Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον το θεμα μου εχει ως εξης...
εχω 2 δισκους σε raid με 8,1  ... εβαλα τον ssd και περασα τα 10αρια..
τωρα αν ανοιξω ως εχει με ρωταει με ποιο λειτουργικο ..διαλεγω και μπενω ολα οκ...
αμα βγαλω ομως τα ρευματα απο τους σκληρους και αφησω μονο τον ssd
μου βγαζει select proper boot device κατι τετοιο...
δοκιμασα απο το βιος να αλλαξω απο raid σε ahci αλλα τπτ ...

btw μολις εκανα και φορματ σε αυτον που ειχα τα 8.1 και παλι στην εκκινηση με ρωταει με ποιο θελω να μπω..

Δημοσ.

εχει περασει καποιο boot loader στους σκληρους και οχι στον ssd για αυτο στο κανει.

αν περναγες τα windows χωρεις του αλους σκληρους πανω δεν θα ειχε προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

εχει περασει καποιο boot loader στους σκληρους και οχι στον ssd για αυτο στο κανει.

αν περναγες τα windows χωρεις του αλους σκληρους πανω δεν θα ειχε προβλημα.

καλα το οτι αν δεν τους ειχα πανω εννοειτε οτι δεν θα ειχα θεμα...

τωρα γινεται κατι με αυτο το boot loader που λες .η πρεπει να περασω παλι windows ?

μηπως πρεπει να βγει η συστοιχια τπτ τετοιο απο το βιος και πεζει τπτ τετοιο...?

Δημοσ.

δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως αλαλ πρεπει να μπορεις μεσα απο τα windows αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

βγαλε τους hdd και κανε ενα repair τον win απο το cd/usb στον ssd να δεις αν θα κανει κατι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως αλαλ πρεπει να μπορεις μεσα απο τα windows αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

βγαλε τους hdd και κανε ενα repair τον win απο το cd/usb στον ssd να δεις αν θα κανει κατι.

μαλλον ξερεις τι σκεφτομαι...οταν περνας το λειτουργικο κανονικα φιαχνει και ενα μικρο διαμερισμα κρατημενο κλπ..

αυτο ειναι στους σκληρους ομως..οποτε δεν εφιαξε στον σσδ... μηπως πεζει τπτ τετοιο...

τεσπα θα το δω το απογευμα ισως το θεμα ...τνξ...

(τελικα λυθηκε το θεμα ολα κομπλε....μπηκα σε safe mode και πηρε στοιχεια στο registry

στο ahci απο οτι καταλαβα

αυτοματα και μετα ηταν οκ...)

Επεξ/σία από Ghost007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...