυτη η΄ το σλοτ της μητρικης. Καλο θα ηταν να το κανεις αυτο και με την αλλη μνημη που εχεις.Αν μπορεις κανε ενα boot cd το mem86+ για ελεγχο μνημων και ασε το 2-3 ωρες να τρεξει.Με αυτα θα βγαλεις τα συμπερασματα σου για το αν φταινε οι μνημες η΄ οι υποδοχες της μητρικης. Μετα βαλε ενα αλλο τροφοδοτικο επανω γιατι οπως λενε και τα παιδια δεν ειναι και ο,τι καλυτερο αυτο που εχεις.. Κοιταξα ενα απο τα σφαλματα σου στα γρηγορα και μαλλον σχετιζεται με τις usb βγαλε ολες τις συσκευες usb kai κοιτα να δεις τι γινεται.ΑΝ εχεις πληκτρολογιο ps/2 ακομα καλυτερα
soteras Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μήπως την έχει ακούσει ο SSD τίποτα δεν είναι απίθανο για τσέκαρε
tsi7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Eψαξα "kernel_data_inpage_error" και πιθανα αιτια λεει σκληρος ή ram?!Και με την αλλη ram μου πεταξε Blue screen.!Το θεμα ειναι πως το samsung magician μου εβγαζε πως ο σκληρος ειναι υγιης και το διαγνωστικο που ειχα κανει για τις ram πριν καιρο δεν εδειξε καποιο προβλημα?! (Το blue screen μου ειχε εμφανιστει πολυ καιρο πριν απλα εμφανιζοταν αραια και το αγνοουσα,ομως τωρα εμφανιζεται συνεχεια και επειδη εχω εργασιες για την σχολη θα πρεπει να τελειωνω με αυτο το προβλημα!) Αν δεν σου πεταξει παλι μπλε κινεζιες τοτε μαλλον ειναι η αλλη μνημη προβληματικη.Αν σου πεταξει τοτε βαλε παλι την ιδια μνημη στο αλλο σλοτ για να δεις αν φταιει αυτη η΄ το σλοτ της μητρικης. Καλο θα ηταν να το κανεις αυτο και με την αλλη μνημη που εχεις.Αν μπορεις κανε ενα boot cd το mem86+ για ελεγχο μνημων και ασε το 2-3 ωρες να τρεξει.Με αυτα θα βγαλεις τα συμπερασματα σου για το αν φταινε οι μνημες η΄ οι υποδοχες της μητρικης. Μετα βαλε ενα αλλο τροφοδοτικο επανω γιατι οπως λενε και τα παιδια δεν ειναι και ο,τι καλυτερο αυτο που εχεις.. Κοιταξα ενα απο τα σφαλματα σου στα γρηγορα και μαλλον σχετιζεται με τις usb βγαλε ολες τις συσκευες usb kai κοιτα να δεις τι γινεται.ΑΝ εχεις πληκτρολογιο ps/2 ακομα καλυτερα Οι θυρες που εχω μπροστα στο κουτι ,μερικες φορες οταν συνδεω καποιο usb μου κανει restart?! με τις πισω δεν εχω θεμα, και οταν ειχα ps/2 keyboard το προβλημα υπηρχε.! Λες να αποσυνδεσω τις μπροστινες?! Updated: +1 blue screen (Πρωτη φορα 3 διαφορετικα blue screens,wtf?!)
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εννοειται ρε το συζητας? Αποσυνδεσε τες και κοιτα πως θα παει! Αλλιως πρεπει μετα να κοιταξεις και τα υπολοιπα που σου ειπα 1
tsi7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εννοειται ρε το συζητας? Αποσυνδεσε τες και κοιτα πως θα παει! Αλλιως πρεπει μετα να κοιταξεις και τα υπολοιπα που σου ειπα μεχρι σημερα δεν μου ειχε ξανακανει bluescreen (τις μπροστινες θυρες τις εχω απενεργοποιησει)(σημερα εμφανιστηκε).! θα περιμενω να δω αμα το ξανακανει συντομα!
La_MoRt Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Είτε η ζημιά προέρχεται από το τροφοδοτικό είτε όχι πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Αν δεν έχει ήδη πρόβλημα από αυτό μπορεί να αποκτήσεις. Μνήμες αν το πρόβλημα είναι εκεί θα μπορέσεις να βρεις φθηνές λύσεις στην αγορά. Εγώ θα αλλάζα τροφοδοτικό και μετά θα το ξανά έψαχνα. Το μεγάλο πρόβλημα θα το συναντήσεις δυστυχώς αν ο φταίχτης είναι η μητρική σου, δε θα βρεις εύκολα αυτό το socket.. 3
tsi7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 χ8ες καθως επαιζα ενα παιχνιδι, η οθονη εγινε ετσι (φωτο)!!! και δεν ειναι πρωτη φορα, το ξαναπαθα στο παρελθον!!!
La_MoRt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δεν υπάρχει δυνατότητα να βρεις δανεικό από κάποιο φίλο ένα τροφοδοτικό να δοκιμάσεις;
tsi7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δεν υπάρχει δυνατότητα να βρεις δανεικό από κάποιο φίλο ένα τροφοδοτικό να δοκιμάσεις; δυστυχως οχι. αυτο το κολλημα με τα γραφικα που μπορει να οφειλεται? (σε αυξημενη θερμοκρασια? )(2 μηνες δεν ειχα προβλημα, ξαφνικα μ εγινε χθες, blue screen και κολλημα γραφικων )
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μάλλον ψοφάει η κάρτα γραφικών και δεν έχω αμφιβολία για το ποιος την σκότωσε αργά και ηλεκτρ... ε βασανιστικά. 3
La_MoRt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μπορεί να την έχει ακούσει και το τροφοδοτικό και να μη τροφοδοτεί σωστά, βγάλε τη κάρτα και προσπάθησε να τη δοκιμάσεις κάπου αλλού να δεις να στο κάνει και εκεί. Είναι συνεχόμενο το πρόβλημα με τα γραφικά ή στο παρουσιάζει μόλις ας πούμε ανεβάσει λίγο θερμοκρασία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα