Ghost007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 λοιπον το θεμα μου εχει ως εξης...εχω 2 δισκους σε raid με 8,1 ... εβαλα τον ssd και περασα τα 10αρια..τωρα αν ανοιξω ως εχει με ρωταει με ποιο λειτουργικο ..διαλεγω και μπενω ολα οκ...αμα βγαλω ομως τα ρευματα απο τους σκληρους και αφησω μονο τον ssdμου βγαζει select proper boot device κατι τετοιο...δοκιμασα απο το βιος να αλλαξω απο raid σε ahci αλλα τπτ ... btw μολις εκανα και φορματ σε αυτον που ειχα τα 8.1 και παλι στην εκκινηση με ρωταει με ποιο θελω να μπω..
nikos1982 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 εχει περασει καποιο boot loader στους σκληρους και οχι στον ssd για αυτο στο κανει. αν περναγες τα windows χωρεις του αλους σκληρους πανω δεν θα ειχε προβλημα. 1
Ghost007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 εχει περασει καποιο boot loader στους σκληρους και οχι στον ssd για αυτο στο κανει. αν περναγες τα windows χωρεις του αλους σκληρους πανω δεν θα ειχε προβλημα. καλα το οτι αν δεν τους ειχα πανω εννοειτε οτι δεν θα ειχα θεμα... τωρα γινεται κατι με αυτο το boot loader που λες .η πρεπει να περασω παλι windows ? μηπως πρεπει να βγει η συστοιχια τπτ τετοιο απο το βιος και πεζει τπτ τετοιο...?
nikos1982 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως αλαλ πρεπει να μπορεις μεσα απο τα windows αλλα δεν ειμαι σιγουρος. βγαλε τους hdd και κανε ενα repair τον win απο το cd/usb στον ssd να δεις αν θα κανει κατι. 1
Ghost007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως αλαλ πρεπει να μπορεις μεσα απο τα windows αλλα δεν ειμαι σιγουρος. βγαλε τους hdd και κανε ενα repair τον win απο το cd/usb στον ssd να δεις αν θα κανει κατι. μαλλον ξερεις τι σκεφτομαι...οταν περνας το λειτουργικο κανονικα φιαχνει και ενα μικρο διαμερισμα κρατημενο κλπ.. αυτο ειναι στους σκληρους ομως..οποτε δεν εφιαξε στον σσδ... μηπως πεζει τπτ τετοιο... τεσπα θα το δω το απογευμα ισως το θεμα ...τνξ... (τελικα λυθηκε το θεμα ολα κομπλε....μπηκα σε safe mode και πηρε στοιχεια στο registry στο ahci απο οτι καταλαβα αυτοματα και μετα ηταν οκ...) Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από Ghost007
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα